[Sfat] Posibil viitor posesor de Megan 2, Am nevoie de ceva sfaturi de la cei ce au deja
![]() ![]() ![]() |
[Sfat] Posibil viitor posesor de Megan 2, Am nevoie de ceva sfaturi de la cei ce au deja
alephan |
![]() ![]()
|
||
![]() Membru de categoria B Group: Members Posts: 20 Joined: 31 January 10 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
VW
Passat
- B-37-GTA
2003 Prost nu e cel ce nu intelege unele lucruri, ci acela care le intelege pe toate pe dos.
|
|||
daniel4ro |
![]()
|
![]() forumist anti Group: Members Posts: 1.168 Joined: 16 September 07 From: B U Z Ă U city ![]() |
vrei masina pt oras zici
Meganul e benzina sau diesel, ca nu ne-ai spus? |
--------------------
Renault
Megane 2.1
- Numar DREPTUNGHIULAR
2004 SEDANiel4ro Privilege, 1.5 DCI , 82 CP
|
|
alephan |
![]()
|
![]() Membru de categoria B Group: Members Posts: 20 Joined: 31 January 10 From: Bucuresti ![]() |
Gata am editat. 1.5 motorina euro 3.
|
--------------------
VW
Passat
- B-37-GTA
2003 Prost nu e cel ce nu intelege unele lucruri, ci acela care le intelege pe toate pe dos.
|
|
segcm |
![]()
|
![]() ... Entertainer Group: Members Posts: 642 Joined: 7 December 04 From: UE ![]() |
Motorizarea asta de 1,5 euro 3 cu injectia Delphi are un procentaj de defectare destul de mare: http://www.reno.ro/INJECTION-FAULT-t60940.html
Daca poti sa mai pui ceva, si sa iei una mai noua dupa 2006 cu injectie siemens si E4 poate e mai bine. Pentru probleme mecanice consulta un pic forumul: flanse amortizoare, bielete, caseta... |
--------------------
Renault
Grand ESPACE - 2.0 dci Automat
- ** *1 ***
2012 Initiale Paris Fara semnatura
|
|
mariuswk |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 168 Joined: 13 January 10 From: Azuga ![]() |
Alephan:Megane 2 nu este chiar de oras dar avind in vedere ca este diesel ....cred ca merge.Reviziile sunt ...depinde unde le faci.Dar totusi de ce vrei sa renuinti la vw?La 5000 un megane cum ai gasit tu... mai rar,vezi sa nu aibe probleme.Garda la sol cred ca e ok (eu am coborit de la cota 1400 pe drumul vechi si nu am atins pe dedesupt).La piese: sunt service care sunt mai ieftine.In zona bv te pot indruma.
|
--------------------
renault
CAPTUR
2015
|
|
alephan |
![]()
|
Nu renunt la VW. Am sa il pastrez pe acela de drum lung. Dar imi consuma 11 in oras asa ca mi s-a cam luat. Meganul are un consum mic si nu este asa de lung (Passatul meu e variant).
|
--------------------
VW
Passat
- B-37-GTA
|
|
geniusforte |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 60 Joined: 12 July 09 ![]() |
Dintre marcile din care vrei sa alegi meganul le este net superior din toate punctele de vedere(siguranta ,confort,tehnica)
This post has been edited by geniusforte: 31 Jan 2010, 23:30 |
--------------------
renault
megane 2
- *y*y*y
2005- 1,6 16v
|
|
alephan |
![]()
|
Cum iti merge? Ai avut ceva probleme cu ea?
|
--------------------
VW
Passat
- B-37-GTA
|
|
daniel4ro |
![]()
|
![]() forumist anti Group: Members Posts: 1.168 Joined: 16 September 07 From: B U Z Ă U city ![]() |
daca masina e strict pt oras, si va fi condusa de doamna, eu asi opta pt un opel corsa, de 1,2. ia-o ca o parere personala, si dpdv al consumului, si al reviziilor. m-ar interesa sa nu aiba fff multi km si sa aiba AC pt zilele toride de vara.
bafta! |
--------------------
Renault
Megane 2.1
- Numar DREPTUNGHIULAR
|
|
alephan |
![]()
|
QUOTE(daniel4ro @ 31 Jan 2010, 23:30) daca masina e strict pt oras, si va fi condusa de doamna, eu asi opta pt un opel corsa, de 1,2. ia-o ca o parere personala, si dpdv al consumului, si al reviziilor. m-ar interesa sa nu aiba fff multi km si sa aiba AC pt zilele toride de vara. bafta! Va fi condusa de mine. Sunt domn. ![]() |
--------------------
VW
Passat
- B-37-GTA
|
|
geniusforte |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 60 Joined: 12 July 09 ![]() |
am un megane 2 1,6 16v am 60000km in afara de reviziii nu am schimbat dect bobinele de inductite.merge perfect.pretenul meu are un megane 1,5 dci 85cp.reviziii si ceva la directie( cap bara )de la gropi.In comparatie cu marcile si modelele de mai sus eu cred ca meganul este mai bun,asta ca masini noi.nu stiu in ce stare e cea care vrei sa o cumperi.
