Un nou atentat marca "Al-Qaida", Au incercat sa arunce in aer un avion
![]() ![]() ![]() |
Un nou atentat marca "Al-Qaida", Au incercat sa arunce in aer un avion
Fratzica |
![]()
|
||
![]() Zen Group: Moderatori Posts: 2.925 Joined: 6 April 04 ![]() |
|
||
--------------------
Kia
Sportage
T-GDI 2021 "The happier we are, the less we see." - some japanese guy
|
|||
neiu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 704 Joined: 4 January 09 From: Timisoara ![]() |
eu nu inteleg ce vor astia sa dovedeasca omorind civili
e ca si cum ai bate o femeie,daca esti tare bate-te cu cineva de marimea ta |
--------------------
renault
laguna 1.8i
- TM 11 RFT
1998 berlina Florin
|
|
adi_ar |
![]()
|
![]() Membru autentic si conservator Group: Moderatori Posts: 4.437 Joined: 23 February 07 From: Arad ![]() |
Asa cum exista indivizi care omoara in bataie copii de 3 ani (vezi stirile pro-tv), exista si oligofreni care omoara civili nevinovati.
Poate ca "civilul" care l-a imobilizat i-a si parjolit putin outele, asa ... pentru aducere-aminte! |
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
1.5 dCI 2005 iGO 9.6.29.357899
|
|
neiu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 704 Joined: 4 January 09 From: Timisoara ![]() |
mai bine il arunca din avion(batman,batman)
|
--------------------
renault
laguna 1.8i
- TM 11 RFT
1998 berlina Florin
|
|
turturel |
![]()
|
![]() membrisor Group: Members Posts: 1.385 Joined: 2 May 08 From: Braila ![]() |
eu nu inteleg un lucru si anume de ce tot terorizeaza astia lumea? chiar nu au altceva de facut? treaba asta cu facutul rau nu am sa o pot pricepe niciodata. trebuie sa fii scrantit rau de tot..sa te iei dupa alt debil care crede in vreo cauza si sa incepi sa terorizeri oameni nevinovati. astia ar merita torturati ei insisi.
|
--------------------
Dacia
Supernova
2003 confort
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.493 Joined: 14 January 06 ![]() |
o dam in filosofie. Intotdeauna vor exista asemenea oameni.
|
--------------------
Kia
Rio
- ---
2021
|
|
TMihai |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 947 Joined: 1 October 05 From: Bucuresti ![]() |
Imi si inchipui ce control riguros i-au facut olandezii. Si aia de la securitatea aeroportului fumeaza iarba?
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 MPI
2005 Shit happens to me mostly so don't worry...
Trece lebede-n zare / Eu ma uit, ele dispare |
|
turturel |
![]()
|
![]() membrisor Group: Members Posts: 1.385 Joined: 2 May 08 From: Braila ![]() |
nu e nici o filosofie. e un om bolnav care crede in nu stiu ce rahat..si altii suficient de prosti care sa iau dupa el.
|
--------------------
Dacia
Supernova
2003 confort
|
|
ionut.tanase |
![]()
|
![]() Can't Stop Me! Group: Members Posts: 1.283 Joined: 8 September 06 From: PITESTI ![]() |
Astia sunt niste retardati ... parerea mea
![]() |
--------------------
FORD
FOCUS
2003 DACIA 1310 .... first LOVE :-)
|
|
Executron |
![]()
|
![]() Membru fan UAP Group: Members Posts: 2.061 Joined: 27 June 07 From: Bucuresti ![]() |
Eu zic ca sunt rezultatul actiunilor exploatato-imperialiste ale americanilor din anii 50 incoace... Si-au facut-o cu mana lor.
|
--------------------
VW Passat
1,9TDI/131HP/2002/Highline/Tiptronic ///
Dacia 1300 1974 Lux :) "The law, in its majestic equality, forbids the rich as well as the poor to sleep under bridges, to beg in the streets, and to steal bread." |
|
Modus |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.485 Joined: 21 August 08 ![]() |
Eu zic sa te abtii.
|
--------------------
Renault
Clio
GTLine 1.5 dCi EDC 2018
|
|
VladG |
![]()
|
![]() Membru preistoric Group: Members Posts: 2.397 Joined: 23 January 03 From: Bucuresti ![]() |
Ce fac astia cu bombele nu poate fi justificat de NIMIC!
