Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Trafic - probleme servo, nu mai am servo la turatii mici

raptorady
post 20 Dec 2009, 22:06
Post #1

Membru incepator

Group: Members

Am un reno trafic 1.9 dci100 si de curand nu mai am servo la turatii mici. Cand motorul este la relanti nu pot rasuci de volan, daca turez un pic motorul si ajung pe la 1500 rpm intra in functiune servo. Tin sa mentionez ca toate acestea le fac pe loc si nu in timpul mersului. La inceput, pana sa ma prind ce este nici nu puteam sa iau curbele. Este posibil sa nu mai am ulei hidraulic sau sa fie un defect al pompei sau al motorului electric. In caz ca unul dintre voi cunoaste aceasta problema, va rog sa ma sfatuiti.

--------------------
Renault Trafic/Cango/Clio - B 32 HMF 2007/2008/2008
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
micutz
post 8 Jan 2010, 07:43
Post #2

Membru autentic

este pompa de vina la tine

--------------------
Renault Laguna 1.9 dci 120CP - PH-88-PWR 2002 Privilege
Weitec, Luxor 17', Clarion 958 HU, Clarion APA 4400, Helix A1,Mac-Audio,2xPhase Thriller Pro 10' sub
+
diag
post 11 Jan 2010, 00:21
Post #3

Membru simplu

dar totusi inainte de a-l schimba ,recomand o diagnosticare in atelier specializat,asa ceva cere o confirmare prin diagnoza inainte, pentru ca nu este ieftin

--------------------
Suzuki GSX R 1000 2003
+
nando
post 26 May 2012, 13:43
Post #4

Cluj

From: Cluj

Salutari.Am si eu o problema cu pompa de la servodirectie,am servo numai la turatii mari.lichidul este la nivel.Am inteles ca pe Renault Trafic sint mai multe modele de pompe servo.De unde imi dau seama ce pompa sa imi cumpar ? fara sa o demontez pe cea de pe masina.(ca sa stau cu masina cit mai putin pe dreapta,poate o demontez si nu gasesc imediat de cumparat)

--------------------
Renault Trafic - CJ 75 NNN 2003
+
furia galbena
post 27 May 2012, 00:08
Post #5

Membru

From: Modena Tirgu Neamt

Salutare
@ raptoradi pompa ta s-ar putea sa mearga fara ulei ..., daca deja a mers fara ulei atunci sigur o sa ai ceva de asteptat pina are sa se aeriseasca singur , daca ai ulei atunci pompa este de controlat , este de verificat regulatorul de presiune al pompei , este o biluta cu un arculet care trebuie sa mentina presiunea in circuit
@ nando este cam dificil sa-ti dai seama ce model este pompa montata , mai usor iti dai seama de diferente uitindu-te atent la fulie , acolo deosebirile sint mai evidente, di cite am vazut eu (propria experienta )masinile (2001 ,2002 ) au pompele de la vechile kangoo.... ar fi mai indicat inainte de a inlocui-o sa gasesti un alelier care regenereaza pompe , este si mai ieftin si mai rapida reparatia , o pompa noua nu este prea ieftina... http://www.ebay.co.uk/itm/RENAULT-MASTER-A...=item2eb344d0ba
....de la aceasta firma am cumparat eu pompa regenerata ...recomand
biggrin.gif

--------------------
RENAULT TRAFIC - NT 04 PIN cabina dubla 2005
Puterea , este nimic fara control
+
nando
post 27 May 2012, 15:53
Post #6

Cluj

From: Cluj

Ai platit-o prin card? Cum ai primit-o in tara si in cit timp?

--------------------
Renault Trafic - CJ 75 NNN 2003
+
cristi73
post 27 May 2012, 21:39
Post #7

Membru incepator

Eu am schimbat de curand caseta de directie si am vazut ca la final, mecanicul care a lucrat la ea a facut doua viraje (totale) stanga si invers, dreapta, inainte de a o scoate de pe rampa. Binenteles ca a complectat cu ulei ptr servo si a facut si o aerisire dupa montajul celei noi. Poate ca ,,raptorady" nu ai pompa defecta, incearca o aerisire dupa ce complectezi cu ulei . Zic si eu poate merge.

This post has been edited by cristi73: 27 May 2012, 21:43

--------------------
Renault Trafic II DCI - B-25-UNV 2005 JL/JLBC TRAFIC 252.000KM
Bucuresti
+
furia galbena
post 28 May 2012, 23:19
Post #8

Membru

From: Modena Tirgu Neamt

Da pompa am platit-o prin card pe ebay ...dar am primit-o in italia , in romania nu expediaza... blink.gif , insa avem aici pe forum un coleg "medes calan " daca citesti un pic http://www.reno.ro/pompa-servo-directie-delphi-t228907.html poate iti dai seama un pic de ce s-a intimplat cu pompa , poate iei legatura cu dinsul si problema se rezolva mai ieftin si mai rapid

--------------------
RENAULT TRAFIC - NT 04 PIN cabina dubla 2005
Puterea , este nimic fara control
+
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 30th July 2025 - 00:32
Dacia