Schimbare becuri pozitie
![]() ![]() ![]() |
Schimbare becuri pozitie
alez1601 |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 82 Joined: 20 November 08 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna II
2004 1.9dCI 120CP 88kW
|
|||
ciprian1982 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 436 Joined: 10 July 08 From: Timisoara ![]() |
Salut,
Pe ce parte trebuie sa schimbi? Eu acum 10 min am schimbat becul de pozitie pe partea dreapta si mi-a luat 2 min sa-l schimb. La mine a iesit mufa cu bec cu tot afara si doar am scos becul si am pus altul dupa care l-am pus la loc. Pe partea dreapta trebuie sa iei tubul care alimenteaza vasul pentru lichidul de parbriz, scoti capacul de plastic care acopera filtrul de motorina...ca sa ai acces mai usor la far. Pe partea stanga e un pic mai greu din cauza bateriei...dar cu putina rabdare reusesti. |
--------------------
Skoda
Octavia 2 FL
1.6 MPI 2012 Drive+ Ex: Renault Laguna 2, 1.9 dci 120 HP
|
|
gruita2005 |
![]()
|
![]() Membru de la Baia Mare Group: Members Posts: 1.220 Joined: 22 February 08 From: Baia Mare ![]() |
Alez, eu am schimbat ieri pe partea stanga becul de pozitie. Ai grija ca trebuie sa invarti de soclul unde este bagat becul ca sa-l poti extrage afara. Eu un pic de chinuiala dar nu e greu. Prima data e mai greu.
|
--------------------
Ford
Mondeo II
- MM 05 PMD
1997, 1.6 16V, 90CP
|
|
alez1601 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 82 Joined: 20 November 08 ![]() |
Ms de sfaturi, era pe partea dreapta, daca mai era si bateria acolo innebuneam. Aveti dreptate, se poate face cu putina dibacie si o mana fina
![]() ![]() Multumesc de ajutor. |
--------------------
Renault
Laguna II
2004 1.9dCI 120CP 88kW
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th August 2025 - 23:29 |