Insa daca vreti sa vedeti si reversul medaliei, va recomand "Taxi to The Dark Side". Executron nu vorbeste aiurea. CAUZA in mare parte asta este. This post has been edited by VladG: 28 Dec 2009, 16:07 |
--------------------
Ex Dacia
SuperNova
- --
--
|
|
Mutzunache |
![]()
|
![]() Milk my sheep, bitch! Group: Members Posts: 1.571 Joined: 22 May 06 From: Bucuresti ![]() |
Si toata lumea pune botu' ca e Osama, ca sunt americani, ca sunt Hamas...se numeste propaganda si toata lumea pune botu'.... oh, stai asa, nu s-a mai auzit nimic ca Al Quesadilla astia si de ce nu hai sa mai ne mandrim ca am prins un terorist....
|
--------------------
M. Outlander 2019
Honda Civic 2021
Cadillac Eldorado 2002
|
|
Modus |
![]()
|
CAUZA: http://www.usc.edu/schools/college/crcc/en...tml#004.052.267
DETALII:http://www.telegraph.co.uk/news/uknews/terrorism-in-the-uk/6895401/Terror-plot-raises-questions-over-student-visas.html http://www.telegraph.co.uk/news/6672806/Hi...eper-cells.html VIITOR: http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/news/article2785733.ece MINCIUNA & MANIPULARE: http://www.reuters.com/article/idUSTRE5BQ1TE20091227 28 Dec 2009, 16:30: QUOTE(Mutzunache @ 28 Dec 2009, 16:24) oh, stai asa, nu s-a mai auzit nimic ca Al Quesadilla astia si de ce nu hai sa mai ne mandrim ca am prins un terorist.... De Al Qaida s-a auzit mai mereu in ultima vreme, daca tu nu vrei sa auzi e treaba ta... This post has been edited by Modus: 28 Dec 2009, 16:30 |
--------------------
Renault
Clio
GTLine 1.5 dCi EDC 2018
|
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
Trebuie să fi ori foarte naiv ori doar un fanatic lingău orb "creier neted" să crezi că astfel de atentate au fost puse la cale doar de o gașcă de fanatici religioși care visează ziua și noaptea să omoare occidentali pentru că așa scrie în Coran.
Săvârștite de extremiști, da. Manipularea poate face multe din om, iar la asta dacă mai adaugi poate și o ocupație cu forța (numai bună pentru cătelușii de serviciu care își mică și ei coada după cine e la putere) deja ai destul de mulți oameni dispuși să ducă la un capăt asemenea planuri. Și dacă stai să te uiți câți bani se cheltuiesc pentru așa zisa luptă impotriva teroriștilor și numărul victimelor, comparativ cu alte cazuri (bani și morți din boli, foamete, accidente rutiere) e imposibil să nu ți se aprindă un beculeț. Doar dacă nu faci parte din categoriile din primul paragraf. Teroriști my ass. Sunt șanse mai mari să fiu mușcat de un câine turbat pe străzile din București decât să mor de mâna unui terorist. De ce nu se iau măsuri? ![]() This post has been edited by ssilviu: 28 Dec 2009, 18:47 |
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
Eu cred ca era prea multa liniste pe glob si americanii au vrut sa ne readuca aminte pe ce se cheltuie banii si ca ei raman in continuare jandarmii planetei. Mai cred ca s-a inscenat totul, inclusiv faptul ca nea ratatul ala caruia nu i-a iesit manevra, figura pe nu stiu ce liste cu suspecti teroristi. Hai bre, sa fim seriosi. Se terminase criza la ei si scapasera de gripa porcina si acum au luat-o de la capat cu atentatele teroriste. Nu contest ca exista teroristi, dar totusi...
|
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
membru_DC |
![]()
|
- Group: Members Posts: 1.149 Joined: 24 May 09 ![]() |
bine zis...
|
--------------------
-
-
- -
-
|
|
Mutzunache |
![]()
|
![]() Milk my sheep, bitch! Group: Members Posts: 1.571 Joined: 22 May 06 From: Bucuresti ![]() |
Modus, ce le stii tu ca un om mare, banuiesc ca si crezi tot ce scrie acolo ... banuiesc ca tu crezi si ce scrie in biblie.
