Traseul cel mai rapid, sfaturi
![]() ![]() ![]() |
Traseul cel mai rapid, sfaturi
UXE |
![]()
|
||
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Symbol
- UXE
2006 1.4 8v Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|||
zaboss |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 155 Joined: 8 February 09 From: Bucuresti ![]() |
Din păcate, nu este o regulă. În medie, pe Crângași faci cel mai mult la ducere dar pare a se mișca mai bine la întoarcere. O variantă de traseu:
Dus Dr. Taberei - Apaca - Cotroceni - Ștefan Furtună - Dinicu Golescu - Gară - A.I.Cuza - Dr. Felix - Pța Victoriei - Aviatorilor- Charles Du Gaulle - Pipera - Pompeiu Întoarcere: D. Pompeiu - Barbu Văcărescu - Ceaikovski - Mircea Eliade - Radu Beller - Popa Marin - Teheran - Dorobanți - Andrei Mureșanu - Arh. Ion Mincu - Ion Mihalache - Banu Manta - Titulescu - Cuza - Duca - Witting-Plevnei-Cotroceni-Apaca-Dr. Taberei. La ducere poți avea probleme la Apaca și Ștefan Furtună și eventual pe bucata din Dr. Felix în calea Victoriei, dar dacă sunt polițiști se merge încet dar bine. La întoarcere depinde cum este la Gara de Nord. Dacă ai noroc, poți ajunge la Gara înaitne de aglomerație. |
--------------------
Kia Sportage
2.0 DSL AT/Laguna II 2006, 1.9 dci, 120 cp/
Latitude 2011, 2,0 dci, 175 CVA, Initiale Light travels faster than sound. That's why most people appear brighter until you hear them speak.
|
|
padre |
![]()
|
![]() Il padrino Group: Members Posts: 1.890 Joined: 20 December 04 From: Bucuresti ![]() |
E cumva un job nou? Si speri sa pleci la 17:10 de la noul job?
![]() |
--------------------
Ford
Mondeo
2.5T ex Renault Megane 2.1 1.5 dCi
|
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
e job nou si nu sper ..chiar voi pleca
![]() de fapt programul se termina la 17:00 .. dar pana imi iau la revedere de la colege etc.. ![]() @zaboss mai cam ametit un pic.... dar vad ca traseele tale evita punctele care sunt mai aglomerate... p-ta victoriei e o mare buba .. si pe la apaca si gara de nord nici nu vreau sa ma gandesc cand o ploua cum o sa fie.... ![]() o sa testez mai multe trasee sa vad care e mai convenabil...bine asta in functie si de zi ... banuiesc ca cel mai convenabil e cu metroul ![]() This post has been edited by UXE: 24 Jan 2010, 11:51 |
--------------------
Renault
Symbol
- UXE
|
|
zaboss |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 155 Joined: 8 February 09 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(UXE @ 24 Jan 2010, 12:47) @zaboss mai cam ametit un pic.... dar vad ca traseele tale evita punctele care sunt mai aglomerate... p-ta victoriei e o mare buba .. si pe la apaca si gara de nord Pța victoriei nu e deloc o problemă. Doar durează mult "breteaua" de lângă pasaj fiindcă are semaforul scurt și datorită faptului că celelalte sensuri forțează semaforul uneori nu trec decât 2-3 mașini. Dacă e poliție, merge normal. Din păcate, pe oriunde ai lua-o spre Dr. Taberei nu ai cum să nu dai peste "gâturi de sticlă". QUOTE(UXE @ 24 Jan 2010, 12:47) Nu neapărat. Cu metroul rentează din Eorilor sau Romană, deci oricum ai de petrecut 40-50 de minute în trafic. Oricum, ironia este că dimineața dacă pleci la 7 faci 30 de minute, dacă pleci la 7:30 faci cam o oră, dacă pleci după 8, faci 2. La întoarcere, cam o oră dacă pleci fix la 5, o oră și 20 dacă pleci la 5:30 și dacă pleci la 6 minim două ore. Diferențele între trasee depind mult de zi și nu poți trage o concluzie fermă. Personal evit Crângașiul fiindcă porțiunea de "gât de sticlă este cea mai lungă" - de la Arcul de Trimf la piața Crângași - și în caz că e blocaj nu mai ai nici o variantă. Pe la gară, mai poți încerca diverse combinații și "gâtul de stică" este doar de la Ștefan Furtună la Leu și ai variante de ieșire din ambuteiaj. |
--------------------
Kia Sportage
2.0 DSL AT/Laguna II 2006, 1.9 dci, 120 cp/
Latitude 2011, 2,0 dci, 175 CVA, Initiale Light travels faster than sound. That's why most people appear brighter until you hear them speak.
