Zgomote nedorite
![]() ![]() ![]() |
Zgomote nedorite
opv353 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 26 December 09 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane
III/Expression
- AG 10 EZV
|
|||
Razor |
![]()
|
![]() Doc Group: Members Posts: 530 Joined: 25 January 07 From: Timisoara ![]() |
@opv : in primul rand sa ai parte de masina si sa te poarte multi km fara probleme.
Nu e o problema doar a marcii Renault aceste culturi de "greierasi", am auzit asemenea chestii si in Passat nou, Golf 5, Citroen C4, si lista poate continua. Nu sunt masini cu suspensie gandita pentru RO, de aceea exsita micile adaptari ale diferitelor marci la Romania, si anume PDG. Merita sa incerci sa mergi la service si sa ceri o constatare si o remediere a defectului, eventual mergi in drive test cu un Megane ca al tau si vezi daca nu e "zgomot tehnologic". Astfel poti sa-i convingi ca nu esti obsedat de acele zgomote. Daca nu merge pe cale amiabila poti sa suni la vocea clientului sau direct in Franta la Renault. Multa bafta cu rezolvatul problemelor. |
--------------------
VW / Honda
Passat 2.0 TDi / CBR 600RR
2010 Highline / 2008 Inteligenta artificiala nu se compara cu prostia naturala
And God said: Ride hard, I've got your back! |
|
adi_ar |
![]()
|
![]() Membru autentic si conservator Group: Moderatori Posts: 4.437 Joined: 23 February 07 From: Arad ![]() |
Cred ca Razor are dreptate in mare masura. Dupa mii de kilometri prin Europa, stisfacut de autoturismul personal, pe care nu-l recunosc, nu stiu cum se face dar in tara, cum trec de Arad, i se desteapta o hoarda de greierasi.
![]() Acum m-am obisnuit cu ei ... si ei cu mine. Deparazitez o data pe an! |
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
1.5 dCI 2005 iGO 9.6.29.357899
|
|
ncristi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.910 Joined: 9 April 05 ![]() |
In afara de zbarnaitul tijei din portiera pentru care zic sa vaci o vizita in service restul sunt zgomote pe care le auzi in orice masina rulata pe la noi
![]() |
--------------------
Renault
kadjar - 1.2 tce 130 hp
ZEN - 2017 Sandero stepway 0.9 tce
Ford focus 1.6 tdci 110 hp Ford ecosport 1.0 ecoboost 125hp Skoda octavia 1.2 tsi 105 hp |
|
adytym |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.172 Joined: 6 May 09 From: TIMISOARA ![]() |
pentru colegul cu zgomotele din spate , vezi ca-i placajul ala ce-ti acopera porbagajul sa nu ti se vada in el, ii de toata jena porcaria aia, altceva mai bun nu au gasit sa puna aia acolo, poate gasesti o solutie sa o faci sa nu mai troncane, fa o proba fara ea si spune-ne daca mai face.
bafta |
--------------------
Ex Megane 3;
Volvo XC60; Toyota Yaris
- TIMISOARA
|
|
opv353 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 26 December 09 ![]() |
Ok!
M-am cam linistit: drumurile din Romania+orice masina= inevitabil->greierasi. Dar nu m-am putut abtine, am inceput sa imi var nasul, am incercat sa aflu exact de unde vine zgomotul si am reusit sa elimin pe cel din stalp(se pare ca un spaniol a fost cam plictisit si nu a prins un clips cum trebuie, unul pe la baza stalpului) si pe cel de la usa din dreapta(panoul nu era strans cum trebuie si la inchiderea usii lovea de tabla usii generand zgomot). Nu pot sa cred ca nu am scapat de lupta cu aceste...chestii...macar la vechea mea berlina faceau parte din pachetul de dotari standard. Bun...macar nu o sa plictisesc ![]() Va multumesc pentru raspunsurile voastre! Bafta tuturor. |
--------------------
Renault
Megane
III/Expression
- AG 10 EZV
|
|
samsanas |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 8 Joined: 10 October 10 ![]() |
Mie imi scartaie tamburul (asta imi imaginez ca-i acolo) pe care se infasoara centura in interiorul stalpului, doar la sofer. Zgomotul nu se aude decat foarte slab decat cand ma misc in scaun si centura iese sau intra mai mult in stalp.
|
--------------------
Renault
Megane Sport Tourer
2010, 1.4TCe
|
|
megax96 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 76 Joined: 15 February 07 From: Bucuresti ![]() |
vezi ca megane 3-urile mai au probleme la sistemul de prindere ale geamurilor in usa, de unde cred ca iti vine zbarnaitul.
si eu am avut aceeasi problema si am rezolvat-o in service, era nush ce piesa care s-a rupt care stabiliza geamul. restul greierilor... asta e. bun venit in romania. |
--------------------
Renault
Megane Coupe
2009/Dinamique
- B-03-XLD
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th April 2025 - 23:13 |