Unde iesim cu gasca ?, sau colegii de munca . . .
![]() ![]() ![]() |
Unde iesim cu gasca ?, sau colegii de munca . . .
Yochanna |
![]() ![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 265 Joined: 16 January 10 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Reno
Clio symbol
2005 1.5dci
|
|||
Avani |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.133 Joined: 23 October 07 From: Capitala gri ![]() |
IDM Club - bowling/biliard
|
--------------------
.
.
. Think forward !
|
|
aleksanders |
![]()
|
![]() . Group: Members Posts: 2.976 Joined: 6 November 07 From: ... ![]() |
intalnirea reno de la polivalenta
![]() |
--------------------
.
.
- .
. ....
|
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
Hah! Derby e restaurantul unde "cartofii casei" sunt obligatorii
![]() A fost ultima oara cand am mai trecut pe la ei. Eu: adu-mi x dar fara cartofii casei Ospatar: nu se poate, sunt obligatorii... Eu: ![]() ![]() |
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
o chestie rapida care poate fi facuta cu cei pasionati ar fi un lasertag in AFI
![]() |
--------------------
Renault
Symbol
- UXE
2006 1.4 8v Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
Yochanna |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 265 Joined: 16 January 10 From: Bucuresti ![]() |
noi am fost de cateva ori pe-acolo..
Doar ca baietii n-au putut sa bea pe cat ar fi vrut, o bere 7.5 ron (in conditiile in care ultima oara s-au baut 40 de beri) si au cerut sa gasim un loc mai ieftinache ![]() aaa!!! faza tare la derby ! 1! Ajunsesem prima la local si-am cerut un ceai - cu infuzie. Ma intreaba -zahar sau miere eu: - miere Mi-aduce 2 pliculete cu miere (nu ii cerusem eu 2...) La final, pe nota ce vad ochii mei : 4 lei 2 pliculete de miere ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Reno
Clio symbol
2005 1.5dci
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
kaufland ..la mici...5 lei portia...bere....
![]() Treaba asta este in functie de locatia firmei...institutiei....nu o sa te duci cu gasca La Drumetului daca tu lucrezi in Pipera de ex...depinde ce vrei sa faci...etc...Trattoria Buongiorno pt centru...ori aproape de centru..doar haleala plus beutura... daca vrei o bila...un bowling ..idm....daca vrei restaurant.. Potcoava vis a vis de sala Rapid.. |
--------------------
------
------
------
|
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
La Jaratic, Pui De Urs.
|
--------------------
Sedan
Negru
|
eduardsebe |
![]()
|
![]() Membru Expressionist Group: Members Posts: 2.151 Joined: 19 September 08 From: Bucuresti ![]() |
haha....adica Pui de Drac
![]() foarte misto acolo ![]() |
--------------------
BMW
330e
2021
|
|
Yochanna |
![]()
|
Ca zi zona, ar trebui sa fie cumva , intre Militari (Carrefour) si Baneasa-Aviatiei.
Din cele 2 locatii ajungem si stabilim un loc de intalnire. Nu prea iesim la bile sau bowling... doar mancare si beutura + distractie maxima ![]() Am fost si la hardrock cafe in herestrau (naspa rau cafeaua), la tratoria il calcio (jos palaria ) |
--------------------
Reno
Clio symbol
2005 1.5dci
|
|
Mtz |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 26 April 05 ![]() |
|
-------------------- Clio Symbol dCi 80CP 2005
|
|
AIX |
![]()
|
![]() quite a regular Group: Members Posts: 604 Joined: 21 October 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
.
.
