parbriz ciobit
![]() ![]() ![]() |
parbriz ciobit
cezarapostol |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 222 Joined: 14 January 10 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
renault
megane 3
2012 1.6 16v Authentique
|
|||
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
RENAULT RENAULT MEGANE SCENIC - VIN (MIR) PARBRIZ DUPLEX 04-.... 1088 x 1588 000112 516.52RON 122.98EUR
http://www.olimpiaautoglass.ro/produse.html |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
playeroooo2000 |
![]()
|
![]() de ce inca mai merge? Group: Members Posts: 330 Joined: 26 October 05 ![]() |
80euro la bulgari-dobrich-40 km de la vama Negru Voda.orice parbriz atat costa pentru autoturisme.asta acum vreo 6 luni.
|
--------------------
renault
megane classic peste 500.000 km
2001 1,9 dti 59 kw/80 cp dynamique
- Y944 GHC
|
|
NeMeSe |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 35 Joined: 26 March 04 From: Bucuresti ![]() |
Eu am avut 3 ciupituri de la griblura... (mama ei!) dintre care una destul de adanca. Asta acum 1 an si ceva. Le-am reparat pe toate la AGER (www.autoglas.ro) pe Serban Voda. Nici nu se mai vede unde a fost lovit parbrizul. Oricum, iti vor spune ei daca se poate repara sau nu, si in caz ca trebuie schimbat parbrizul, au preturi super ok. Daca esti din Bucuresti, incearca un drum pana acolo. Bafta!
|
--------------------
Renault
Scenic II 1,9dCI
2005
- B 82 UOM S-auzim numai de bine!
|
|
cezarapostol |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 222 Joined: 14 January 10 From: Bucuresti ![]() |
merci mult pt sfaturi! oricum il mai las asa sa vad daca se mareste, dupaia o sa ma duc la o firma sa-mi zica daca trebuie schimbat sau nu.
|
--------------------
renault
megane 3
2012 1.6 16v Authentique
|
|
tuner |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.556 Joined: 27 September 05 From: BrAsOv ![]() |
mergi intai vezi daca se poate repara
eu l-am stricat a doua zi dupa ce il schimbasem l-am reparat si acu e ok se mentine de peste 6 luni cat era garantia la reparatie |
--------------------
am avut o dacie
131o L
mandru posesor de SCENIC 2001 :) acum și Zoe Am un RENO si asta imi ocupaaa tot timpul!!!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st May 2025 - 01:07 |