|
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
UXE, ia incearca urmatorul traseu:
Bd. Timisoara - Academie - Stirbei Voda - Romana - Victoriei - Fane Babanu - Barbu Vacarescu - Dimitrie Pompeiu. Bd. Timisoara e accesibil pt tine. Stirbei Voda merge acceptabil. De pe stirbei voda ai mai multe variante sa ajungi la romana (pe la sala palatului, pe dacia) de la romana la victoriei ii dai blana daca nu e radar, de la piata victoriei pana pe barbu vacarescu mai mult de 10 minute nu faci. |
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
vorbeste cu aleksanders..are acelasi traseu la aceleasi ore...
cel mai simplu 41 plus metrou |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
Mutzunache |
![]()
|
![]() Milk my sheep, bitch! Group: Members Posts: 1.571 Joined: 22 May 06 From: Bucuresti ![]() |
. dr taberei - podul grant - arcul de triumf - p-ta charles de gaulle - bulevardul aviatorilor - soseaua pipera - str dimitrie pompeiu
. dr taberei - podul grant - arcul de triumf - p-ta charles de gaulle - TVR spre Dorobanti, faci stanga la al doilea rond, ajungi la Jean Monnet faci dreapta spre Sala Floreasca,stanga cand ajungi la strada, dreapta la semafor cobori pe langa patinoarul Floreasca, stanga la urmatorul, dreapta inainte de urmatorul semafor si drept inainte pe sos.Pipera. Cand te intorci, la Jean Monnet, o iei pe a doua strada la dreapta ca pe langa liceu e sens unic, apoi stanga si iesi la semafor la Charles de Gaulle, nu o lua prin Primaverii. Cred ca am fost clar... This post has been edited by Mutzunache: 24 Jan 2010, 23:46 |
--------------------
M. Outlander 2019
Honda Civic 2021
Cadillac Eldorado 2002
|
|
UXE |
![]()
|
podu grant e cam aglomerat ..
am facut 40 de min .. plecat la 7:25 mers pe la Obor - D-na Ghica - Petricani.. probabil ca faceam si mai putin prin alte parti dar nu am vrut sa risc pentru prima zi`:) |
--------------------
Renault
Symbol
- UXE
|
|
Mutzunache |
![]()
|
![]() Milk my sheep, bitch! Group: Members Posts: 1.571 Joined: 22 May 06 From: Bucuresti ![]() |
Atunci evita sa urci, ia-o Crangasi - Constructorilor, dreapta in capat si urci pe bretea la pod sa eviti intersectia Crangasi si urci la jumatatea podului si apoi drept inainte spre Arc.
This post has been edited by Mutzunache: 25 Jan 2010, 11:59 |
--------------------
M. Outlander 2019
Honda Civic 2021
Cadillac Eldorado 2002
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
|
--------------------
------
------
------
|
|
Yochanna |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 265 Joined: 16 January 10 From: Bucuresti ![]() |
Need your help!
