Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

covoras sofer

Adico
post 7 Jan 2010, 00:00
Post #1

Membru incepator

Group: Members

stie cineva, sau are cineva, un covoras sofer pt laguna 2 culaore gri, pe care scrie laguna. deci cele originale. sau de unde pot achizitiona unul fara a lua tot setul. restul de 3 imi sunt ok. mersi anticipat

--------------------
Renault Laguna II 2.2 dCi Privilege 2003
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
tzavalau
post 7 Jan 2010, 11:40
Post #2

Membru autentic

Group: Members
From: Petrosani

QUOTE(Adico @ 7 Jan 2010, 00:00)
stie cineva, sau are cineva, un covoras sofer pt laguna 2 culaore gri, pe care scrie laguna. deci cele originale. sau de unde pot achizitiona unul fara a lua tot setul. restul de 3 imi sunt ok. mersi anticipat
*

era cineva p-aci pe forum(cred ca la bursa sau la oferte permanente)care vindea covoare de cauciuc pentru laguna 2!!!!crede-ma sunt mult mai bune decit cele originale,mai ales iarna si mai ales pentru tara asta in care tot timpul e praf si daca ploua putin este foarte mult noroi!!! eu pe cele originale m-am saturat sa le curat din 2in 2 zile!!!!
nu-i fac reclama individului...sunt exact dimensiunea care trebuie si nici nu aluneca.....eu am dat pe un set de 4,2 fata+2 spate,parca 130 de ron cu transport cu tot!!!

This post has been edited by tzavalau: 7 Jan 2010, 11:41

--------------------
KGM Korando - HD 55 BXL 1.5Tgdi Black/2024 /C300
Cugetare: "Românul e un fel de om care se supără dacă nu îl inviți, și dacă îl inviți nu vine".
Sursa: "Moftul Român",10 iunie 1901
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 30th July 2025 - 23:26
Dacia