Vasluiaca de brazilia
![]() ![]() ![]() |
Vasluiaca de brazilia
houseISmusic |
![]()
|
||
![]() Rasist Group: Members Posts: 735 Joined: 18 February 08 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Clio 1.4 / 8 v
2004
|
|||
DACIADUSTER |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 25 Joined: 9 June 09 ![]() |
![]() ![]() ![]() acu vroiam sa l pun !!! ![]() |
--------------------
dacia
duster
2009
|
|
elro |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 2.254 Joined: 12 November 04 From: Ct ![]() |
Din cate vad eu...are acea problema la gat(gaura in gat) si de aceea vb asa...nu prea este de ras cu asa ceva,lasand la o parte ca este femeie sau barbat
![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.2,
1,5 dCI
|
|
DACIADUSTER |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 25 Joined: 9 June 09 ![]() |
|
--------------------
dacia
duster
2009
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
Nu vad ce e asa amuzant si de ce merita facut un topic spacial pentru orice filmulet.
Bafta! |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
daniel4ro |
![]()
|
![]() forumist anti Group: Members Posts: 1.168 Joined: 16 September 07 From: B U Z Ã U city ![]() |
pai numai asa initiatorul acestor topice/topicuri/topicele (ca n-am mai cetit almanahe si nu stiu cum le zice) mai bifeaza si el la numere de postari.
Hai, sa-ti dea Dumnezeu sanatate, Initiatorule! ![]() ale naibii cratime (linioarele alea), le pui numai unde nu trebuie. sunt curios daca Initiatorul v-a pune cratima corect data viitoare ![]() This post has been edited by daniel4ro: 5 Feb 2010, 20:30 |
--------------------
Renault
Megane 2.1
- Numar DREPTUNGHIULAR
2004 SEDANiel4ro Privilege, 1.5 DCI , 82 CP
|
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
Io nam gustat niciunul.
![]() |
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
- VS15CMA
2013 / 2.0 CDTI / 165CP "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
houseISmusic |
![]()
|
![]() Rasist Group: Members Posts: 735 Joined: 18 February 08 ![]() |
QUOTE(daniel4ro @ 5 Feb 2010, 20:28) pai numai asa initiatorul acestor topice/topicuri/topicele (ca n-am mai cetit almanahe si nu stiu cum le zice) mai bifeaza si el la numere de postari. Hai, sa-ti dea Dumnezeu sanatate, Initiatorule! ![]() ale naibii cratime (linioarele alea), le pui numai unde nu trebuie. sunt curios daca Initiatorul v-a pune cratima corect data viitoare ![]() Esti din buzau ! ![]() |
--------------------
Renault
Clio 1.4 / 8 v
2004
|
|
BlaueCorsa |
![]()
|
![]() Membru cu Prafuitor Group: Members Posts: 1.097 Joined: 6 October 03 From: Socola Tower, Iasi ![]() |
Nu e nimic amuzant. Aia din Vaslui era bolnava psihic, asta e muta (muda, in spaniola si portugheza).
|
--------------------
Dacia / Renault
Duster / Captur
2018 Confort / 2015 Authentique Mon amour, tu es la lumière de mes jours...
sans numéro! sans numéro! sans numéro! |
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
adica ar fi bixa muta ?
![]() ![]() This post has been edited by RaduNG: 8 Feb 2010, 10:55 |
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
BlaueCorsa |
![]()
|
![]() Membru cu Prafuitor Group: Members Posts: 1.097 Joined: 6 October 03 From: Socola Tower, Iasi ![]() |
Nu. De fapt e bicha (care se pronunta cam la fel cu bixa, cred) si care inseamna... poponaut. Deci, faggotu' mut.
|
--------------------
Dacia / Renault
Duster / Captur
2018 Confort / 2015 Authentique Mon amour, tu es la lumière de mes jours...
sans numéro! sans numéro! sans numéro! |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 5th August 2025 - 05:58 |