schimb bielete si pivot
![]() ![]() ![]() |
schimb bielete si pivot
cezarapostol |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 222 Joined: 14 January 10 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
renault
megane 3
2012 1.6 16v Authentique
|
|||
pierburg2ee |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 28 Joined: 10 March 09 From: Bucuresti, s3 ![]() |
salut. La mine uzura bieletelor se traduce prin nevoia de a corecta fin directia din cand in cand la rularea pe drum drept cu viteza de 90km/ora sau peste si imposibilitatea de a lua mana de pe volan la aceiasi viteza.... trage, usor, fie spre stanga fie spre dreapta.
Jocul lor se simte in roata (cand o urci pe cric). Le-am luat de la autokarma (ambele) cu 140 lei (ambele). Marca MOG (Federal Mogul). Urmeaza sa le schimb si sa fac geometria ulterior. Cost aproximativ pentru geometrie 70 lei. |
--------------------
Renault
Scenic 2 1.6 16v
2005
|
|
cezarapostol |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 222 Joined: 14 January 10 From: Bucuresti ![]() |
pivotul e bine schimbat cu bascula,sau doar el? ce alte simptome ar fi?
|
--------------------
renault
megane 3
2012 1.6 16v Authentique
|
|
dragos21k |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 11 Joined: 5 May 09 ![]() |
vezi topicul alaturat
Suspensiii, amortizoare, ptr. Scenic RX4 despre suspensii si amortizoare 14 "BandiT" 561 11th February 2010 - 23:10 Last post by: dragos21k daca vrei detalii da un telefon iti pot oferii mai multe detalii |
--------------------
renault
megane
- b-38-btr
scenic RX4
|
|
cezarapostol |
![]()
|
Geometria trebuie facuta indiferent de ce schimbi la roti? Adica, pentru bascula trebuie?Stiam sigur de bielete.
This post has been edited by cezarapostol: 18 Feb 2010, 15:30 |
--------------------
renault
megane 3
2012 1.6 16v Authentique
|
|
Nike_bodo008 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 183 Joined: 31 May 10 From: iasi ![]() |
voi descrie aici ca nu am gasit in alta parte
ieri am fost sa schimb anvelopele si mi-au comunicat ca am joc la pivotul drept acum intrebarea mea este: pot schimba doar pivotul fara sa cumpar bascula cu tot cu pivoti? cost reprezentanta Renault in jur de 500 ron |
--------------------
renault
grande scenic
- BC89NIL
2006
|
|
betamax |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.343 Joined: 11 September 08 From: din lumea asta, prost făcută.. ![]() |
Se poate schimba doar pivotul, dar numai de catre oameni care stiu ce fac si au scule adecvate.
|
--------------------
renault
Scenic Rx4
2000, 1.998 l, 16 V, 102 kW "... imi place sa lucrez cu intelectuali, astia pricepe repede."
"Ori traim cu totii, ori va ia dracu' !" |
|
Nike_bodo008 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 183 Joined: 31 May 10 From: iasi ![]() |
in Iasi cine imi recomanda un mecanic care sa faca operatiunea asta
Multumesc |
--------------------
renault
grande scenic
- BC89NIL
2006
|
|
Virgilake |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 76 Joined: 24 January 10 From: Bucuresti ![]() |
Am schimbat si eu pivotii de pe bascule, pe ambele parti ... te tin cam 20000 de km dupa care teoretic trebuie schimbati iar.
Este adevarat ca trebuie sa ai grija cine ii schimba, ca se face cu un fel de menghina speciala sub presiune. Cei de la Renault mi-au zis ca ei nu schimba decat bascula cu totul si ca schimband doar pivotul "se largeste gaura" (ad literam) ! ![]() Deci ia 2 pivoti, cauta un service ok si ar trebui sa scapi cu maxim 200 de lei ! Dupa care vezi cum se comporta ! Bieleta e in jur de 60-70 de lei, deci cu totul ar trebui sa scapi la un 300-350 lei ! BAFTA ! |
--------------------
Renault
Scenic II - 1.9dci
- B 600 MVP
2005 - Luxe Dynamique
|
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
Cand schimbi pivotul e bine sa schimbi si bucsile(2) si asa este bratul ca nou....daca tot se demonteaza.
@+ |
--------------------
.
.
- .
. RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
serbanescu sebastian |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 89 Joined: 21 September 10 From: moreni / dambovita ![]() |
ce piese imi recomandati sa iau pentru un scenic 1.6 16v fabricatie 2000, caseta directie smi:
Kit distributie dacia renault Preț: 257 RON / set Pompa apa dolz Preț: 117 RON / buc Asam Preț: 80 RON / buc Ngh Preț: 100 RON / buc Comline uk Preț: 115 RON / buc Hepu Preț: 155 RON / buc Cap bara febi Preț: 35 RON / buc Talosa Preț: 28 RON / buc Lemforder Preț: 55 RON / buc Bieleta directie febi Preț: 46 RON / buc Sidem Preț: 38 RON / buc Lemforder Preț: 62 RON / buc Delphi Preț: 49 RON / buc Pivot lemforder Preț: 58 RON / buc Trw Preț: 67 RON / buc This post has been edited by serbanescu sebastian: 7 Jul 2014, 21:25 |
--------------------
renault
scenic 1.6 16v
- DB 09 SYE
2001
|
|
miciceii |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 665 Joined: 15 June 09 From: Bucuresti ![]() |
Hepu si Lemforder
|
--------------------
Renault
Scenic
- B XX XXX
2005 Renault Scenic II Ph.1 - 2.O 16V Privilege
benzina/GPL BRC Sequent 24.11-toroidala 56L |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 5th August 2025 - 11:27 |