Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Tip ulei cv automata?, Dupa schimb au aparut ceva probleme

send2cristea
post 17 Feb 2010, 17:41
Post #1

Quite OK

Group: Members
From: Ploiesti

PE SCURT
stie cineva ce tip de ulei intra la cutia de viteze automata la scenic 1ph2 din 2001???
cei de la reno mi-au dat deja doua tipuri diferite blink.gif si asta dupa ce am tot dat pe la toti din zona seria de identificare a caroseriei, iar cand am intrebat daca au pe stoc mai multe tipuri de ulei mi-au spus ca nu. Nu mai inteleg, pai chiar s-a nimerit asa sa le de-a calculatorul exact tipul de ulei pe care il au in stoc. Dar cum e ca la doua reprezentante doua tipuri dif doua rezultate date de calc lor din aceiasi baza a reno. sad.gif sad.gif sad.gif

POVESTEA PE LUNG PT CINE ARE RABDARE SI CURIOZITATE smile.gif
Hmmm...
Asa cum spuneam in alte topicuri cu ulei am schimbat uleiul la Reno si au gresit procedura adaugandu-mi mai mult ulei decat trebuie si mi-au spart semeringul. In fine oamenii draguti ca au recunoscut greseala si au spus ca imi schimba semeringul etc. Problema este ca ei mi-au pus ulei D3 automat ELF insa in alta parte la reno mi-au spus ca este vorba de alt tip ceva cu RX (ma rog nu mai retin exact)
Nenorocirea este ca decand am facut schimbul am ceva probleme cu cutia. Mergand cu viteza constanta are momente cand se tureaza motorul din senin cu 300-400 ture fara sa schimbe treapta si se aprinde martorul la cutie in bord. Dupa ce iau contactul si il repun isi revine pt cateva ore bune.
Ma gandeam ca ar putea fi din cauza surplusului de ulei si tipul acestuia.
Voi ce spuneti???????

--------------------
Renault Laguna II 2004
Reno Laguna frumusica 130 cp ( cp=cai pegas) :)
RENO rules
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
jas2
post 18 Feb 2010, 07:48
Post #2

Membru autentic

Group: Members
From: BUCURESTI

Tipul asta este f priceput la cva...

http://www.reno.ro/index.php?showuser=30014

--------------------
Renault Megane 2.2 06.2009/1,6/16v/112 cp Privilege
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 8th May 2025 - 23:29
Dacia