4000 de "soferi", Si numai atati au fost prinsi
![]() ![]() ![]() |
4000 de "soferi", Si numai atati au fost prinsi
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
E de mirare ca nimanui nu ii mai e frica de politie?
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
Arhimede |
![]()
|
![]() Membru inferior, lung si tare Group: Members Posts: 2.294 Joined: 5 March 05 ![]() |
Doar celor cat de cat corecti le este.
Am vazut o faza in perioada asta intre Sinaia si Busteni unde era drumul blocat..11 km. A trecut coloana oficiala cu cineva de la guvern si un baiat destept cu un x5 in spatele lor. Bine, un politist din intersectie chiar si-a facut datoria si l-a tras pe dreapta imediat.Ala se tot milogea...pana la urma a plecat ...si politistul s-a urcat in echipaj si l-a oprit cateva sute de metri mai incolo. Eu am ceva retineri sa dau vina pe politie pt. ca e un mecanism, prost evident. Problema e nesimtirea imensa a celor de printre noi. This post has been edited by Arhimede: 4 Jan 2010, 18:56 |
--------------------
dacia
lgn
2005 Ambition 0% avertisment=0% divertisment
|
|
houseISmusic |
![]()
|
![]() Rasist Group: Members Posts: 735 Joined: 18 February 08 ![]() |
Ce sa faca politia daca nepotismele sunt in floare . Normal ca nu mai prezinta siguranta cand nu are ce sa-i faca lu unu si lu altu ca sunt nepoti/frati/vecini cu unu jmecher
|
--------------------
Renault
Clio 1.4 / 8 v
2004
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Luat cu mascații de pe strada unde a fost oprit, bătut bine la secție, și eliberat, urmând dosar penal... Aia să facă
![]() |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Da, frumoasa solutie, pana te trezesti tu batut de mascati aproape pe nedrept in timp ce smecherul din X6 scapa pe relatii...
|
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
Mutzunache |
![]()
|
![]() Milk my sheep, bitch! Group: Members Posts: 1.571 Joined: 22 May 06 From: Bucuresti ![]() |
Sa luam Bucuresti 1.000.000 de masini, 1.000.000 de soferi, oare cati or avea permis?
![]() This post has been edited by Mutzunache: 5 Jan 2010, 02:36 |
--------------------
M. Outlander 2019
Honda Civic 2021
Cadillac Eldorado 2002
|
|
2xGI |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 993 Joined: 24 October 08 From: Bucuresti ![]() |
996.000 ??
![]() |
--------------------
ex. Dacia
1300
- momentan Treanta 2
1978 niciodata sa nu spui niciodata
|
|
Fratzica |
![]()
|
![]() Zen Group: Moderatori Posts: 2.925 Joined: 6 April 04 ![]() |
nici multi dintre cei cu permis nu prea le au cu covrigul. Azi am stat sa ma uit 10 min la una cu o astra gtc cum incerca sa parcheze intr-un loc de parcare in care intrai direct in max 5 sec. Ca sa nu mai zic ca a si zgariat masina din stanga ei. Penibil. Am tras masina langa ea si am intrebat-o cat a costat-o permisul. A ridicat râtul in sus, si-a tras o moaca bosumflata si a plecat. Nici macar lamai nu avea in parbriz si luneta.
|
--------------------
Kia
Sportage
T-GDI 2021 "The happier we are, the less we see." - some japanese guy
|
|
membru_DC |
![]()
|
- Group: Members Posts: 1.149 Joined: 24 May 09 ![]() |
ala de azi dimineata din Pitesti e cel mai tare...ta-su nici nu stia ca fi-su stie sa conduca o masina la numai 10 anisori...... minune, minune!...
|
--------------------
-
-
- -
-
|
|
nlu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 510 Joined: 20 February 07 ![]() |
QUOTE(C a t a l i n @ 4 Jan 2010, 20:57) Luat cu mascații de pe strada unde a fost oprit, bătut bine la secție, și eliberat, urmând dosar penal... Aia să facă ![]() Pe urma sa apara cretinul pe post si sa reproseze ca a fost batut de mascati care de fapt ar trebuii sa-l apere si apoi sa traga mascatii din cauza unor asa zisi oameni? Eu unul si cred ca 99% din membrii acestui forum, cred ca nu a fost nici macar odata atins de mascati din greseala daramite batut asa pur si simplu luat de pe strada ![]() |
--------------------
Renault
Megane sedane Expression 1.6 16v 2007
Megane IV estate 1,3 tce 140/2019
|
|
membru_DC |
![]()
|
- Group: Members Posts: 1.149 Joined: 24 May 09 ![]() |
QUOTE(nlu @ 5 Jan 2010, 22:16) ... cred ca 99% din membrii acestui forum, nu a fost nici macar odata atins de mascati din greseala daramite batut asa pur si simplu luat de pe strada ![]() eu zic ca unii in timpul facultatii erau prin diferite galerii (fotbal Divizia A) si in timpul anumitor lupte de strada de dupa meci, sa zic asa, au avut de-a face cu pulanu', au semne de buna purtare, amenzi, etc... ![]() |
--------------------
-
-
- -
-
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th August 2025 - 22:23 |