spalator luneta
![]() ![]() ![]() |
spalator luneta
cezarapostol |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 222 Joined: 14 January 10 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
renault
megane 3
2012 1.6 16v Authentique
|
|||
tuner |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.556 Joined: 27 September 05 From: BrAsOv ![]() |
furtunasu?
|
--------------------
am avut o dacie
131o L
mandru posesor de SCENIC 2001 :) acum și Zoe Am un RENO si asta imi ocupaaa tot timpul!!!
|
|
Master01 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 488 Joined: 13 January 09 From: Suceava ![]() |
Furtunasul, dar cum se poate rezolva ca am aceiasi problema? O fi blocat pe undeva, am sa incerc sa curat dispozitivul final pe unde iese lichidul. Dar traseul este lung, cine stie unde este infundat.
|
--------------------
RENAULT
MEGANE SCENIC
- Nr. de SV
2005/1598 cmc 1,6 16 V Il cheama bizon / Are-un neuron / Si tot claxoneaza / Cand altii sofeaza
Grupul soferilor blocati in trafic saluta bizonul din intersectie. |
|
jedimisu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 244 Joined: 24 October 08 From: Bacau ![]() |
Asa am crezut si eu ca nu merge la inceput. Nu a fost nimeni sa-mi explice ce si cum. Am tinut mai mult pe buton sau swithcher, ce-o fi el, si a curs. Nu e ca la parbriz, trebuie tinut mai mult.
|
--------------------
Renault
Captur, TCe EDC
2015 Energy flows where attention goes.
|
|
cezarapostol |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 222 Joined: 14 January 10 From: Bucuresti ![]() |
cat de mult?eu am tinut vreo 2-3 secunde,sa-l tin mai mult?
|
--------------------
renault
megane 3
2012 1.6 16v Authentique
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Da
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
nomax |
![]()
|
![]() Scenic 2 driver Group: Members Posts: 39 Joined: 16 September 09 From: Timisoara ![]() |
Trebuie tinut mai mult maiales daca nu l-ai folosit de mult pana cand lichidul aunge la diuza. Aceeasi chestie am patit si eu cand am cumparat masina.
|
--------------------
Renault
Scenic II
- -----
2004
|
|
cezarapostol |
![]()
|
s-a rezolvat,l-am tinut mai mult si a aruncat pana la urma.
|
--------------------
renault
megane 3
2012 1.6 16v Authentique
|
|
NeMeSe |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 35 Joined: 26 March 04 From: Bucuresti ![]() |
poate ma ajutati si pe mine... nici la mine nu mai stropeste pe luneta de la o vreme. chestia e ca imi stropeste tot in fata, chiar daca actionez comanda pentru luneta
![]() |
--------------------
Renault
Scenic II 1,9dCI
- B 82 UOM
2005 S-auzim numai de bine!
|
|
Master01 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 488 Joined: 13 January 09 From: Suceava ![]() |
Am patit si eu la fel dar nu am rezolvat pana in ziua de azi, chiar daca am apasat sa curga mai mult timp, banuiesc ca este blocat pe undeva furtunasul si nu stiu cum sa verific.
|
--------------------
RENAULT
MEGANE SCENIC
- Nr. de SV
2005/1598 cmc 1,6 16 V Il cheama bizon / Are-un neuron / Si tot claxoneaza / Cand altii sofeaza
Grupul soferilor blocati in trafic saluta bizonul din intersectie. |
|
radunre |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.573 Joined: 1 October 07 From: Tg Mures ![]() |
Daca stropeste doar pe parbriz (sau luneta) indiferent de comanda data, este o problema la motoras, trebuie demontata si curatata pompa, in special o supapa care face distributia lichidului in functie de directia de rotatie a motorasului.
|
--------------------
Clio III K9K772
/ Clio III K9K772
- MS
2009 Daca muncesti ca sa traiesti, de ce te omori muncind ?
|
|
jedimisu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 244 Joined: 24 October 08 From: Bacau ![]() |
Dar daca nu mai stropeste nici in fata nici in spate, ce sa fie? Motorasul se aude ca merge, lichid este, dar nu scoate nici pe parbriz, nici pe luneta.
E de la pompa? S-a infundat? Aveti idee? Multumesc. |
--------------------
Renault
Captur, TCe EDC
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Avand in vdere ca impartirea se face chiar la iesirea din pompa, eu zic ca e ceva mizerie in ea.
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
|
jedimisu |
![]()
|
Multumesc.
Poate ai dreptate si nu trebuie inlocuita. Ma duc maine la mester sa vad ce e si revin. |
--------------------
Renault
Captur, TCe EDC
|
|
R19/16v |
![]()
|
Si daca trebuie s-o inlocuiesti nu e foarte scumpa.
|
--------------------
DS
5H
|
jedimisu |
![]()
|
Cam cat?
|
--------------------
Renault
Captur, TCe EDC
|
|
radunre |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.573 Joined: 1 October 07 From: Tg Mures ![]() |
Recomand montarea unei valve unisens in apropierea duzelor fata/spate pt. a elimina intarzierea stropirii. Am inteles ca sunt astfel de valve la magazinele cu piese Daewoo sau pe original la Scenic II.
Ideea nu-mi apartine, am primit-o de la un coleg de forum si am citit-o de curand intr-un al topic. LE. Am gasit si link-ul: http://www.reno.ro/index.php?showtopic=191...dpost&p=2631801 This post has been edited by radunre: 28 Sep 2010, 07:07 |
--------------------
Clio III K9K772
/ Clio III K9K772
- MS
2009 Daca muncesti ca sa traiesti, de ce te omori muncind ?
|
|
jedimisu |
![]()
|
Am fost la mester, a gadilat-o in sus si-n jos, a bagat aer pe ambele sensuri sa vada daca e infundata si se pare ca nu e. Motorasul nu mai face fata. Care se pricepe mai mult, poate da detalii, va rog.
60 de RON costa motorasul. Ma duc maine sa-l monteze. Toate bune. |
--------------------
Renault
Captur, TCe EDC
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 3rd August 2025 - 23:52 |