pompa apa, trebuie schimbata?
![]() ![]() ![]() |
pompa apa, trebuie schimbata?
uscatu' |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 65 Joined: 3 September 08 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane I
2003,1.9dci
|
|||
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.388 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Da ar trebui schimbata... nu este pe cureau de distributie dar daca iti face franjuri cureau de accesorii cred ca ajunge si la distributie...
Este bine sa o schimbi odata cu distributia... daca tot se umbla acolo.... oricum din cate stiu ca sa o schimbi trebuie demontata cureau de distributie ca sa o poti scoate si monta pe cea noua... Antigel iti trebuie Glaceo RX type D ca si caracteristica... firma nu este foarte importanta dar oricum trebuie sa fie ceva bun... ca exemplu eu am pus cand am schimbat antigelul GlaceElf produs de Total.. |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
Dodone |
![]()
|
![]() membru invidios pe trade mark-ul lui semit (tanti moderatoreasa) Group: Members Posts: 2.134 Joined: 21 May 05 From: Timisoara ![]() |
Pompa de apa trebuie sa faca parte din kit-ul de distributie, se schimba profilactic chiar daca nu curge.
Cureaua de distributie nu se remonteaza, odata ce a fost data jos. Nu e recomandata reintinderea acesteia, indiferent de rulajul pe care il are. Inainte de a mai deschide noi topicuri, n-ar fi rau sa te imprietenesti cu functia google search, ce se afla pe prima pagina a forumului, in dreapta sus. Altfel, discutam de aceeasi problema pe mai multe topicuri si ne repetam si rasrepetam. Uite ce am gasit la o simpla cautare: http://www.google.ro/cse?cx=partner-pub-56...php%3Fact%3Didx This post has been edited by Dodone: 7 Dec 2009, 16:46 |
--------------------
Renault
Renault Laguna 1 GrandTour
1998/Concorde Daca dragoste nu e, nimic nu e. M.Preda
Nu sunt de acord cu nici un cuvant din ceea ce spui dar mi-as da viata pentru dreptul tau de a vorbi Voltaire |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th August 2025 - 12:04 |