Impreza WRX STI scoate un camion din zapada
![]() ![]() ![]() |
Impreza WRX STI scoate un camion din zapada
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
|
--------------------
-
-
- -
-
|
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
![]() |
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Ehh, era panta si camionului nu ii era suficienta aderenta pe gheata. STI-ul a plusat si el putin. Nu ar fi putut trage singur, cel putin nu pe gheata aia.
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
kossak |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 752 Joined: 27 May 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
Exact, probabil si o caruta cu 2 cai era in stare sa traga camionul ala
![]() |
--------------------
Honda
Civic
1.8 Sport, ex Dacia Logan 1.4 Laureate "Whenever you find yourself on the side of the majority, it is time to pause and reflect"
|
|
ionut81 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.031 Joined: 18 February 09 From: Bucuresti ![]() |
![]() |
--------------------
Nu am
SSSjep
1900 toamna ................................................................................
|
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
"Pentru toti proprietarii de Subaru, ar cam fi cazul sa va umflati in pene. Aveti de ce"
Propietarii de Touareg ce sa mai zica? ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
Rafi |
![]()
|
![]() e doua bleu!! Group: Members Posts: 1.204 Joined: 27 November 07 From: ™Bucharest™ ![]() |
sunt fan subaru gravv rau dar ce dr@acu este asa special de trebuia filmat..
![]() ![]() |
--------------------
Dacia™
1310----CN----
--1996-- Daewoo™ Nubira II --CDX-- --2006--
|
|
ionut81 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.031 Joined: 18 February 09 From: Bucuresti ![]() |
bine zis Rafi treaba cu, c....
![]() |
--------------------
Nu am
SSSjep
1900 toamna ................................................................................
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.513 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
fleosc.... un camion intr-adevar intepenit, nu-l misti cu "sfoara" de-aia de uz casnic. Pentru aia au ei ștanga.
|
--------------------
Dacia
1300
- 3-SB-2608
1981 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
eu nu prea inteleg in ce zapada era intepenit ... se cam vedea asfaltul
![]() |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
5 handralai daca se puneau la impins faceau acelsi lucru, adica ii dadeau impulsul necesar sa plece de pe loc.
|
--------------------
Renault
Laguna
- 2.0 DCI 16v 180
2007 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
AlexanderCarstoc |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.281 Joined: 22 September 08 From: B u c u r e s t i ![]() |
Cu amaratu' meu de R11 Diesel de 50 CP, am scos din zapada zeci de masini anul trecut , de la turisme la dube de 3,5 t si camioane de 7t. La cel de 7t am avut nevoie de 2 pers pe capota, dar in rest s-a descurcat fara...
Si eu ar trebui sa ma umflu, nu? Si chiar mai mult decat cei cu Subaru... |
--------------------
>> Renault-uri
11 (1985 1.6D) 19 (1995 1.8 RT) Clio (1994 1.4)<<
Giant Escape M8
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.513 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
daca-i asa, ar trebui sa-ti explodeze penele
![]() Da' de unde zeci, dom'le? Te plimbai prin oras cautand impotmolitii? This post has been edited by bucatzel: 21 Dec 2009, 15:17 |
--------------------
Dacia
1300
- 3-SB-2608
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
pune filmul ca nu te credem
![]() Bafta! |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
bolidu |
![]()
|
![]() Pai daca n-am ?! Group: Members Posts: 2.068 Joined: 1 July 06 From: Medgidalas ![]() |
Gealeste ma ca nu asa scoti tu un TIR inzapezit. Tiru` ala este un MAN TGH de 460 cai. Are jdemi de sisteme de antipatinare, sateliti care se cupleaza automat cand da sa patineze etc... io cred ca soferul tirului era mega cretin de nu stia ce fac botoanele de pe bord ori clipul este fake.
|
--------------------
Solenza Confort
2005
- CT-XX-CMF
Opel Astra Coupe Daca te lasi de fumat, de baut si de femei, nu traiesti mai mult, doar ti se pare ca timpul trece prea incet.
