Recuperare cod cd player clio
![]() ![]() ![]() |
Recuperare cod cd player clio
bebeandreea2008 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 16 February 10 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Clio
2004
|
|||
aleksanders |
![]()
|
![]() . Group: Members Posts: 2.976 Joined: 6 November 07 From: ... ![]() |
da cautare pe forum- este cineva care iti poate da codul - bafta
|
--------------------
.
.
.
- . ....
|
|
theodor2004 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.707 Joined: 8 February 10 ![]() |
daca ai cartea tehnica (livre d'entretien), e imposibil sa nu fie scris cu pixul acolo.
Te uiti pe prima pagina, sub nume proprietar (este scris cu pixul numele proprietarului, si mai jos tot cu pixul codul radio). Vezi ca e un numar de 4 cifre. A mea e din 2003 si are scris codul cu pixul pe jumatatea aceea de pagina pe care e scris si numele propriet si seria sasiu, Ti l-as da pe al meu, dar nu cred ca se potrivesc. PS: exista o tehnica de introducere a codului radio: -apesi tasta 1 de la radio, astepti pana face flash prima cifra a codului, si apoi cu butonul de volum reglezi prima cifra a codului; -apesi tasta 2 de la radio, astepti pana cifra 2 a codului face flash, si o reglezi cu butonul de volum -idem tasta 3 -idem tasta 4 -apasare lunga tasta 6, si codul e validat. This post has been edited by theodor2004: 16 Feb 2010, 17:38 |
--------------------
Renault
Clio Symbol 1.4 litri
2003, 8 valve
|
|
hellcat |
![]()
|
![]() FrontYard Motorsport Group: Moderatori Posts: 5.628 Joined: 25 April 04 From: Dieppe ![]() |
Poti afla foarte usor codul mergand la o reprezentanta renault.
Si pe viitor foloseste cu incredere functia SEARCH a forumului. |
--------------------
Renault Clio
bicorp 1.4 16v
2002 expression Commencal Premier HD1
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th April 2025 - 13:19 |