Intrerupe in mers, De la 2500 - 2800 ture
![]() ![]() ![]() |
Intrerupe in mers, De la 2500 - 2800 ture
RaR5 |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 75 Joined: 25 August 09 ![]() |
Attached thumbnail(s) Motor.JPG ( Size: 80.21k ) Number of downloads: 694 masina.jpg ( Size: 79.51k ) Number of downloads: 710 |
||
--------------------
Renault
5
GTX, 1.7 B18FT
|
|||
razvyp |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 119 Joined: 31 October 09 ![]() |
si eu am R5 da are motor normal de renault de 1.4 si eu am patit intr-o dimineatza imi murea motoru din mers eu doar am curatat bujiile ca erau pline de calamina si am avut apa in benzina chiar cand a dat frigu masina a simtit ..eu bagam si benzina din flacoane si na,,poate a mai prins cate un strop de apa ..nush ce sa zic frumoasa masina sa ai noroc de ea ! bafta !
|
--------------------
renault 5
campus
1989
- sj 09 www
|
|
RaR5 |
![]()
|
Mersi de sfat.. treaba este ca merge bine de tot, sta si la ralanti si tot ce trebie cand e motorul rece.. o sa ma uit si pe la bujii sa vad exact care-i treaba cu ele....
Treaba este ca sunt noi noutze.. NGK-uri.. o sa ma uit si iti spun. multumesc. 27 Nov 2009, 21:04: Am curatat bujiile, erau afumate saracele, vai de ele... dupa ce le-am curatat eu, am dat o tura cu masina, si a mers destul de bine, dar imi e sa nu fi fost si altceva... ce-i drept, eu doar ce pusesem benzina, OMV Carera 100, daca a avut cineva belele cu ea sa-mi spuna. Are cineva o alta idee, de la ce ar fi putut fi? This post has been edited by RaR5: 27 Nov 2009, 21:04 |
--------------------
Renault
5
GTX, 1.7 B18FT
|
|
Adi R5 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.432 Joined: 29 August 06 From: A R A D ![]() |
lasand deoparte motorizarea...neplacerile de mai sus pot provenii de la vreun scurt/contact imperfect la instalatia electrica/aprindere/senzori...poate vreun vacum iesit de la locul lui (dar in cazul asta ar face tot timpul)...benzina proasta,condens,filtre de benzina murdare...
|
--------------------
Renault
Espace
2007
|
|
RaR5 |
![]()
|
In weekend ma mut langa ea si schimb fisele, am observat eu ca una e putin "muscata", si le verific pe toate...
Multumesc de sfat. |
--------------------
Renault
5
GTX, 1.7 B18FT
|
|
davincu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 218 Joined: 20 September 07 From: Timisoara ![]() |
In mod sigur este un contact imperfect la aprindere ! Fisele in delcou sau bujii !
Ce ai descris tu e un simptom tipic de fisa cu intreruperi. |
--------------------
renault 5
gts benzina
1985
- TM 03 TIJ
|
|
RaR5 |
![]()
|
Treaba este ca intrerupe doar cand e motorul cald, nu am probleme cand e motorul rece... si nu intrerupe mereu.. doar la turatie.. azi nu am apucat sa es la ea sa vad ce si cum despre fise, dar maine ies cu siguranta...
Mersi oricum. |
--------------------
Renault
5
GTX, 1.7 B18FT
|
|
davincu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 218 Joined: 20 September 07 From: Timisoara ![]() |
O defectiune minora pe traseul fisei (delcou --> bujie) face ca la turatie mica sa nu se observe nimic , iar la turatie mare sa apara brusc o senzatie de franare (intrerupere) a motorului , franare ce dispare la scaderea turatiei. Deseori nici nu trebuie sa pui fise noi ci doar sa cureti capetii de oxizi si sa aranjezi "clemele" de pe capete ca sa faca bine contact.
Succes ! Sa ne zici noua ce a iesit . |
--------------------
renault 5
gts benzina
1985
- TM 03 TIJ
|
|
Adi R5 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.432 Joined: 29 August 06 From: A R A D ![]() |
...sau poate o fisa strapunsa,care "fura" curent..
|
--------------------
Renault
Espace
2007
|
|
vlad_rally |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 7 Joined: 16 May 07 ![]() |
Cu ce presiune mergi ? Poate iti da missfireuri de la protectia de overboost...
|
--------------------
Renault
5 GT Turbo
1990
- BV 17 ZIP
|
|
RaR5 |
![]()
|
Merge cu 0.5, am curatat tot, si am si observat ceea ce cred eu ca era problema:
- atunci cand am schimbat noi instalatia electronica am reusit sa punem "matul" cu fire pe langa alternator, si el a cam ros din fire.. le-am reizolat ieri, am avut cam 14 fire de taiat si reizolat, ce-i drept nu i-am si facut o proba sa va ce si cum, dar o sa incerc in seara asta cand ma duc la munca. Multumesc de sfaturi. |
--------------------
Renault
5
GTX, 1.7 B18FT
|
|
razvyp |
![]()
|
apropo de fise..la ce masina ar fi tot asa ca la R 5 ca si eu le-as schimba ,da cand le zic la astia de super campus R5 zic ca nau si numa prin comanda si etc..ast raspuns ! ms ! Si buji NGK am avut pe ea acuma am bosh da nu-mi place cum merge cand le-am zis la astia de buji NGK au zis ca nau numa pt scutere ..unde as putea gasi ms mult !
This post has been edited by razvyp: 9 Dec 2009, 20:03 |
--------------------
renault 5
campus
1989
- sj 09 www
|
|
RaR5 |
![]()
|
Eu am bujiile si fisele de la Volvo, pt ca motorul meu e volvo.. ai putea sa cauti la ei pe forum, sunt ferm convins ca au unul...
Din ce stiu eu, fisele sunt interschimbabile, trebuie doar sa fie acelasi cap - sa nu cumperi bobine conductoare ca nu rezolvi nimic... |
--------------------
Renault
5
GTX, 1.7 B18FT
|
|
razvyp |
![]()
|
Rar5 merge masina mai face figuri ce a fost pana la urma ? bafta !
|
--------------------
renault 5
campus
1989
- sj 09 www
|
|
RaR5 |
![]()
|
Era de la ce am scris mai sus.. de la fire dezizolate, intrerupte..... Firele de la calculatoare erau deteriorate.... acum merge struna......
Mersi de intrebare |
--------------------
Renault
5
GTX, 1.7 B18FT
|
|
razvyp |
![]()
|
atunci e bine traiasca R 5
![]() ![]() This post has been edited by razvyp: 14 Dec 2009, 08:45 |
--------------------
renault 5
campus
1989
- sj 09 www
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st May 2025 - 04:51 |