Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

Closed TopicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

probleme zgomot servodirectie CLIO 2005 Benzina, probleme zgomot servodirectie CLIO 2005 Benzina

jonnyd
post 17 Nov 2009, 21:42
Post #1

Membru incepator

Group: Members

Trebuie sa stiti ce am patit eu!
La viraj stinga sau dreapta aveam zgomot si parca pompa de servo intra in vibraj.
Am fost la un SERVICE RENAULT - s-au adunat vreo 3-4 "Meseriasi" si dupa o jumatate de ora de verificari si porbe au ajuns la concluzia: "CASETA DISTRIBUTIE - DEFECTA!"- am mers sa ne interesam de pret... 3.800- 4000 RON una noua.
Mi s-a recomandat sa caut la second si sa o cumpar ca ma costa doar manopera 200-400 RON.
Neavind incredere am mers la alt SERVICE- de renume.. s-au uitat vreo 2 baieti.. si m-au linistit.. mi-au spus. dupa o jumatate de ora de verificari....ca este vorba despre..pompa de la SERVODIRECTIE- defecta. Ca informatie de pret.. vreo 3.000 RON noua-- originala.. si de la alte magazine vreo ..1000 RON., fara manopera!
AM mai incercat si la alt SERVICE- unde un singur baietzash s-a uitat la masina .. in 2 minute.. mi-a spus cum rezolva.. problema.
A trebuit curatat circuitul SERVO. in 15 min. s-a rezolvat totul.
CONCLUZIA!!!. .. toti cei care sunt la SERVIC-urile de renume..pe aceasta criza.. nemaiavand de lucru..si mai ales nemaiprimind SPAGA.. vor sa te jupoaie..de la orice nimic.
NU POT SA CRED CA CEI DE LA REPREZENTANTA RENAULT NU SI-AU DAT SEAMA DE LA CE ESTE DIN PRIMELE CONSTATARI!!... RUSINIKA...

--------------------
RENAULT CLIO SYMBOL 1,4 - PH19LIO 2005- 1,4 Benzina
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
mad_biker
post 17 Nov 2009, 23:53
Post #2

Membru autentic

From: Bacau

Si cum s-a realizat curatarea circuitului?

--------------------
renault clio symbol 2002 1.4 8v
+
Relu11
post 18 Nov 2009, 07:38
Post #3

Membru autentic

From: Bucuresti

Eu nu am auzit de "CASETA DISTRIBUTIE" poate caseta de directie.
Pentru asta trebuia sa deschizi topic nou?

--------------------
. . .
+
Closed Topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 29th July 2025 - 18:02
Dacia