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
fake
|
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
Arhimede |
![]()
|
![]() Membru inferior, lung si tare Group: Members Posts: 2.294 Joined: 5 March 05 ![]() |
Cred ca treaba era alta.Nu sa-l scoata din zapda.Ci sa-l treaca de calea ferata sa-i pastreze inertia, pt ca era si panta. Si pe sfarsit se vad ultimele roti din remorca care nu se invart la fel de repede pe cat merge.
|
--------------------
dacia
lgn
2005 Ambition 0% avertisment=0% divertisment
|
|
bogdan_bok |
![]()
|
![]() Nu stiu pe ce as da laguna.Ba stiu.Nu as da-o! Group: Members Posts: 573 Joined: 24 April 09 From: Deva HD, Jud Sibiu ![]() |
o sa-mi iau si eu un subaru ca accesoriu la laguna, daca e ceva cheata sa il scot sa dau cu el(in loc de lopata si nisip+rumegus). cu doua lopeti de nisip, nu-i mai trebuia aluia cu tir-ul subaru. film de reclama falsa. o sa vedeti cum dau cocalarii pisicutele pe sti-uri. iara credite, masini furate, alea alea...
|
--------------------
REnauLT
LAguNA
- HD 08 AIK, SB 11 VGI
1.9 dCi B56, 1.9 dCi K56, ex 1.6 16v, 1.8 16v
|
|
VladG |
![]()
|
![]() Membru preistoric Group: Members Posts: 2.397 Joined: 23 January 03 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Ex Dacia
SuperNova
- --
--
|
|
Arhimede |
![]()
|
![]() Membru inferior, lung si tare Group: Members Posts: 2.294 Joined: 5 March 05 ![]() |
Unde am zis eu ca e "infranat"?
|
--------------------
dacia
lgn
|
|
VladG |
![]()
|
![]() Membru preistoric Group: Members Posts: 2.397 Joined: 23 January 03 From: Bucuresti ![]() |
Pai niste roti care se invart mai incet decat merge camionul cam asta inseamna, nu?
|
--------------------
Ex Dacia
SuperNova
- --
--
|
|
Arhimede |
![]()
|
Inseamna ca orice roata care aluneca e "infranata"?
|
--------------------
dacia
lgn
|
|
bolidu |
![]()
|
![]() Pai daca n-am ?! Group: Members Posts: 2.068 Joined: 1 July 06 From: Medgidalas ![]() |
Deci tiru are aprox 30 tone incarcat si patineaza, ala cu subaru are 1 tona maxim si mai trage inca aprox 30 tone dupa el si doar da un mic scart ... hai las-o` fasole ... Cred ca vreun cocalar dasta ce ia basit lui mintea ... a sunat pe un prieten de-al lui cu tiru sa faca un clip interesant la masina lui si a legat subaru de tir si a inceput sa traga si le-a arata tuturor prietenilor lui ce poate face subaru lui ... Pe carosabilul ala nici cu q7, x6, nu trageai nici capu tractor, da` si ditai semiremorca.
|
--------------------
Solenza Confort
2005
- CT-XX-CMF
Opel Astra Coupe Daca te lasi de fumat, de baut si de femei, nu traiesti mai mult, doar ti se pare ca timpul trece prea incet.
|
|
Arhimede |
![]()
|
Tiru' incarcat...daca nu e.....Subaru are o tona jumate.....si din 4 roti trag toate....din alea 10 roti cate trag la tir?
Prima data cand incepe filmul aia se chinuie la rotile din fata. Daca un touareg poate sa tracteze un beoing..eu zic ca poate si un subaru sa traga cat sa faca diferenta intre un tir blocat si unul care se misca folosindu-si si motorul. De fapt stai asa...e dupa logica cea mai complicata ca in RO. Ala cu tiru a sunat soferul cu subaru:-ba vrei sa te fac vedeta pe net...ca nu am ce face cu tirul meu pe zapada asta?! -Da tata...acu vin... Opreste ala tiru inainte de trecerea de cale ferata...in spate coada...vine omu cu subaru...care isi mai luase un prieten cu camera sa filmeze.....si asa ajunge omu vedeta pe youtube. This post has been edited by Arhimede: 21 Dec 2009, 23:06 |
--------------------
dacia
lgn
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
Ce va tot mirati atat, nu vi s-a intamplat sa ramaneti undeva cu masina personala si sa aveti nevoie doar de un mic ajutor sa iesiti? Cum v-a impins un om cum gata. Nu inseamna ca omul respectiv a scos masina din zapada, doar ca mai trebuia foarte foarte putin si prin ajutorul lui s-a trecut acel 'prag critic'. La fel si cu Subarul ala. Nu a tras tirul, l-a ajutat putin, si tirul accelera, a fost un efort comun.
