bara protectie fata inox
![]() ![]() ![]() |
bara protectie fata inox
Adrian.gl |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 33 Joined: 14 October 08 ![]() |
|
||
--------------------
renault
megane 1,6 16V
expresion+ pack climatique, 2007
|
|||
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Zgarceste-te la casco, pune bullbar, loveste un pieton si vei plati inca vreo 2 generatii.
Si, eventual, data viitoare iarta bietu' animal... |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
Hack |
![]()
|
![]() Megan' ti-ai luat?! Group: Members Posts: 5.147 Joined: 12 April 07 From: The Moon ![]() |
img01785iy.jpg ( Size: 365.07k )
Number of downloads: 773
img01795bs.jpg ( Size: 413.19k ) Number of downloads: 845 Banuiesc ca asa ceva cauti, nu? Daca gasesti ceva sa ne spui si noua, sunt sigur ca ar arata super bine pe Megane ![]() This post has been edited by Hack: 3 Dec 2009, 14:42 |
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
2007 Expression 1.6l/16V/110CP
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Mda, bietu' francez se chinuie o gramada sa faca masina cat mai moale, sa te scape pe tine din belele, iar tu nu stii cum sa-ti faci belele si mai mari...
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
|
Hack |
![]()
|
![]() Megan' ti-ai luat?! Group: Members Posts: 5.147 Joined: 12 April 07 From: The Moon ![]() |
Teava de inox sa fie cat mai tzeapana(plina daca se poate) si prinsa direct de lonjeroane
![]() @R19/16v: ![]() This post has been edited by Hack: 3 Dec 2009, 14:58 |
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
2007 Expression 1.6l/16V/110CP
|
|
R19/16v |
![]()
|
Teava daca e plina e bara
![]() |
--------------------
DS
5H
|
UTU2005 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 727 Joined: 14 September 07 From: Deva ![]() |
E tare ideea
![]() Si intr-adever sunt tevi foarte usoare si jos prinse cu doua platbande si doua suruburi.Atata tot! Acum poate nu la toate este asa...... ![]() |
--------------------
Renault
LagunaIII 1.5dci
2008
|
|
Catalinmodena |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.547 Joined: 7 April 08 From: Aproape de Craiova ![]() |
Daca vrei sa faci o treaba,poti incerca sa pui o bara/traversa de metal sub bara masinii,pe interior,la partea de jos.Insa daca vei lovi iara caine tot vei crapa bara masii.
Ca o paranteza,am lovit un caine,insa l-am ferit si l-am prins doar cu partea stanga.A iesit bandoul din bara si s-a crapat lacul,insa abia se observa.Am avut noroc,ca nu s-au rupt cleme si altele. Insa un prieten cu o Astra de cate ori da in caini de fiecare data schimba tot in fata,radiatoare,bara,grile,inter-cooler.Si a luat vreo 3 caini pana acum.La el nu are nimic intre bara si radiatoare,e spatiul gol.Si eu in locul lui asi pune ceva acolo,sa protejez radiatoarele. |
--------------------
Renault
megane sedan
manager 1.4 16v 2007
|
|
UTU2005 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 727 Joined: 14 September 07 From: Deva ![]() |
Hm...da, nasol cu cainii astia, am un vecin de bloc care a luat din plin un pui de cerb noaptea, si-a distrus o gramada la un bmw.
Nu avem decat sa fim atenti ! |
--------------------
Renault
LagunaIII 1.5dci
2008
|
|
hellcat |
![]()
|
![]() FrontYard Motorsport Group: Moderatori Posts: 5.628 Joined: 25 April 04 From: Dieppe ![]() |
Tare topicul...megane-ului bull-bar ii mai trebuie...
![]() Pe Utu discutia chiar l-a pus pe ganduri... ![]() |
--------------------
Renault Clio
bicorp 1.4 16v
2002 expression Commencal Premier HD1
|
|
UTU2005 |
![]()
|
![]() ![]() |
--------------------
Renault
LagunaIII 1.5dci
2008
|
|
R19/16v |
![]()
|
Cum se vad fericitii care n-au lovit niciodata un pieton...
|
--------------------
DS
5H
|
Adrian.gl |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 33 Joined: 14 October 08 ![]() |
nu ma intereseaza ca meganul meu sa arate a jeep. vroiam sa vad daca exista o bara de protectie din inox mai finuta, sa protejeze masca fata si radiatoarele de loviturile care au loc in partea de jos a masinii acolo unde bara de protectie a masinii nu te ajuta.
|
--------------------
renault
megane 1,6 16V
expresion+ pack climatique, 2007
|
|
R19/16v |
![]()
|
Tu nu intelegi ca bara aia e moale cu un motiv?
|
--------------------
DS
5H
|
cristache03 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 114 Joined: 3 May 08 ![]() |
o fi moale ea dintr-un motiv....dar sa dai peste un caine (hot-dog) si sa-tzi faci varza masina ....mi se pare penibil. Macar dai peste un pietont si faci treaba cu temelie (nu regretzi paguba, dar nici pietontul...ca vrei sa scapi de amandoua...fara dosar)...eu am dat peste un "hot-dog" si m-a costat 60 mil lei vechi la viteza de 70 km/h (s-a razgandit sa traverseze in 1 metru)...ar fi ideal o bara de protectie dar undeva sub bara initiala...
