Cumpar display bord Laguna diesel, Ma intereseaza partea cu "ceasurile"
![]() ![]() ![]() |
Cumpar display bord Laguna diesel, Ma intereseaza partea cu "ceasurile"
xionitax |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 93 Joined: 7 February 10 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna
1.9 dCi Concorde-2000
- SV - 08 CSL
|
|||
cridaia |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.100 Joined: 25 February 08 From: Sannicolau Mare, Timis ![]() |
dar ce s-a intamplat cu al tau ?
si eu stiam ca se potrivesc si de la benzinar, numai sa fie la fel ca cel original, cu sau fara CB. |
--------------------
Volkswagen
Passat - Break
2009 - BlueMotion
- TM 98 BUZ
|
|
xionitax |
![]() ![]()
|
asa mia zis un electronist,car fi de benzina,are pe turometru pana 70,deci pana a o lua eu zice car fi schimbat.deci nu are cablu,lam desfacut.Sunt nou pe aici,dar mia placut forumul,si-mi plac si Lagunele.
This post has been edited by xionitax: 7 Feb 2010, 19:02 |
--------------------
Renault
Laguna
1.9 dCi Concorde-2000
- SV - 08 CSL
|
|
ricochet2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.770 Joined: 8 November 08 From: Timisoara ![]() |
Si mie. Cele albastre
![]() |
--------------------
Renault
Laguna Concorde 1.6 16V
1999
|
|
cridaia |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.100 Joined: 25 February 08 From: Sannicolau Mare, Timis ![]() |
QUOTE(xionitax @ 7 Feb 2010, 18:53) asa mia zis un electronist,car fi de benzina,are pe turometru pana 70,deci pana a o lua eu zice car fi schimbat.deci nu are cablu,lam desfacut.Sunt nou pe aici,dar mia placut forumul,si-mi plac si Lagunele. si eu am diesel si tot pana la 70 este turometrul...............dar totusi, ce a patit al tau ? ........nu au cablu, fiind comandate electronic. Incearca cu un altul, chiar daca este tot de benzinar. |
--------------------
Volkswagen
Passat - Break
2009 - BlueMotion
- TM 98 BUZ
|
|
xionitax |
![]() ![]()
|
stiu ca sunt comandate electronic,lam desfacut,i-am schimbat si becurile care nu functionau.La tester spune ceva de un senzor speed intermitent.Asa am luato,nu mergea de la bun inceput.Din aceasta cauza nu pot folosi nici datele din display,si nici navigatia[e incorporata],foloseste kilometrajul ca giroscop.Eu credeam ca la diesel toate au pana in 50 pe turometru si benzina 70.Atunci s-ar putea sa fie original
Ms fain pt.informatie,orice sfat e bine venit |
--------------------
Renault
Laguna
1.9 dCi Concorde-2000
- SV - 08 CSL
|
|
ricochet2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.770 Joined: 8 November 08 From: Timisoara ![]() |
Intre phase I si II parca e diferenta la cadran. Unele sint pana la 5000, celelalte sint pana la 7000.
|
--------------------
Renault
Laguna Concorde 1.6 16V
1999
|
|
xionitax |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Laguna
1.9 dCi Concorde-2000
- SV - 08 CSL
|
|
Adi R5 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.432 Joined: 29 August 06 From: A R A D ![]() |
poate problema ta nu e la ceasuri..poate undeva la CV....alte ceasuri ai incercat? (la ph2 sunt identice,indiferent daca provin de la benzina sau dizel)..sau poate e bai doar placa aia pe care vin becurile + cele 2 cipuri de memorie...sau poate e intrerupta/nu e pozitionata corect folia aia cu integrate care fac legatura dintre placa si display.
