se intrerupe in mers, si la cald si la rece
![]() ![]() ![]() |
se intrerupe in mers, si la cald si la rece
silent.asasin |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 51 Joined: 22 August 09 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna I RTE 1.6 16v
1999
|
|||
CYP VFS |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 797 Joined: 31 July 09 From: roman/neamt ![]() |
Benzina proasta sau pompa de benzina sa nu aiba vreo problema sau ar mai fi vreo bobina de inductie.
|
--------------------
RENAULT
LAGUNA 2 1.6 16V
EXPRESION 2001
- NT 77 BYA
|
|
GREENLAGOON |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 305 Joined: 28 April 07 ![]() |
Prima si prima data vezi pompa de benzina.
Eu am mers cu una de Logan vreo 3 luni fara probleme doar ca nu trecea de 190 km/h. Am pus una de pe o Laguna si patesc exact ca tine acum, asa ca...maine ori pun una noua de Laguna ori o pun inapoi deocamdata pe cea de Logan |
--------------------
RENAULT
LAGUNA
1995-2.0i-full options Hyundai Sonata 2005/6-2.4 16V-avion !
|
|
cridaia |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.100 Joined: 25 February 08 From: Sannicolau Mare, Timis ![]() |
mai poate fi si filtrul de benzina........
|
--------------------
Volkswagen
Passat - Break
2009 - BlueMotion
- TM 98 BUZ
|
|
silent.asasin |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 51 Joined: 22 August 09 ![]() |
...filtru de benzina l-am schimbat acum vreo 1000km iar pompa de benzina ....ma gandesc ca .....ar trebui sa faca mai mereu problema asta,dar mi-e imi face doar cateodata!!
o sa vad dupa ce termin benzina asta de la rompet. si sa incerc cu ceva de la petrom. sunt curios daca e posibil sa fie si de la bujii,deoarece atunci cand le-am schimbat, una din ele era cam "uda" si ma gandesc sa nu scape ulei si sa intre prin vre-un orificiul la ele(de la capacul motor). |
--------------------
Renault
Laguna I RTE 1.6 16v
1999
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th April 2025 - 00:34 |