|
--------------------
Renault
Megane
- b 50 mpg
2004 Sedan
|
|
Cristi A |
![]()
|
![]() Impatimit Group: Members Posts: 410 Joined: 20 April 09 ![]() |
si eu am avut o intalnire de genu cu un patruped, aveam vre-o 40 km/h cand mi-a sarit din spatele unui camion si l-am luat din plin cu partea dreapta a barii(la farul de ceata la care i-a rupt un suport ca se misca daca il apesi) in rest bara pare ok, a fost un zdrang teribil in momentul respectiv dar cand am vazut bara a zburat doar plasticul negru dintre farurile de ceata, plasticul din jurul farului de ceata si cumva a ajuns ca scutul sa sprijine bara nu invers
![]() ![]() dupa putina munca de convingere am reusit sa le reasez pe toate si probabil va intra la un moment dat pe casco dar cat timp nu e rupta bara nu are rost sa renunt la bonusul de an fara incidente ![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan
2005 Privilege
|
|
alexumf |
![]()
|
![]() MEMBRU CHELIOS Group: Members Posts: 775 Joined: 9 July 08 From: Bucuresti ![]() |
![]() |
--------------------
Renault
Megane Coupe
2006 RENAULT MEGANE COUPE 1.6 16v 2006
|
|
SorinCT |
![]()
|
![]() Honor et Patria Group: Members Posts: 3.441 Joined: 22 July 07 From: Constanta ![]() |
Am auzit ca se pot monta si niste coarne de taur pe bullbar, sa dea efectul maxim. Pe unde pot gasi?
|
--------------------
Renault
Megane Sport Tourer
- CT-XX-LEA
2012 Privilege 1.5 dCI Citroen C4 1.6 HDi 2006
Clio III 1.5 dCi Expression 2007 EX: Megane Sedan II.1 1.5 dCi Expression 2005 |
|
UTU2005 |
![]()
|
![]() |
--------------------
Renault
LagunaIII 1.5dci
2008
|
|
ThunderRa |
![]()
|
![]() posesor posedat Group: Members Posts: 412 Joined: 8 April 05 From: Piatra Neamt ![]() |
QUOTE(CT-07-JGA @ 5 Dec 2009, 01:06) Am auzit ca se pot monta si niste coarne de taur pe bullbar, sa dea efectul maxim. Pe unde pot gasi? Daca vrei intr-adevar ceva de efect maxim, eu zic sa le montezi invers, infipte in radiator. Efect garantat !!! ![]() This post has been edited by ThunderRa: 5 Dec 2009, 09:12 |
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.2
- NT-23-DAC
2008 - Lux Privilege 1.6 16v Dacia MCV Laureat 1.6 16v recolta 2007
http://radunastasa.com |
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.388 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
ThunderRa |
![]()
|
![]() posesor posedat Group: Members Posts: 412 Joined: 8 April 05 From: Piatra Neamt ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.2
- NT-23-DAC
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.388 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
NU, schimbi firma in urmatorul an... chestie probata de mine... si chiar se poate sa primesti si o reducere..
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
R19/16v |
![]()
|
Deci care e cloncluzia evidenta? Straduiti-va mai tare sa evitati animalele!
|
--------------------
DS
5H
|
ThunderRa |
![]()
|
Chestia asta, tipic romaneasca, nu mai tine mult. Deja sunt baze de date comune. Oricum, sunt putini asiguratori seriosi si pana la urma ai ajunge sa te intorci de unde ai plecat insa cu "cazier".
|
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.2
- NT-23-DAC
|
cip2k7 |
![]()
|
![]() Resistance Is Futile Group: Members Posts: 436 Joined: 23 July 07 From: Timisoara ![]() |
ThunderRa, detaliază puțin. Eu știam că nu există (cel puțin în momentul acesta) acele baze de date comune și că, dacă vrei, poți să-ți schimbi asiguratorul la expirarea poliței CASCO. De unde până unde ajungi la "cazier"?
|
--------------------
Renault
Megane Sedane II.2 Privilege 1.5dci 85CP
2007 All-In-One Dedicated Multimedia Unit + Xenon + LLumar-Powered Lighting + Magnat-Powered Acoustics
|
|
ThunderRa |
![]()
|
Tu nu ai fost pus sa declari pe proprie raspundere ca nu ai facut accidente in ultimele xx luni la incheierea unui CASCO? In plus, asiguratorii au toti baze de date cu tot istoricul personal de asigurari. Sunt deja firme de asigurari care au semnate protocoale de colaborare... Rezultatele le vei vedea mai bine de la anul.
|
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.2
- NT-23-DAC
|
cip2k7 |
![]()
|
![]() Resistance Is Futile Group: Members Posts: 436 Joined: 23 July 07 From: Timisoara ![]() |
Nu, nu am fost pus să dau declarație (încă), iar CASCO l-am reînnoit prin august anul curent.
|
--------------------
Renault
Megane Sedane II.2 Privilege 1.5dci 85CP
2007 All-In-One Dedicated Multimedia Unit + Xenon + LLumar-Powered Lighting + Magnat-Powered Acoustics
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th August 2025 - 15:43 |