Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Scartait volan, la virare satanga sau dreapta

ajaccio83
post 13 Jan 2010, 17:29
Post #1

Membru autentic

Group: Members

Salut,
Nu prea am gasit un topic referitor la aceasta problema :si anune:
Am un clio bicorp 1.4 16v 132.000km si in urma schimbarii bieletelor de directie a inceput volanul sa scartaie cand virez.Chiar daca masina e oprita si cu motorul oprit scaraitul se aude undeva la coloana de directie,caseta de directie.Mentionez ca burdufele de cauciuc de la bielete nu sunt rupte sau desfacute ca sa fi intrat mizerie.Cel mai ciudat este faptul ca pe distante lungi (>50km) scartaitul se aude tot mai deranjant si parca si volanul are un mers nu tocmai fin.
Din cate stiu pe bicorp este directie electrica.deci difera de cea de pe symbol.
Astept pareri.
Merci

--------------------
clio II CLIO 2003
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
blacklitmouse
post 13 Jan 2010, 17:46
Post #2

Membru autentic

From: baia mare

exista topic exact pe aceasta tema,atat despre scartait cat si despre bieletele de directie ba mai mult un topic foarte discutat despre caseta de directie acolo vei gasi raspunsuri la intrebarile tale la fel cum i am scris si altui coleg care la fel a deschis chiar daca mai era unul,da mai multe detalii sunt clioturi carora din fabrica le scartaie la fel si mie imi face acest lucru de vreo 2 ani si nu are nimic masina,citeste doar.

--------------------
renault clio - MM88LTI 2002 expression,1.5 dci
+
ajaccio83
post 13 Jan 2010, 17:51
Post #3

Membru autentic

Gasisem pe forum ceva discutii despre unele pocnituri in volan si am zis sa deschid in topic nou.Nu e nici o problema .. se poate muta.

--------------------
clio II CLIO 2003
+
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 28th July 2025 - 16:31
Dacia