Bafta! |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
Rafi |
![]()
|
![]() e doua bleu!! Group: Members Posts: 1.204 Joined: 27 November 07 From: ™Bucharest™ ![]() |
![]() ![]() |
--------------------
Dacia™
1310----CN----
--1996-- Daewoo™ Nubira II --CDX-- --2006--
|
|
VladG |
![]()
|
Nu cred. Andy_ACS a zis tot ce era de zis. Ca o completare, daca tirul ala nu tragea deloc, Subaru nu ar fi facut decat Fasss.
Imi aduc aminte ca pe vremea lu' Nea Nicu, cand se inzapezea autobuzul, coboram cativa si cu balans in scoteam din belea. Fara sa traga si motorul l-am fi impins noi mult si bine... This post has been edited by VladG: 22 Dec 2009, 09:43 |
--------------------
Ex Dacia
SuperNova
- --
--
|
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.395 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
he he am impins 11 persoane la un tir care se blocase intr-un giratoriu. De ce draci or face astia giratoriile astea din ce in ce mai mici ? Economie? Tiru era plin cu marfa, treaba se intampla la intrarea intr-un supermarket, aproviziona de serbatori.
|
--------------------
Ford
Focus mk3.5
Ecob00st .dracnev si boboru’ este viitoru’.
|
|
AlexanderCarstoc |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.281 Joined: 22 September 08 From: B u c u r e s t i ![]() |
QUOTE(Arhimede @ 22 Dec 2009, 00:00) Tiru' incarcat...daca nu e.....Subaru are o tona jumate.....si din 4 roti trag toate....din alea 10 roti cate trag la tir? Prima data cand incepe filmul aia se chinuie la rotile din fata. Daca un touareg poate sa tracteze un beoing..eu zic ca poate si un subaru sa traga cat sa faca diferenta intre un tir blocat si unul care se misca folosindu-si si motorul. De fapt stai asa...e dupa logica cea mai complicata ca in RO. Ala cu tiru a sunat soferul cu subaru:-ba vrei sa te fac vedeta pe net...ca nu am ce face cu tirul meu pe zapada asta?! -Da tata...acu vin... Opreste ala tiru inainte de trecerea de cale ferata...in spate coada...vine omu cu subaru...care isi mai luase un prieten cu camera sa filmeze.....si asa ajunge omu vedeta pe youtube. In order for the Touareg V10 TDI to be able to tow the big bird, the weight of the Volkswagen had to first be increased. This sounds paradoxical but is absolutely necessary so that the power of the engine can be converted into propelling force. For this purpose steel balls and steel plates were distributed in the SUV. Extra weight: 4,345 kilos! Total weight of the Touareg: 7,030 kilos. Weight distribution: 2,755 kilos in front, 4,275 kilos in back. http://www.seriouswheels.com/cars/top-2007...-Boeing-747.htm Ok, avionul are 155 tone si Touaregul 7 tone... nu este Toauregul din fata blocului de la tine. Intrati pe acel link, este tot articlolul de presa remis de VW |
--------------------
>> Renault-uri
11 (1985 1.6D) 19 (1995 1.8 RT) Clio (1994 1.4)<<
Giant Escape M8
|
|
bucatzel |
![]()
|
Cata vreme la concursurile gen "Man of steel" sau cum naiba le-o mai zice, un bolovan-putere trage un tir (fie el si gol) de pe loc xx de metri, cred si eu ca un sugaru' de-asta isi poate face simtita prezenta. In ce n-am eu incredere in continuare e sfoara aia de remorcat.
|
--------------------
Dacia
1300
- 3-SB-2608
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 21st August 2025 - 08:00 |