Megane Coach, pret nou?
![]() ![]() ![]() |
Megane Coach, pret nou?
BluBear |
![]() ![]()
|
||
![]() nu... Group: Validating DaciaClub Posts: 662 Joined: 3 August 09 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane Coach
CP
|
|||
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Bineinteles ca nu are nimeni cum sa stie EXACT ce pret are masina ta.
Du-te la un asigurator si cere-i o oferta de casco si-ti va spune el ce valoare a avut masina de noua. Si, poate, pe viitor, iti vei face casco. |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
BluBear |
![]()
|
![]() nu... Group: Validating DaciaClub Posts: 662 Joined: 3 August 09 From: Bucuresti ![]() |
Ai dreptate in legatura cu casco!O gramada de idioti la volan intra in tine, nu isi recunosc vina si mai iti iei si teapa dupa.
|
--------------------
Renault
Megane Coach
CP
|
|
hellcat |
![]()
|
![]() FrontYard Motorsport Group: Moderatori Posts: 5.628 Joined: 25 April 04 From: Dieppe ![]() |
Pai cu 5 luni in urma, ai dat mai mult de 2000-2500 de euro pe masina?
|
--------------------
Renault Clio
bicorp 1.4 16v
2002 expression Commencal Premier HD1
|
|
Shafu |
![]()
|
![]() SHĂFU' Group: Members Posts: 777 Joined: 19 April 07 From: Iași ![]() |
... si la o masina din '96 cine mai face CASCO?
![]() Daca nu iti convine suma poti cere sa ti se plateasca dauna de catre CSA (Comisia Supraveghere Asigurari) cred. Nu sunt sigur! Baza tabelelor de calcul o au ei si dupe ele isi fac firmele de asigurari. Varianta cu simularea CASCO la aceasi firma care iti plateste dauna e buna, dar stiu ca multe firme nu prea mai fac CASCO la masini mai vechi de 10 ani!!! Posibil sa ma insel! This post has been edited by Shafu: 7 Dec 2009, 19:41 |
--------------------
Renault
Megane Clasic
2001 1.6 16v
|
|
betamax |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.343 Joined: 11 September 08 From: din lumea asta, prost făcută.. ![]() |
Nu te inseli. La ARDAF, de exemplu, nu fac CASCO la masini mai vechi de 8 ani.
|
--------------------
renault
Scenic Rx4
2000, 1.998 l, 16 V, 102 kW "... imi place sa lucrez cu intelectuali, astia pricepe repede."
"Ori traim cu totii, ori va ia dracu' !" |
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.322 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
QUOTE(Shafu @ 7 Dec 2009, 19:38) ... si la o masina din '96 cine mai face CASCO? ![]() Daca nu iti convine suma poti cere sa ti se plateasca dauna de catre CSA (Comisia Supraveghere Asigurari) cred. Nu sunt sigur! Baza tabelelor de calcul o au ei si dupe ele isi fac firmele de asigurari. Varianta cu simularea CASCO la aceasi firma care iti plateste dauna e buna, dar stiu ca multe firme nu prea mai fac CASCO la masini mai vechi de 10 ani!!! Posibil sa ma insel! Daca BCR mi-a facut la 19 casco, care e din 1991, probabil ca poti face si la un megane din 1996. 8 Dec 2009, 18:02: QUOTE(betamax @ 8 Dec 2009, 14:46) Ardaf e societate de asigurare doar cu numele... This post has been edited by R19/16v: 8 Dec 2009, 18:02 |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
BluBear |
![]()
|
QUOTE(cj98czh @ 8 Dec 2009, 15:09) Pai cat ai vrea sa-ti dea pe o masina de 14 ani??? mi se pare un pret foarte bun.... nu cred sa iei atat pe piata.... E normal sa o cumperi, o tii 5 luni din care 2 in service, o inmatriculezi 1500taxa si dupa sa vina un bosorog beat plin cu un amarat de camion fara itp, cu carnet suspendat acum 2 luni sa intre in tine?Iar dupa cati bani si alergatura bag acum sa imi dea jumate din cat am bagat in ea si un sut in fund? 13 ani 13 ani dar in masina aia te urcai cu drag nu ca intr`un plastic pe care multi il considera beton. l.e.: mai uita`te pe preturi This post has been edited by BluBear: 8 Dec 2009, 23:24 |
--------------------
Renault
Megane Coach
CP
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 28th April 2025 - 23:07 |