|
--------------------
renault
megane 2
- *y*y*y
2005- 1,6 16v
|
|
alephan |
![]()
|
Masina este impecabila. Asa cum am spus mai sus. Vroiam sa stiu asa ca masina in general. Ca fiabilitate. Ai idee ce fel de scut are la motor?
|
--------------------
VW
Passat
- B-37-GTA
|
|
Hack |
![]()
|
![]() Megan' ti-ai luat?! Group: Members Posts: 5.147 Joined: 12 April 07 From: The Moon ![]() |
Nu erau deja deschise un milion de topicuri pe tema asta...
![]() |
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
2007 Expression 1.6l/16V/110CP
|
|
alephan |
![]()
|
QUOTE(Hack @ 1 Feb 2010, 07:57) As fi preferat un ajutor. Topicul meu e aplicat pe o anumita ocazie s.h. Cuprinde si intrebari generale din dorinta de a rezuma statistic restul topicurilor. Mai mult, ma intereseaza experienta actualilor posesori. |
--------------------
VW
Passat
- B-37-GTA
|
|
solidconvert |
![]()
|
![]() Donator Group: Members Posts: 3.247 Joined: 3 May 06 From: Bucuresti ![]() |
Mai bine sa reluam noi decat sa cauti tu nu?
![]() |
--------------------
.
.
. Audi A4 B9 S-tronic TFSI...
Gîndirea corectă vine din experiență. Experiența, la rîndul ei, provine din gîndirea greșită. |
|
alephan |
![]()
|
Ok. Imi pare rau ca v-am deranjat. Multumesc celor ce si-au luat timp sa ma ajute.
P.S.: Nu am spus ca nu am cautat inainte. Chiar am facut-o. This post has been edited by alephan: 1 Feb 2010, 09:24 |
--------------------
VW
Passat
- B-37-GTA
|
|
solidconvert |
![]()
|
![]() Donator Group: Members Posts: 3.247 Joined: 3 May 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(alephan @ 1 Feb 2010, 09:23) Pai si atunci ce anume iti este neclar? ![]() Daca ai ales deja Megane eu cred ca vei fi in scurt timp dezamagit... te vei inscrie probabil in categoria de utilizator care a dat 5000 EUR pe o masina si cand va merge in service s-o repare n-o sa inteleaga de ce costa cateva sute bune reparatia... sau de ce este intretinerea asa de scumpa comparativ cu pretul de achizitie... in final Megane va fi o masina slab calitativa comparativ cu vw... nu spun ca n-ar fi... ![]() This post has been edited by solidconvert: 1 Feb 2010, 09:59 |
--------------------
.
.
. Audi A4 B9 S-tronic TFSI...
Gîndirea corectă vine din experiență. Experiența, la rîndul ei, provine din gîndirea greșită. |
|
crazybogdan |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 402 Joined: 15 April 09 From: Bucuresti ![]() |
am megane din semnatura cu 100.000 la bord. intretinut foarte bine, revizii, istoric service complet, plus am mai schimbat una alta cand aveam eu impresia ca trebuie. greierii ma macina, sunt multi si rai.
am golf 4 break, motor tot de 1.9, 101 cai, acesta are 110.000. merge superb, nu se aude nimic la gropi. acum tu ai zis motor de 1.5 pe megane. parerea mea este ca daca gasesti golf cu 1.9tdi mergi pe golf. megane-ul m-a costat mult mai mult la intretineri decat golful. in chestionar am votat golf. pentru probleme la megane ai un forum plin, iar daca te uiti la tutoriale chiar cred ca ai putea sa iti construiesti singur un renault. eu vorbesc din punct de vedere al posesorului de golf si megane. de restu: 206, corsa nu am o impresie personala. sti, megane este genul de masina pe care o zi o iubesti, o zi o urasti. golful mereu iti va provoca acelasi sentiment. eu decat sa mor de inima ![]() This post has been edited by crazybogdan: 1 Feb 2010, 10:27 |
--------------------
am avut
Megane2 1.9dci
-
2005 pe viitor BMW Z8...sper
|
|
aLecsunder |
![]()
|
![]() Membru... Group: Members Posts: 616 Joined: 27 October 09 ![]() |
Spui ca o vei folosii doar in oras , masina de tavaleala , iar cu 2 meganuri in familie iti recomand polo . Pentru o astfel de masina n-ai nevoie de clima , jante de nu stiu care ori alte dotari de acest gen iar in bugetul tau gaseste unul pe care sa-l muncesti fara sa bagi bani in fel de fel de probleme .
