Ajutor! Megane I - nu gasesc o siguranta
![]() ![]() ![]() |
Ajutor! Megane I - nu gasesc o siguranta
fiul |
![]()
|
||
Membru Group: Members Posts: 147 Joined: 14 June 07 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane
2001-1.9dti
|
|||
likos |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 183 Joined: 7 June 07 From: oradea ![]() |
salutare
ar trebui sa scrie(desen, simbol) pe capacul de sigurante bafta acea nu este tensiune, este intensitate(amperaj) This post has been edited by likos: 27 Jan 2010, 14:27 |
--------------------
renault
laguna
1998 grandtour 1.6 16v concorde
- 79KW
|
|
fiul |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 147 Joined: 14 June 07 ![]() |
@likos, multumesc pentru indicatie. Vazusem deja schema cu simboluri, insa m-a derutat total pentru ca nu prea corespunde schema cu ce se afla pe tabloul de sigurante. De exemplu, acolo unde ar trebui sa fie o siguranta e gol sau viceversa sau unde arata o siguranta albastra e una galbena. Nu stiu, cred ca nu ma pricep eu.
|
--------------------
Renault
Megane
2001-1.9dti
|
|
playeroooo2000 |
![]()
|
![]() de ce inca mai merge? Group: Members Posts: 330 Joined: 26 October 05 ![]() |
Alea marcate cu rosu trebuie verificate(cred eu), le scoti cu clestele de plastic, sarma din interior sa fie continua, daca le schimbi trebuie sa fie de aceeasi culoare(valori inscrise pe ele in amperi ca in fisierul atasat format .doc microsoftword, sau deschizi cu openoffice.org).dar pe frigu asta e groaznic sa tragi cu clestele ala de plastic.a fost greu si cand era cald.
9-13 ies greu tare de acolo pentru ca sunt in colt, pe ultimul rand de sus(vezi tu in schema).Eu le-am scos si verificat pe toate(inclusiv alea de sub capota) pentru mai multa certitudine.Cu ocazia aia am vazut ca erau cateva cu niste depuneri ca un fel de sare-praf alb si au iesit foarte greu, clestele de plastic s-a curbat si indoit, m-am ajutat si de un patent spitz cu varful indoit(l-am folsit la extragerea sigurantei care tine rulmentul roata spate din tambur cand am schimbat rulmentul). Succes si sper ca te-am ajutat (daca nu inseamna ca am pierdut timpul degeaba). PS.Documentul e in franceza.daca nu te descurci foloseste google translator online. This post has been edited by playeroooo2000: 28 Jan 2010, 16:20 Attached File(s) ![]() |
--------------------
renault
megane classic peste 500.000 km
2001 1,9 dti 59 kw/80 cp dynamique
- Y944 GHC
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th May 2025 - 01:08 |