Intinzator curea alternator, Ce alegeti ? Piese noi sau de la dezmembrari ?
![]() ![]() ![]() |
Intinzator curea alternator, Ce alegeti ? Piese noi sau de la dezmembrari ?
brancomaster |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 16 November 09 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane I
2001, berlina
|
|||
diane_157 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 62 Joined: 13 November 09 From: suceava ![]() |
iti dau eu unul daca vrei ... k mai am un megane 1.9 dci pt dezmembrari ... ady mess kiss_9me@yahoo.com
16 Nov 2009, 17:06: si...daca vrei lasa-mi un mesaj chiar daca sunt ofline k intru pe mess in fiecare zi This post has been edited by diane_157: 16 Nov 2009, 17:06 |
--------------------
renault
megane classic
- 2585btn
1.9, dci an 2001
|
|
ligrivis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 348 Joined: 14 July 05 From: Bucuresti ![]() |
Aceeasi problema o am si eu, desi am cumparat un arc de intinzator de la un magazin de piese auto am constatat cu neplacere ca am dat banii degeaba si face la fel si cu arcul nou.
Nu imi ramane decat sa iau de la Renault sau de la dezmembrari , nu mai am incredere sa mai dau banii pe piese non originale. |
--------------------
Megane 3 Duster 3
1.6 DCI
2012 2024
|
|
aquabluedod |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 208 Joined: 15 April 08 From: Bucuresti ![]() |
Nou,nou,nou anumite piese de pe masina e bine sa le iei de la Renault si nu aftermarket.
Cat despre second din dezmembrari...cat te mai poate tine o piesa de pe motor?cati km are motorul respectiv(dezmembrat)sunt lucruri pe care nu le sti si uite asa ajungi tot la nou. Bafta |
--------------------
Renault
Talisman
- B 918 NDD
2017 1.6 dCi 130 HP Intens Renault Megane III 1.9 dCi 130HP Privilege
|
|
Shafu |
![]()
|
![]() SHĂFU' Group: Members Posts: 777 Joined: 19 April 07 From: Iași ![]() |
Intinzatorul este destul de scump, dar este clar ca e mai bun cel nou, caci second te poate tine pana la prima, e vorba de motor la urma urmei. Second poti lua o lampa, un far, o portiera, un scaun, airbag, etc.
Chestia e ca la unele motoare diesel, intinzatorul ala nenorocit, din kitul de accesorii, ajunge undeva la 1000-1100 lei, am o cunostinta care are asa o "scumpete" de intinzator pe motor. |
--------------------
Renault
Megane Clasic
2001 1.6 16v
|
|
ionutt daniel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.139 Joined: 22 August 06 From: Giurgiu ![]() |
Era cineva pe aici care zicea ca l-a reparat. Cauta pe forum ca sigur este.
|
--------------------
renault
espace
- bulgariax4
2.2
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.393 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
La genul asta de piese numai noi.. second.. exact ce a spus si Shafu..
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
fuscus |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 193 Joined: 10 April 07 ![]() |
Eu am postat tutorialul cu reparatia intinzatorului de la cureaua de accesorii care a mai functionat cam un an dupa care a trebuit inlocuit (lucru pe care l-am facut de altfel)cu unul nou care a costat acum 2 ani 550 ron.............
Acum am 60 k de cand e montat pe masina dar vreau sa va atentionez sa aveti grija la intinderea ei (daca aveti habar de un pic de mecanica recomand schimbarea ei personal)........ Dupa ce am dat caruta de bani pe intinzator ![]() Cauza a fost tensionarea la maxim a intinzatorului de catre nenea mecanicu ![]() Trebuie tensionat cu simt cat sa nu fluiere cureaua (se simte la mana)asta daca nu aveti un aparat care sa masoare tensiunea curelei (lucru putin probabil) ![]() numai bine si spor la treaba.......... |
--------------------
Renault
Megane 1 1,9 dCi 75 kW 102 cp
2001, Break
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th August 2025 - 21:33 |