|
--------------------
M. Outlander 2019
Honda Civic 2021
Cadillac Eldorado 2002
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
TAW |
![]()
|
![]() membru asociatiarenault Group: Members Posts: 796 Joined: 1 August 07 From: Bacau ![]() |
Cateva aspecte:
1. Terorist de doi lei...a reusit performanta de a rani un civil nevinovat...pe el ![]() 2. Se vede ca facea parte dintr-o "sleeping cell" a Al Qaida. Problema e ca nu s-a trezit bine...trebuia sa bea o cafea... ![]() 3. Acesti teroristi super organizati si condusi din munti de Osama (neam si pretin cu americanii pana acu vreo 20 de ani), care au fonduri de miliarde de dolari, de ce nu doboara avioanele cu o racheta SA...gasesc la fratii lor musulmani din fosta URSS zeci, sute de IGLA si STRELA care inca mai functioneaza...pariez ca daca ma duc acu in Tadjikistan sau in Uzbekistan imi iau vreo doua de astea de la piata... ![]() 4. Super armata SUA + gashka, care are ochi si urechi peste tot din anii 70-80 (cand auzeau comunicatiile criptate ale armatei rosii de la mii de km, chiar si cele de pe emitatoare de mica putere), nu poate sa gasesasca cuibul de viespi? Ca doar Osama nu o sta si o transmite/primi mesaje prin porumbei calatori? Gasira ei pe altii, care le-au facut mai putin rau, si nu pe asta???? Asta e culmea... Sau poate ca Osama stie cum si de ce sa se fereasca... ![]() 5. Faza cu "rezultatul actiunilor exploatato-imperialiste ale americanilor din anii 50 incoace... Si-au facut-o cu mana lor", pe langa ca suna cam aiurea, nu e tocmai adevarata...de ce? Pentru ca situatia actuala nu e rezultatul unor astfel de actiuni, ci e in mare parte scopul acestora...Sa fim seriosi, nu e vorba de un soi de "pay-back", ci e ceva orchestrat de la DC...Si cand spun asta nu ma refer la nu stiu ce conspiratii legate de 911 (gen detonare controlata a turnurilor), dar nu pot sa nu ma gandesc cum SUA la sfarsitul anilor 30 a obligat practic Japonia sa le atace, pentru ca altfel opinia publica nu ar fi acceptat intrarea in WW2 (din care au avut de profitat enorm, atat politic, dar si financiar)...Daca au facut-o atunci, de ce nu ar fi capabili sa o repete??? |
--------------------
Renault
Scenic 1.6 16v Dynamique D11
2008 Renault Clio III 1.4 16v CFD 2006
Arguing on the Internet is like competing in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded. |
|
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
Cand o fi facut poza asta ? Dupa atentat ?
Clipboard01.jpg ( Size: 83.22k ) Number of downloads: 155 Dar asta ? 446186-bombing-suspect-umar-farouk-abdulmutallab.jpg Sau era pregatita deja ? A doua pare "prea" artistica... Mai nene, americanii astia planifica totul in cel mai mic amanunt... ? ![]() This post has been edited by Flamingo: 29 Dec 2009, 07:52 |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
TAW |
![]()
|
![]() membru asociatiarenault Group: Members Posts: 796 Joined: 1 August 07 From: Bacau ![]() |
QUOTE(Flamingo @ 29 Dec 2009, 07:45) Sau era pregatita deja ? A doua pare "prea" artistica... Mai nene, americanii astia planifica totul in cel mai mic amanunt... ? ![]() Fata "umana" a teroristului sinucigas...Poza aia cu el zambitor e realizata de departamentul marketing al Al-Qaida INC... ![]() |
--------------------
Renault
Scenic 1.6 16v Dynamique D11
2008 Renault Clio III 1.4 16v CFD 2006
Arguing on the Internet is like competing in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded. |
|
Flamingo |
![]()
|
QUOTE(TAW @ 29 Dec 2009, 09:03) Fata "umana" a teroristului sinucigas...Poza aia cu el zambitor e realizata de departamentul marketing al Al-Qaida INC... ![]() Corect ! ![]() Exact ce spuneam ieri... ![]() QUOTE(Flamingo @ 28 Dec 2009, 21:38) Eu cred ca era prea multa liniste pe glob si americanii au vrut sa ne readuca aminte pe ce se cheltuie banii si ca ei raman in continuare jandarmii planetei. Mai cred ca s-a inscenat totul, inclusiv faptul ca nea ratatul ala caruia nu i-a iesit manevra, figura pe nu stiu ce liste cu suspecti teroristi. Hai bre, sa fim seriosi. Se terminase criza la ei si scapasera de gripa porcina si acum au luat-o de la capat cu atentatele teroriste. Nu contest ca exista teroristi, dar totusi... |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
executron a zis bine ce-a zis.
