Ciudatenie alarma, telecomanda nu functioneaza
![]() ![]() ![]() |
Ciudatenie alarma, telecomanda nu functioneaza
clr |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.729 Joined: 24 February 03 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Ex Renault
Megane
2003 Cand ai încercat totul si nimic nu a mers, citeste instructiunile de folosire
|
|||
Batrânul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.463 Joined: 22 March 05 From: Bucuresti ![]() |
Daca masina este complet acoperita de zapada, s-ar putea ca asta sa fie cauza (undele electromagnetice nu se transmit prin apa, in cazul acesta zapada).
Dupa ce ati indepartat zapada tot asa a facut? |
--------------------
Renault
Clio IV
2015 / Life 1.2 16V Ex Dacia 1300 (1975), Oltcit (1984), Dacia 1310 (1996), SuperNova (2001), R. Symbol (2007)
Cine nu are batrani sa-si cumpere... Astept oferte... |
|
clr |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.729 Joined: 24 February 03 From: Bucuresti ![]() |
Am eliminat aceasta cauza din start.
In mod clar nu aceasta este problema. |
--------------------
Ex Renault
Megane
2003 Cand ai încercat totul si nimic nu a mers, citeste instructiunile de folosire
|
|
elro |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 2.254 Joined: 12 November 04 From: Ct ![]() |
Semnal la tel. mobile aveti?
|
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.2,
1,5 dCI
|
|
clr |
![]()
|
Avem semnal la mobile. O parte din vecini (cei care nu aveau alarme care sa taie si motorul) au plecat cu ele "urland" pana au ajuns intr-o zona in care au putut sa le dezactiveze.
Ca fapt divers si dimineata situatia era aceeasi. |
--------------------
Ex Renault
Megane
|
|
Batrânul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.463 Joined: 22 March 05 From: Bucuresti ![]() |
Si mie mi s-a intamplat ceva similar. Pe 16 ianuarie a.c. am fost la Sinaia si am parcat pe str. I.L. Caragiale (aproape de hotelul International). Dau sa pun alarma (din telecomanda) - nimic, nu functiona. Mi-am zis ca s-o fi terminat bateria telecomenzii, sau o defectiune la sist. de alarma. Inchiderea centralizata (la care am o alta telecomanda, pe cheia masinii) a functionat in schimb corect. La intoarcerea in Bucuresti (in aceeasi zi), surpriza - telecomanda alarmei functiona normal.
Dupa 3 saptamani, pe 5 febr., am fost iar la Sinaia si am parcat aprox. in acelasi loc. Iar nu a functionat telecomanda alarmei! Bineinteles, la intoarcerea in Bucuresti a functionat iar... Mister, triunghiul Bermudelor, flacara violet... ce poate fi ?!? ![]() |
--------------------
Renault
Clio IV
2015 / Life 1.2 16V Ex Dacia 1300 (1975), Oltcit (1984), Dacia 1310 (1996), SuperNova (2001), R. Symbol (2007)
|
clr |
![]()
|
La mine s-a lamurit. La cateva masini de ale noastre era o masina care "bipaia" in continuu inca de ieri. Noi am crezut ca tot efectul bruiajului, sau are un senzor prea sensibil la vant si zapada, dar pentru ca stapanul nu s-a deranjat sa apara, am intrat la idei. Am fost la ea si i-am dat o serie de picioare in janta in speranta ca va incepe sa urle. In loc de asta, dupa cca 3-4 minute s-a oprit de tot. Am incercat telecomanda si .... surpriza masina s-a deschis instantaneu.
Mister elucidat ![]() |
--------------------
Ex Renault
Megane
|
|
Batrânul |
![]() ![]()
|
QUOTE Am incercat telecomanda si .... surpriza masina s-a deschis instantaneu Care masina: a ta, sau cea a carui stapân "nu s-a deranjat sa apara" ? ![]() On-topic: probabil ca sistemul de alarma al masinii respective emitea si un semnal electromagnetic f. puternic, care bruia semnalul emis de telecomanda ta. |
--------------------
Renault
Clio IV
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Batrânul @ 8 Feb 2010, 10:24) Si mie mi s-a intamplat ceva similar. Pe 16 ianuarie a.c. am fost la Sinaia si am parcat pe str. I.L. Caragiale (aproape de hotelul International). Dau sa pun alarma (din telecomanda) - nimic, nu functiona. Mi-am zis ca s-o fi terminat bateria telecomenzii, sau o defectiune la sist. de alarma. Inchiderea centralizata (la care am o alta telecomanda, pe cheia masinii) a functionat in schimb corect. La intoarcerea in Bucuresti (in aceeasi zi), surpriza - telecomanda alarmei functiona normal. Dupa 3 saptamani, pe 5 febr., am fost iar la Sinaia si am parcat aprox. in acelasi loc. Iar nu a functionat telecomanda alarmei! Bineinteles, la intoarcerea in Bucuresti a functionat iar... Mister, triunghiul Bermudelor, flacara violet... ce poate fi ?!? ![]() e o unitate de transmisiuni acolo.... |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
elro |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 2.254 Joined: 12 November 04 From: Ct ![]() |
Poate alarma respectiva,care"urla" transmitea catre telecomanda proprietarului mesaje ca masina este "lovita" si semnalul era destul de puternic incat afecta celelalte unde radio ale telecomenzilor de la alte masini
![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.2,
1,5 dCI
|
|
Batrânul |
![]()
|
@ b76bgaarh:
Nu, sigur nu este nici-o unitate de transmisiuni acolo ! |
--------------------
Renault
Clio IV
|
vali_iacov |
![]()
|
![]() Membru Ilfovean Group: Members Posts: 878 Joined: 27 September 08 From: Corbeanca, Ilfov ![]() |
putea fi o alarma cu pager, in cazul asta fiind emisie puternica spre respectivul pager aflat probabil in casa. Dar totusi, fiecare alarma emite intr-o anumita frecventa catre telecomanda sau pager, nu? Gresesc cumva? eu am patit-o cu pagerul de la alarma mea si cu senzorii de parcare wireless..am legat unitatea senzorilor direct la 12V si functiona fara oprire, ceea ce imi bruia semnalul antenei de la alarma, cea montata in interiorul masinii, iar pagerul nu mai primea informatie si nici nu putea trimite.
panditi proprietarul, daca puteti, si faceti experimente cu el la fata locului ![]() |
--------------------
Dacia
Logan 1.5dCI
2006 Under Construction...Please Wait...
|
|
clr |
![]()
|
QUOTE(Batrânul @ 9 Feb 2010, 08:06) Care masina: a ta, sau cea a carui stapân "nu s-a deranjat sa apara" ? ![]() On-topic: probabil ca sistemul de alarma al masinii respective emitea si un semnal electromagnetic f. puternic, care bruia semnalul emis de telecomanda ta. Masina mea evident ![]() In mod clar de acolo era bruiajul, ceea ce m-a socat a fost distanta mare pe care actiona (cateva blocuri) |
--------------------
Ex Renault
Megane
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th May 2025 - 11:28 |