.
|
|
Yochanna |
![]()
|
uite ca la carul cu bere n-am mai fost de...mult timp...
multumiri aix . e deja pe lista |
--------------------
Reno
Clio symbol
2005 1.5dci
|
|
vallixx |
![]()
|
![]() Membru nesuferit Group: Members Posts: 4.565 Joined: 28 January 08 From: Bucuresti ![]() |
Il Cantuccio
Cum urci de la Parcul Libertatii, de la " farfurie" Beraria Germana Intre Piata Unirii si Piata Alba Iulia St. Patrick Pub In centrul istoric pe str. Smardan Bordello's Pub In centrul istoric pe str. Selari Ultimele doua sunt cu un mare + de la mine, eu fiind un fan NEBUN al berii Guinness sau Killkenny (pentru cunoscatori) ![]() This post has been edited by vallixx: 16 Feb 2010, 22:42 |
--------------------
Renault
Megane 4 Hatch TCe 140
- 2019 Ex. Renault Clio Symbol 1.4 16V - 2008 - 2022
Ex. Renault Clio Symbol 1.4 8V - 2003 - 2008 |
|
rombul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 568 Joined: 28 November 07 From: bucuresti ![]() |
la munte la schi Poiana Bv, Predeal sau pe Bran
|
--------------------
renault
captur
- B-21- ....
0,9 tce 90 cp Vcker's Supermarine Spitfire IX B Motor Rolls ROYCE MERLIN
|
|
przamfiri |
![]()
|
![]() Membru in crestere :} Group: Members Posts: 1.607 Joined: 2 May 07 From: Moreni ![]() |
mai ales acum ca a inceput Postul Pastelui puteti duminica sa iesiti asa in gasca la Biserica ,va astept la mine .....va dau lumanari gratis
![]() Doamne Ajuta |
--------------------
renault
laguna II expression 2001 19dci 120 cp DB-06-FPO
si renault twingo 1998 1124cm PH-21-JOK rabdator,iertator,iubitor....
nu este sluga mai mare decat stapanul sau...:} |
|
vallixx |
![]()
|
![]() Membru nesuferit Group: Members Posts: 4.565 Joined: 28 January 08 From: Bucuresti ![]() |
Nici "rombul" si nici "przamfiri" nu ati citit topicul.
@rombul: era vorba de iesit in Bucuresti vinerea seara dupa program @przamfiri: se dorea consumarea de bere, multa bere ( ultima data s-au golit 40 ) , aveti la biserica berarie? ![]() Daca da, vin si eu !!! This post has been edited by vallixx: 17 Feb 2010, 21:37 |
--------------------
Renault
Megane 4 Hatch TCe 140
|
Dan73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.427 Joined: 4 July 07 ![]() |
Tu in schimb nu ai citit titlul topicului...Era vorba de unde ies oamenii cu gasca..cu colegii....simplu
![]() ![]() @ Ionut, sa nu zici de doua ori ca acusi vin cu o traista de champignoane...rugineste grataru ala ![]() This post has been edited by Dan73: 17 Feb 2010, 21:51 |
--------------------
Citroen
C5 III
2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
|
|
Yochanna |
![]()
|
la biserica nu se imparte bere... vin si tuica- stiu eu de cand eram mica
![]() In alta ordine de idei... multumiri pt sugestii. La biserica vom trece sa cerem iertare pentru cele 40 de beri ![]() am mai gasit azi un site - http://www.afterhours.ro/ - destul de practic - poate afisa alfabetic sau dupa zona.. |
--------------------
Reno
Clio symbol
2005 1.5dci
|
|
rombul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 568 Joined: 28 November 07 From: bucuresti ![]() |
noi de regula plecam in grup la schi si ne simtim f bine , de regula nu prea beau dupa orele de serviciu nu-mi place alcoolul .
17 Feb 2010, 22:49: si mai ales vineri seara este mai bine de plecat spre munte 17 Feb 2010, 22:50: si cand ajungi acolo te poti pune in cap This post has been edited by rombul: 17 Feb 2010, 22:50 |
--------------------
renault
captur
- B-21- ....
