Cumpar capat furtun radiator
![]() ![]() ![]() |
Cumpar capat furtun radiator
demonbogdan |
![]()
|
||
![]() Junior Group: Members Posts: 91 Joined: 25 January 10 From: vaslui ![]() |
|
||
--------------------
hyundai
accent
2008/diesel
- vs67bem
|
|||
zeu_4u_sweety |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 793 Joined: 7 December 07 ![]() |
in principiu, ce zici tu acolo ar insemna sa fie pompa de apa insa pune si tu o poza sa ne dam seama!
|
--------------------
BMW
318
1998/touring/M43
|
|
demonbogdan |
![]()
|
![]() Junior Group: Members Posts: 91 Joined: 25 January 10 From: vaslui ![]() |
pffff... nu prea am cum sa fac poza acolo. da e capatul la pompa de apa cred care iese din motor. ce am eu acum este pus prin presare.... mai picura din cand in cand.ideea e ca daca mai iau vreo 2..3 gropi mie sa nu sara...
|
--------------------
hyundai
accent
2008/diesel
- vs67bem
|
|
vepman_ro |
![]()
|
![]() VEPman Group: Members Posts: 1.026 Joined: 25 May 07 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
CAPTUR 1.5DCI 90CP EDC/ R19 GTS 1721-F3N740
2015 Dinamique / 1988 GTS
- IF-80-VEP Intreaba de 3 ori inainte de a te apuca de executie ;)
|
|
demonbogdan |
![]()
|
ms. o sa incerc sa fac o poza. pompa de apa e ok.
26 Jan 2010, 02:48: revin cu niste detalii: sub alternator e toata chestia.unde intra furtunul in pompa de apa. ideea e ca la service au zis ca trebuie ori cv de la acelasi model de masina ori ceva facut la strung. ce e acum o sa ma lase cat de repede. chestia aia care e presata in pompa de apa are cv rupt si nu sta prinsa foarte bine.idei? sau aveti piesa asta voi? nui prob... platesc. This post has been edited by demonbogdan: 26 Jan 2010, 02:48 |
--------------------
hyundai
accent
2008/diesel
- vs67bem
|
|
demonbogdan |
![]()
|
revin din nou? ma poate ajuta cineva cu ce am zis mai sus?
MAI EXPLIK ODATA(SCUZE DE CAPS):CAUT PARTEA CARE IESE DIN POMPA DE APA SI SE LEAGA DE FURTUNUL DE LA RADIATOR. ma poate ajuta cineva? ![]() |
--------------------
hyundai
accent
2008/diesel
- vs67bem
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th May 2025 - 13:45 |