S-a lasat usa de la sofer, Renault 5
![]() ![]() ![]() |
S-a lasat usa de la sofer, Renault 5
RaR5 |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 75 Joined: 25 August 09 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
5
GTX, 1.7 B18FT
|
|||
davincu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 218 Joined: 20 September 07 From: Timisoara ![]() |
Si eu am faza asta in studiu ! E de la uzura in balamale. Trebuie schimbate bolturile si partea rea e ca nu am putut gasi in magazine. Eventual trebuie demontat si facut la strung. Daca ii dai de capat spune-ne si noua cum ai reusit, sigur mai sunt si altii interesati.
|
--------------------
renault 5
gts benzina
1985
- TM 03 TIJ
|
|
RaR5 |
![]()
|
Treaba este ca nu mi-ar fi greu sa le fac la strung si apoi sa va dau cotele, mai ales ca sunt multi cu 5-uri care ar beneficia de aceste informatii, dar acum sunt in Buc si abia cand ajung in CTA pot sa le fac....
|
--------------------
Renault
5
GTX, 1.7 B18FT
|
|
razvyp |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 119 Joined: 31 October 09 ![]() |
si la mine tot asa e faza cu usa de la sofer nu trebuie sa ridic de ea ,da se inchide umpicutz mai greu . da nu ma prea deranjat deloc ca la mn nu-i mare treaba. daca rezolvi sa ne zici si noua care a fost spiru ! cum ai facut ,cum ti-a iesit . bafta ! traiasca R 5 !
|
--------------------
renault 5
campus
1989
- sj 09 www
|
|
RaR5 |
![]()
|
Traiasca cele care mai au un pic de vlaga in ele......
Si daca nu mai merge inima, schimbam, punem 1.8 16 valve, punem b18ft... sa tina "carcasa" asta e important... |
--------------------
Renault
5
GTX, 1.7 B18FT
|
|
zsoltpihe |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 408 Joined: 18 July 09 From: MIERCUREA-NIRAJULUI JUD.MURES ![]() |
Sal baieti,eu am un r11,problema asta o fost si la mine,am dat jos usile si am facut tije noi pe strung anu trecut.Pe partea mea inca mai tine,nu s-a lasat jos,dar pe partea cealalta so lasat un pic ca numa o tija am schimbat....eu zic ca merita incercat,scoti tija veche ,masori gaura si pe masura aia faci tija
![]() ...scuze ca am intervenit,numa ca am citit pe aici si ma gandeam sa scriu(va zic cum am facut eu).....spor la treaba ![]() ![]() |
--------------------
Renault / Renault
r11 GTE Turbo 1.4 Benzina / r19 Chamade Diesel
1986 / 1990
- MS 10 TYC
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 21:56 |