0,9 tce 90 cp Vcker's Supermarine Spitfire IX B Motor Rolls ROYCE MERLIN
|
|
przamfiri |
![]()
|
![]() Membru in crestere :} Group: Members Posts: 1.607 Joined: 2 May 07 From: Moreni ![]() |
QUOTE(Dan73 @ 17 Feb 2010, 21:47) Tu in schimb nu ai citit titlul topicului...Era vorba de unde ies oamenii cu gasca..cu colegii....simplu ![]() ![]() @ Ionut, sa nu zici de doua ori ca acusi vin cu o traista de champignoane...rugineste grataru ala ![]() hai ca am dat drumul la foc......ciuperci la gratar hmm..... |
--------------------
renault
laguna II expression 2001 19dci 120 cp DB-06-FPO
si renault twingo 1998 1124cm PH-21-JOK rabdator,iertator,iubitor....
nu este sluga mai mare decat stapanul sau...:} |
|
vallixx |
![]()
|
QUOTE(Dan73 @ 17 Feb 2010, 21:47) Tu in schimb nu ai citit titlul topicului...Era vorba de unde ies oamenii cu gasca..cu colegii....simplu ![]() ![]() Ba am citit titlul topicului, dar in primul post scrie asa: " Intrebare este: Unde este misto de iesit in gasca mare, dupa program, vinerea (de obicei). " Din asta inteleg ca se doreste aflarea unui loc in care sa-ti petreci seara de vineri cu gasca...si eu cred ca la schi e ok, dar numai cateva ore vineri seara.....e cam aiurea ![]() This post has been edited by vallixx: 18 Feb 2010, 10:34 |
--------------------
Renault
Megane 4 Hatch TCe 140
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
cititi in semnatura
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
care imi da si mie niste recomandari de "crasme" de prin voluntari si/sau colentina
|
--------------------
Renault
Symbol
- UXE
|
|
DrK |
![]()
|
Sereno
![]() |
--------------------
Sedan
Negru
|
UXE |
![]()
|
aaa si sa aiba carlsberg neaparat
![]() |
--------------------
Renault
Symbol
- UXE
|
|
eddie33 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 587 Joined: 25 April 05 From: Bucuresti ![]() |
Sereno nu era rau deloc,n-am mai mers acolo insa de vreo 2 ani....mai e in Tei,spre Circ un restaurant Bugatti 2000,e super,are si cuptor de pizza si mancare romaneasca si bar ! Dar asta e mai ceva mai scump decat Sereno....
Recomand Sereno la preturi si pentru ca e loc pentru toata lumea ! Daca il alegeti pe asta cumva,ma bag si eu ! This post has been edited by eddie33: 25 Mar 2010, 14:40 |
--------------------
Renault
Clio Extreme
2004-DCI 80C.P.
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
sereno acu vreo 4-5 ani cand am fost prima si ultima oara colcaia de toti borâții si cocalarii zonei
|
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
UXE |
![]()
|
mda asta am auzit si eu... deci cade
|
--------------------
Renault
Symbol
- UXE
|
|
eddie33 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 587 Joined: 25 April 05 From: Bucuresti ![]() |
Ai nimerit tu prost acolo...aia joaca de obicei biliard inauntru.
Depinde de ora,terasa e mare si are loc toata lumea. Si depinde de cat esti de pretentios,eu am copilarit in zona si nu ma impresioneaza asa mult...oricum eu nu mergeam seara cand era inghesuiala. 25 Mar 2010, 13:52: P.S. si ca sa vezi ca nu era chiar asa rau,eu ieseam la terasa acolo acum 5-6 ani cu un sotia si 2 copii,dintre care unul era in carucior,dar numai in jurul pranzului,nu era aproape nimeni...si sunt cat de cat pretentios,nu merg in toate bombele ! This post has been edited by eddie33: 25 Mar 2010, 14:52 |
--------------------
Renault
Clio Extreme
2004-DCI 80C.P.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th August 2025 - 05:41 |