Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

Closed TopicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Suspensie dubioasa, Spatele se lasa foarte pronuntat

StefanT
post 26 Jan 2010, 23:34
Post #1

STF - Special Tactical Force

Group: Members
From: Bucuresti

Buna seara!
Am si eu o chestie care ma chinuie, la Megane-urile astea. Am observat la toate, dar absolut la toate ca daca pui chiar si 30 kg in portbagaj se vede cum se lasa masina.
Pe scurt: Daca pun 2 insi in spate, am si plinul facut, arata ridicol, zici ca transport teracota.

Cu masina goala, arata foarte bine, garda corecta etc.
Ideea e ca am facut si test de amortizoare si au iesit 100% functionale, nu curg, nu ai nimic.
Stiu ca din proiectare, Megane Classic cu nu arcuri pe spate.
Exista vreo modalitate de a face ceva, de a monta ceva arcuri suplimentare? La Dacie asa montasem, deoarece alea originale se mai lasasera, existau la piese auto niste arcuri mult mai mici, suplimentare, care se montau pe puntea spate si isi faceau treaba excelent, exceptie cat erau noi si erau prea rigide.

Deci eu vreau sa nu se lase asa mult masina, sa fie mai rigida. Nu as vrea sa apelez la amortizoare sport sau alte minuni, deoarece astea pe care le am sunt foarte bune si nu merita sa arunc banii pe asa ceva, plus ca 90% din timp merg singur in masina, 5% merg doua persoane, si deci fff rar merg 3 sau mai multe in masina mea.
Insa in februarie voi face o excursie de circa 6000 kilometri cu 3 persoane + bagaje suficiente, si mi-e groaza cand stiu cum se va lasa masina.

Multumesc anticipat pentru idei si opiniii, deoarece nu am gasit absolut nimic legat de asta.

--------------------
Suzuki GSX-1300-R 2008 - B'100'HAY
Fan Reno 53379
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
CRY 79
post 26 Jan 2010, 23:46
Post #2

Membru autentic

From: Sibiu

Daca nu ai arcuri pe spate inseamna ca ai bara de torsiune si s-a cam inmuiat. Asa facea si inainte sau doar de ceva timp a inceput sa faca? Sa stii ca si de la amortizoare doar se poate lasa masina. Bara si amortizoare. Este posibil sa fie si amortizoarele moi chiar daca au iesit bine la test .

--------------------
Renault Trafic Iunie 2005, 74 Kw si multi cai frumosi - SB 10 KXF
With under cover face.
+
Dodone
post 26 Jan 2010, 23:53
Post #3

membru invidios pe trade mark-ul lui semit (tanti moderatoreasa)

From: Timisoara

Nu deschide topicuri inainte de a cauta topicuri deja deschise pe problema ta. Daca foloseai google search de pe prima pagina a roumului gaseai asta:
http://www.google.ro/cse?cx=partner-pub-56...php%3Fact%3Didx
De la tine aveam pretentii... happy.gif

This post has been edited by Dodone: 26 Jan 2010, 23:55

--------------------
Renault Renault Laguna 1 GrandTour 1998/Concorde
Daca dragoste nu e, nimic nu e. M.Preda
Nu sunt de acord cu nici un cuvant din ceea ce spui dar mi-as da viata pentru dreptul tau de a vorbi Voltaire
+
Closed Topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 12th May 2025 - 13:34
Dacia