cauzele ptr care ala a incercat s-arunce avionu' in aer pot fi multe. dar daca oricare dintre noi, am fi trait intr-o tara in care americanii isi fac de cap in numele starpirii terorismului si am fi trait niste drame de genul...sa te trezesti ca toata familia iti este ucisa aiurea ptr c-a fost confundata c-o gasca de teroristi. sau nevasta violata de niste vasnici soldati americani, in numele distractiei. sau copilul mutilat asa de pamplesir, ca sa aiba si soldatu' o ocupatie. sau poate o bomba scapata aiurea peste un sat unde aveai juma din rude. si unde ar fi trebuit sa fie niste teroristi, dar erau doar oameni pasnici. oare in situatiile astea, n-ati fi recurs la gesturi extreme impotriva imperialismului american? n-ati fi ajuns sa purtati o ura imensa impotriva a tot ce vine din america? inclusiv a civililor nevinovati. imi povestea cineva care-a fost cu treburi prin irak in perioada 2007-2009 de abuzurile soldatilor americani. pur si simplu se cred dumnezeu pe strazile bagdadului, abuzand cetateni nevinovati. si uite asa se naste ura. |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
Modus |
![]()
|
QUOTE(ssilviu @ 28 Dec 2009, 18:39) Trebuie să fi ori foarte naiv ori doar un fanatic lingău orb "creier neted" să crezi că astfel de atentate au fost puse la cale doar de o gașcă de fanatici religioși care visează ziua și noaptea să omoare occidentali pentru că așa scrie în Coran. Tu in ce lume traiesti? http://www.csmonitor.com/World/Europe/2009...lized-in-London http://www.cnn.com/2009/CRIME/12/28/airlin...empt/index.html "And in a tape released four days before the attempted destruction of the Detroit-bound Northwest plane, the leader of al Qaeda in Yemen boasted of what was planned for Americans, saying, "We are carrying a bomb to hit the enemies of God." http://abcnews.go.com/Blotter/abdulmutalla...tory?id=9430536 Stim Flamingo, tot americanii sunt de vina. Poate sunt de vina si atunci cand te doare capul. Banii occidentali finanteaza terorismul islamic dar pe voi nu va deranjeaza. E tot o inscenare americana http://www.independent.co.uk/news/world/mi...ne-1851467.html Nu exista nicio motivatie religioasa iar americanii insceneaza totul "Court records show Ibrahim was also telling people he was Muslim, and wanted to start a jihad, or holy war, in Memphis." http://www.myeyewitnessnews.com/news/local...VXw.cspx?rss=59 <span class='edit'>29 Dec 2009, 09:31:</span> QUOTE(semit @ 28 Dec 2009, 23:55) Iar Islamul e o religie a pacii si americanii insceneaza totul "“We arrived here to implement the Islamic law, and this is kind of extending our rule into more lands in Somalia” the militant spokesman added during a press conference in the Raskamboni Island on Wednesday. “The Mujahideens have realized their grip on all southern regions in Somalia and in the near future we hope to govern all Somalia under the holy Quran rule” he stated." http://www.newstimeafrica.com/archives/9741 Si tot Islamul e o religie foarte toleranta cu ceilalti http://www.google.com/hostednews/afp/artic...OpKIJWuc5203W3A <span class='edit'>29 Dec 2009, 09:36:</span> QUOTE(Flamingo @ 28 Dec 2009, 21:38) Eu cred ca era prea multa liniste pe glob si americanii au vrut sa ne readuca aminte pe ce se cheltuie banii si ca ei raman in continuare jandarmii planetei. Mai cred ca s-a inscenat totul, inclusiv faptul ca nea ratatul ala caruia nu i-a iesit manevra, figura pe nu stiu ce liste cu suspecti teroristi. Hai bre, sa fim seriosi. Se terminase criza