concret, la tine ce functioneaza? turometrul,vitezometrul,ceasurile martor apa+rezervor merg? |
--------------------
Renault
Espace
2007
|
|
xionitax |
![]() ![]()
|
deci toti martori merg,turometru,temperatura,combustibil,etc,mai putin vitezometrul,si unele functiuni de la bord compiuter,care se folosesc de acesta.Ms,voi incerca toate variantele.Acum ma uit pe AUTODATA 3.24,vad ca are legatura si cu ABS-ul,dar trebuie descifrat[e schematic]
|
--------------------
Renault
Laguna
1.9 dCi Concorde-2000
- SV - 08 CSL
|
|
wlan_7b |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 16 Joined: 16 January 10 From: Moreni DB ![]() |
Salut la toata lumea
Cred ca-i tarziu sa mai vin cu complectari . Deja a trecut un an si probabil sa rezolvat problema . Si eu am patit la fel . Am avut masina la un atelier unde mi-a schimbat discu de ambreiaj. De atunci mergea tot la bord cu exceptia kilometrajului .Un destept de mecanic a lovit si fisurat mufa de prindere a cablului de kilometraj .Ati spus ca bordurile voastre sunt electronice (ca si al meu dealtfel) Am descoperit insa ca au si cablu care pleaca din cutia de viteza si se opreste undeva deasupra pedalei de acceleratie unde cred ca-i acel speedmeter. Eu am fixat cablul cu banda izolatorie de moment merge dar trebuie schimbata carcasa la cutia de viteze Ar putea cineva sa-mi spuna daca exista diferenta intre bordul de benzinar si cel de diesel Eu am pus doua si de benzinar si diesel si nu am vazut nici o schimbare. Sper ca nu am suparat pe nimeni. DRUMURI BUNE19032011_007_.jpg ( Size: 266.13k ) Number of downloads: 250 |
--------------------
renault laguna 2.2D
renault laguna 2.2D
1995 full echipo
- M-9227-SZ
|
|
cj77shv |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 342 Joined: 21 April 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
La ph1 exista diferente. Cel de diesel e pana la 5 sau 6k rpm, nu stiu exact, iar cel de benzinar pana la 7k.
|
--------------------
Renault
Laguna 3 Grandtour 2.0dCi, BVA6
2008 - Initiale Paris
- CJ-56/95-JON
|
|
alexandru_bot |
![]()
|
![]() Laguna lover Group: Members Posts: 516 Joined: 14 March 10 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna 1 Phase 2
1998/ motor 1.9 DTI
- MM 38 HIA "Daca ai pierdut continua, daca ai castigat continua....."
|
|
trucker_sano |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 16 Joined: 25 February 11 ![]() |
sal am si eu o laguna ph2 si aceasi problema cu bordu doar ca la mine merge tot pana se incalzeste dupa care imi pica toate acele de la ceasuri si displeiul nu mai merge mai merg doar martorii
|
--------------------
renault
laguna 1
2001 phase2
- cj90sby
|
|
xionitax |
![]()
|
nu exista nici o diferenta,am probat eu,numai sa se potriveasca la mufele din spatele bordului si sa fie amandoua cu CB, sau fara. Apropo, eu am rezolvat problema,nu era de la ceasuri,am gasit un cablu intrerupt sub modulul ABS,am mai descris in alt topic toata reparatia,si principiul de functionare.Modelul acesta nu are speedmeter pe cutia de viteze,e controlat de fiecare senzor ABS,de la fiecare roata in parte etc
This post has been edited by xionitax: 20 Mar 2011, 14:38 |
--------------------
Renault
Laguna
1.9 dCi Concorde-2000
- SV - 08 CSL
|
|
paulo74 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 23 Joined: 24 May 12 ![]() |
salutare tuturor,am si eu o problema daca ma puteti ajuta laguna mea are bord computer dar cind apas pe maneta nu imi indica decit ora si km.1 si 2 nici jurnalierul nu pot sa-l dau la 0 va rog care stie ceva sa ma ajute.Poate este schimbat tabloul de bord si de asta nu merge
|
--------------------
renault
laguna2
2001,1.9 dci 120 cai
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th April 2025 - 15:39 |