|
--------------------
Ford
Mondeo
2019 ST-Line
|
|
alephan |
![]()
|
Zici ca nu merita un Megan? Pai avantajul la asta este consumul. Care este la aceesi cota cu Polo-ul. Doar ca Polo-ul e mai scump.
|
--------------------
VW
Passat
- B-37-GTA
|
|
aLecsunder |
![]()
|
![]() Membru... Group: Members Posts: 616 Joined: 27 October 09 ![]() |
Polo e ... mai de anduranta decat Megane .
|
--------------------
Ford
Mondeo
2019 ST-Line
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.493 Joined: 14 January 06 ![]() |
eu as lua un logan 1.5 dci , cel mai probabil euro4 in banii astia (probleme mult mai putine la injectoare). Cred ca il gasesti destul de nou in banii astia, probabil cu dci-ul de 85 cp. Masina e fiabila, consuma putin , e drept ca e mai mare decat celelalte modele spuse de tine, are costuri de intretinere mici..
|
--------------------
Kia
Rio
- ---
2021
|
|
gotty |
![]()
|
![]() fagocer™ haituit Group: Members Posts: 4.627 Joined: 20 August 07 From: oriunde vreti voi.... ![]() |
un 206 hdi consuma mai putin decat polo si megane!
![]() |
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
daniel4ro |
![]()
|
206 si corsa sunt masini de dama, hai sa fim seriosi.
|
--------------------
Renault
Megane 2.1
- Numar DREPTUNGHIULAR
|
|
spy_oh_joy1389 |
![]()
|
![]() Megane zen și un mare plimbăreț Group: Members Posts: 3.879 Joined: 28 August 08 From: Sibiu ![]() |
eu unul sunt in cautare pentru un fiesta diesel. se gasesc destule pana-n 5000
|
--------------------
Renault
2 x Megane 4 GT&Zen
||2017||2016 Hanlon's razor: "Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity."
|
|
alephan |
![]()
|
QUOTE(spy_oh_joy1389 @ 1 Feb 2010, 19:06) De ford fiesta, cei de la service mi-au spus sa ma feresc. De ford in general. Au zis ca daca imi iau Ford sa imi gasesc alt service. ![]() |
--------------------
VW
Passat
- B-37-GTA
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Eu sustin varianta Megane! Ca la ce e in lista aia......
|
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
alephan |
![]()
|
|
--------------------
VW
Passat
- B-37-GTA
|
|
ncristi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.910 Joined: 9 April 05 ![]() |
Eu as lua megane. Vorba lui solon .. la ce-i in lista aia...
Pt cei care sustin ca frumul este plin de pb. la megane - aruncati un oki pe vwforum la sectiunea golf IV sa vedeti acolo ce-i ![]() Megane as lua pentru ca stiu ca tot ce pica se poate repara extrem de usor. Sa repari caseta de directie la megane este o joaca la golf in schimb este mult mai complicat fiind hidraulica... ca spunea cineva de caseta, la fel si biletele - cumperi unele de calitate... This post has been edited by ncristi: 1 Feb 2010, 20:48 |
--------------------
Renault
kadjar - 1.2 tce 130 hp
ZEN - 2017 Sandero stepway 0.9 tce
Ford focus 1.6 tdci 110 hp Ford ecosport 1.0 ecoboost 125hp Skoda octavia 1.2 tsi 105 hp |
|
CRY 79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.974 Joined: 25 April 09 From: Sibiu ![]() |
Mai fratilor, probleme au toate masinile. Mai sus sunt cativa domni care sunt foarte suparati ca au megane, vad. De ce le mai tineti? Pentru ca la Golf piesele sunt mai scumpe? Ca va spun eu ca sunt mai scumpe (am un prieten ce vinde asa ceva si mi-a spus care sunt preturile). Haideti sa nu il dezamagim pe om si sa il ascultam si sa intelegem pt. ce vrea el alta masina.
Clar vrea un consum mai mic in oras. Pai din lista aia a lui ce sa aleaga? Eu sigur as lua Meganul. De ce? Simplu. Are omul consum foarte mic, siguranta ce nu gasesti la celelalte, piesele sunt acceptabile daca nu mergi la reprezentanta. La celelalte sigur piesele nu sunt MOCA. Drumurile sunt cum sunt, ce vreti sa se mute in alta tara ca sa nu schimbe alte piese decat consumabile? Am un Fiat punto de 1,2 cmc si consuma in oras mai mult ca 1,5-ul dci. Plus ca nu se compara, dieselul imi confera o placere la condus pe care nu mi-o pot explica ( am avut 1,6, 16v, benzina, dar era pistol cu apa). MEGANE ORICAND. |
--------------------
Renault
Trafic
- SB 10 KXF
Iunie 2005, 74 Kw si multi cai frumosi With under cover face.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th August 2025 - 13:26 |