Am nevoie de un traseu simplu si sigur,pentru a ajunge din Aviatiei (iesire pe ch.d gaulle), la carrefour Vitan - hotel Rin. (seara) Am vazut postata pe forum mai demult (pe la intalniri, cred), o harta 3d, cu traseul marcat. Poate cineva sa faca asta? Cu multumiri, |
--------------------
Reno
Clio symbol
2005 1.5dci
|
|
dantes |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.312 Joined: 12 December 03 From: Tzaranoaia ![]() |
La trasee nu ma face nimeni
![]() Oare pe unde o fi mai bine de la selgros din Berceni cu destinatia finala pe centura pe Odai ? ![]() Raspuns: Pe oriunde! ![]() Cateodata ma minunez si eu pe unde o apuc ... |
--------------------
O masina
oarecare
- .
. Old school
|
|
shteffanivlad |
![]()
|
![]() Membru cu ESP/ASR Group: Members Posts: 691 Joined: 2 July 07 From: Bucuresti ![]() |
Citesc si ma apuca groaza... Eu chiar sunt norocos. Stau la universitate si lucrez in zona 13 septembrie sau domnesti. In orice caz, la 7 sunt la munca, la 330 sunt acasa. Trafic 0...
Cat despre Aviatiei-Vitan cred ca sfatul colegului Dantes este numai bun de urmat. Adica pe oriunde ![]() This post has been edited by shteffanivlad: 2 Feb 2010, 21:05 |
--------------------
Renault
Megane II.2 Sedan Privilege 1.5dCi
- B-81-LXV
Ianuarie 2008 / LMSE iGO Primo cu Ioana
Statie CB TTi cu antena pe plafon |
|
Yochanna |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 265 Joined: 16 January 10 From: Bucuresti ![]() |
great... o sa caut pe o harta "pe oriunde"-le asta ... anyway, 10x.
|
--------------------
Reno
Clio symbol
2005 1.5dci
|
|
dantes |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.312 Joined: 12 December 03 From: Tzaranoaia ![]() |
Pe oriunde asta insemna ca nu exista o reteta de succes. Ieri de ex. Eu am mers pe magheru si l-am traversat in 30min si un prieten pe calea victoriei si a traversat-o in 15min...aceeasi ora...dar fix aceeasi ora.
|
--------------------
O masina
oarecare
- .
. Old school
|
|
Yochanna |
![]()
|
ideea e ca nu stiu cum sa ajung - deloc
![]() intre timp m-am mai uitat pe o harta... ![]() |
--------------------
Reno
Clio symbol
2005 1.5dci
|
|
DMP |
![]()
|
![]() Mumu' padurii Group: Members Posts: 1.670 Joined: 4 September 06 From: Bucuresti ![]() |
Charles de Gaulle - Dorobanti - Stefan cel Mare - Obor - Mihai Bravu - Splaiul Unirii - Vitan Barzesti.
Asta daca timpul chiar nu e o problema. ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
1.5 dci 2006
|
|
dantes |
![]()
|
Cel mai simplu si parca mai rapid e aviatorilor, arcul de trimuf, victoriei, magheru, tineretului, mihai bravu, stanga apoi dreapta pe langa dambovita, RIN
|
--------------------
O masina
oarecare
- .
. Old school
|
|
Yochanna |
![]()
|
va multumesc
![]() La dus am mers pe - stefan cel mare - mihai bravu - splai-rin la intors - splai - unirii-romana-aviatorilor Acum, zmeu mare ce sunt ![]() ![]() Numai bine ! |
--------------------
Reno
Clio symbol
2005 1.5dci
|
|
Dan73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.427 Joined: 4 July 07 ![]() |
http://www.bucuresti.com.ro/calculator-traseu/
Intai te deplasezi cu palmuta, faci zoom cu rotita de la mouse, dupa ce ajungi unde vrei te duci in stanga si dai click pe "alege punctul de start". Te intorci din nou la "pozitionez harta" ca sa te poti deplasa din nou. Dupa ce ajungi in zona dorita dai click pe "aleg punctul de final" ca sa poti alege punctul de finish. Succes! ![]() This post has been edited by Dan73: 3 Feb 2010, 23:44 |
--------------------
Citroen
C5 III
2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th July 2025 - 12:26 |