Lumină plafonieră nu funcționează
![]() ![]() ![]() |
Lumină plafonieră nu funcționează
traiang |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 110 Joined: 23 March 09 ![]() |
|
||
--------------------
laguna 1
laguna 1
- hd 10 kxk
2000/facelift
|
|||
CYP VFS |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 797 Joined: 31 July 09 From: roman/neamt ![]() |
Nu stiu ce sfat sa-ti dau doar sa te duci la un electrician sa vada el poate ai un fir intrerupt pe traseu, el stie unde sa verifice de unde pleaca firul sa vada daca nu cumva buba e din alta parte, dar totusi verifica si sigurantele, sau poate ar fi si un contact imperfect
|
--------------------
RENAULT
LAGUNA 2 1.6 16V
- NT 77 BYA
EXPRESION 2001
|
|
tapirlan_mihai |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 8 Joined: 6 November 09 ![]() |
Aceeasi problema o am si eu. Doar ca la mine nu se mai aprinde lumina interioara la desciderea usii fata dreapta si porbagaj.Din cate am intales, la usi este un senzor cate detecteaza deschiderea usii si acela este posibil sa fie defect.
|
--------------------
Remault
Laguna I
- 75 SB MAC
2000
|
|
traiang |
![]()
|
Am fost la mecanic ,contactele de la usi lucrează.Le-a verificat cu ohmetru în timp ce eu deschideam cîte o ușă. Dar se pare că nu comandă lumina de la o cutie neagră ce se află sub bord în partea stângă. Se pare că aceeași cutie ar fi responsabilă și cu închiderea centralizată.Nu a putut măsura tensiunile pe mufele cutiei cu cablurile puse pentru că nu avea loc. loc.A scos cutia din mufe și..... nu am avut ce face ...era o uzină electronică....foarte multe piese SMD.A cam înjurat mașinile franceze că sunt făcute să desfaci jumătate de mașină ca să ai acces la multe din piese. Și pe bună dreptate. Am văzut și eu. Ar fi trebuit să desfacă juma de bord cu panoul de siguranțe și relee cu tot.
I-am spus să renunțe decît să plătesc 1-2mil. că-mi desface juma de mașină si lucră juma de zi și nici nu o face sigur. Așa că mă mulțumesc asa cu ea. Asta e. |
--------------------
laguna 1
laguna 1
- hd 10 kxk
2000/facelift
|
|
ricochet2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.770 Joined: 8 November 08 From: Timisoara ![]() |
Asta e caracteristica mecanicului prost. Cand nu te pricepi, incepi sa dai vina pe oricine, numai pe tine nu. Masinile astea nu sint facute sa le desfaca oricine.
|
--------------------
Renault
Laguna Concorde 1.6 16V
1999
|
|
CJ-27-BGM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 219 Joined: 16 September 07 From: Klausenburg ![]() |
Presupun ca sti ca butonul are 3 pozitii.
|
--------------------
Renault
Laguna
- CJ 27 BGM
1999 1.6 16V
|
|
traiang |
![]()
|
Îmi cer scuze .....am fost un timp plecat și nu am mai putut răspunde!
Normal că știu că are trei poziții...l-am desfăcut dar pe firul de mijloc nu am tensiune nicicând, fie uși deschise sau închise. Se pare că comanda vine din cutia cu închiderea centralizată din stânga sub bord! Aș fi vrut să știu dacă la voi cănd deschideți ușa este tensiune pe firul de mijloc al întrerupătorului? Îmi pare rău că nu am o schemă a cutiei respective ....de fapt a întregului circuit......mi se pare cam dubiosă defecțiunea... |
--------------------
laguna 1
laguna 1
- hd 10 kxk
2000/facelift
|
|
ricochet2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.770 Joined: 8 November 08 From: Timisoara ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna Concorde 1.6 16V
1999
|
|
cridaia |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.100 Joined: 25 February 08 From: Sannicolau Mare, Timis ![]() |
QUOTE(ricochet2 @ 7 Dec 2009, 12:11) poti pune direct fisierul ? ma refer la pdf-u...sunt la servici si nu am acces ![]() |
--------------------
Volkswagen
Passat - Break
- TM 98 BUZ
2009 - BlueMotion
|
|
CYP VFS |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 797 Joined: 31 July 09 From: roman/neamt ![]() |
Rico pune tot un pdf ceva asa cum mi-ai pus cu schita de la planetara.
![]() |
--------------------
RENAULT
LAGUNA 2 1.6 16V
- NT 77 BYA
EXPRESION 2001
|
|
ricochet2 |
![]()
|
Pai asa am pus, CYP. E intregul echipament electric de pe Laguna. Dar nu il pot pune aici, nu ma lasa. Atasamentul e prea mare.
|
--------------------
Renault
Laguna Concorde 1.6 16V
1999
|
|
CYP VFS |
![]()
|
Nu poti sa-l inparti in doua, zic si eu acum doar am recunoscut ca sunt varza cu calculatoarele.
|
--------------------
RENAULT
LAGUNA 2 1.6 16V
- NT 77 BYA
EXPRESION 2001
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th August 2025 - 15:43 |