la ei si scapasera de gripa porcina si acum au luat-o de la capat cu atentatele teroriste. Nu contest ca exista teroristi, dar totusi... Dar totusi, americanii insceneaza iar tu nu contesti ca exista si teroristi http://www.dailytimes.com.pk/default.asp?p...6-12-2009_pg1_4 Ce ziceai ssilviu, ca ce fac ei nu e dictat de Coran? Dar cu situatia crestinilor din tarile islamice cum ramane, sau asta nu ne intereseaza? http://www.washingtonpost.com/wp-dyn/conte...9122500542.html Cum spunea Flamingo, americanii insceneaza totul. Teroristi nu exista <span class='edit'>29 Dec 2009, 09:42:</span> QUOTE(ssilviu @ 28 Dec 2009, 18:39) Trebuie să fi ori foarte naiv ori doar un fanatic lingău orb "creier neted" să crezi că astfel de atentate au fost puse la cale doar de o gașcă de fanatici religioși care visează ziua și noaptea să omoare occidentali pentru că așa scrie în Coran. "He was flying from Nigeria to the United States for a religious seminar, according to his entry visa, which was issued June 16, 2008 and was good until June 12, 2010." http://abcnews.go.com/Travel/explosives-no...tory?id=9423871 Mai cititi http://www.amazon.com/gp/product/159698104...ASIN=1596981040 http://www.amazon.com/Slavery-Terrorism-Is...y/dp/0958454981 <span class='edit'>29 Dec 2009, 09:43:</span> QUOTE(Flamingo @ 28 Dec 2009, 21:38) Stiu Flamingo, aia sunt americani deghizati in musulmani. This post has been edited by Modus: 29 Dec 2009, 09:47 |
--------------------
Renault
Clio
GTLine 1.5 dCi EDC 2018
|
|
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
moduse, tu esti tîmp?
|
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
Modus |
![]()
|
QUOTE(TAW @ 29 Dec 2009, 00:27) Flamingo, esti de acord cu el ca e mana americanilor? <span class='edit'>29 Dec 2009, 09:57:</span> QUOTE(CGB @ 29 Dec 2009, 09:45) Daca nu am aceleasi vederi ca si tine, ce sa-i faci http://www.ad.nl/ad/nl/1000/Nieuws/article...dje-Jezus.dhtml <span class='edit'>29 Dec 2009, 10:03:</span> QUOTE(CGB @ 29 Dec 2009, 09:45) Da, ca nu sunt de acord cu atitudinea lor fata de cei care nu sunt ca ei http://www.google.com/hostednews/afp/artic...z8KuMSH3ZiDAG6w <span class='edit'>29 Dec 2009, 10:04:</span> QUOTE(CGB @ 29 Dec 2009, 09:45) ssilviu, Flamingo , Coranul nu are nicio legatura 29 Dec 2009, 10:08: QUOTE(ssilviu @ 28 Dec 2009, 18:39) Trebuie să fi ori foarte naiv ori doar un fanatic lingău orb "creier neted" să crezi că astfel de atentate au fost puse la cale doar de o gașcă de fanatici religioși care visează ziua și noaptea să omoare occidentali pentru că așa scrie în Coran. QUOTE(CGB @ 29 Dec 2009, 09:45) "O ye who believe! Fight those of the disbelievers who are near to you, and let them find harshness in you, and know that Allah is with those who keep their duty" Qur'an, Sura 9:123 This post has been edited by Modus: 29 Dec 2009, 10:08 Attached thumbnail(s) BlessHitler.jpg ( Size: 9.98k ) Number of downloads: 109 |
--------------------
Renault
Clio
GTLine 1.5 dCi EDC 2018
|
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
QUOTE(CGB @ 29 Dec 2009, 09:45) Ce, nici acum după postul de mai sus nu e clar? ![]() Fiecare crede ce vrea. Și fiecare crede ce vrea despre ce crede altcineva ![]() ![]() This post has been edited by ssilviu: 29 Dec 2009, 11:20 |
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
Modus |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Clio
GTLine 1.5 dCi EDC 2018
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 5th August 2025 - 09:27 |