Sofer de autobuz
![]() ![]() ![]() |
Sofer de autobuz
houseISmusic |
![]()
|
![]() Rasist Group: Members Posts: 735 Joined: 18 February 08 ![]() |
|
--------------------
Renault
Clio 1.4 / 8 v
2004
|
|
LuluMOB |
![]()
|
![]() Membru cu pedale. Group: Members Posts: 1.136 Joined: 28 October 05 From: Iași ![]() |
Simulator?
|
--------------------
Dacia
Logan
ABS+ AC 1.4MPI 06/2007
|
|
Asi |
![]()
|
![]() Camaro SS Group: Members Posts: 930 Joined: 24 July 05 From: Bucuresti ![]() |
posibil sa fie ceva joc simulator. Daca e asa, e foarte bine facut.
Exista niste mici nereguli: toate masinile sunt curate, toate au folie, si cateva ciudatenii ca unii soferi nu opresc dupa ce au fost loviti, si altii o taie pe banda de urgenta fara sa fie ceva iminent. Se vede un pilon verde zburand dar la numaratoare nu ii vad nici strambi nici lipsa. In afara de astea, pare real |
--------------------
Mitsubishi/Mercedes
Carisma/B-class
- B 79 ASI/Bxxx
2003 1.9 DI-D/2007 200CDI "Cei care au puterea de a constrange n-au nevoie sa recurga la judeacata" (Thucydides, 1, 77, 2)
|
|
eduardsebe |
![]()
|
![]() Membru Expressionist Group: Members Posts: 2.151 Joined: 19 September 08 From: Bucuresti ![]() |
si eu cred ca e un simulator foarte bine facut,atunci cum de avea atatea camere de filmat pe un autocar...
|
--------------------
BMW
330e
2021
|
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
nu este simulator
|
--------------------
Renault
Symbol
- UXE
2006 1.4 8v Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
bogdan_1984 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 14 Joined: 5 February 10 From: Braila ![]() |
o fi adormit la volan...
|
--------------------
DACIA
LOGAN
2008 ABS+ Golanca blonda - Jaune tournesol
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Simulator my ass....
Dar tind sa cred ca e ceva test ..... |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
LuluMOB |
![]()
|
![]() Membru cu pedale. Group: Members Posts: 1.136 Joined: 28 October 05 From: Iași ![]() |
Si ala tot un simulator e...
|
--------------------
Dacia
Logan
ABS+ AC 1.4MPI 06/2007
|
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
aia se poate numi o simulare... simulatorul este un sistem tehnic..
|
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
LuluMOB |
![]()
|
Daca e simulare, e si simulator. Fie ca vorbim de un mediu virtual, fie de un poligon cu masini reale, fie de machete, toate sunt -in momentul simularii unui accident- simulatoare.
Ce am vrut eu sa spun de fapt prin termenul asta e ca accidentul nu pare a fi un eveniment real surprins de o camera -sau mai multe- de supraveghere, ci unul regizat, provocat, probabil special pentru a fi analizat. |
--------------------
Dacia
Logan
ABS+ AC 1.4MPI 06/2007
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th August 2025 - 10:35 |