[VAND] CALCULATOR URGENT, LA CERERE DIVERSE CONFIGURATII
![]() ![]() ![]() |
[VAND] CALCULATOR URGENT, LA CERERE DIVERSE CONFIGURATII
sorin1983 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.637 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|||
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.637 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
350 doar azi.
|
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
megane_brotac |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 579 Joined: 21 February 08 ![]() |
serios , vreau si eu un bax , zi care este pretul cel mai mic .
|
--------------------
renault
megane
2007 / 2.2 nu te pune cu prostu ca are mintea odihnita .
|
|
sorin1983 |
![]()
|
Nu se dau decat la bucata sau la kilogram
![]() |
--------------------
Renault
Megane1-
|
|
sorin1983 |
![]()
|
up
|
--------------------
Renault
Megane1-
|
|
danutb1 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 14 Joined: 9 November 09 ![]() |
Onorezi orice configuratie la cerere?
|
--------------------
Dacia
dacia
- is-xx-xxx
1998
|
|
sorin1983 |
![]()
|
Aproximativ orice configuratie(poti spune ce si vedem), in limitele brand-urilor.
Cele mai noi 3.4,3.6ghz au pciexpress si ddr2, cele mai vechi 2.6,2.8,3.0 au agp si ddr sau sunt fara agp doar pci. Toate au placa video on board, sunet(unele doar 2 canale, altele 4 sau mai multe,multe au difuzor incorporat, retea, usb, serial, paralel. Hard-uri 20, 40, 80 gb sau la cerere altele dar astea sunt pe stoc. In general sunt desktop dar sunt si unele tower. Procesoarele sunt Intel, la fel si majoritatea chipset-urilor. This post has been edited by sorin1983: 15 Nov 2009, 09:48 |
--------------------
Renault
Megane1-
|
|
cristianxxl |
![]()
|
flower power Group: Members Posts: 1.339 Joined: 31 July 07 From: Otopeni ![]() |
Mergi numai pe cash sau esti interesat de schimburi?Imi trebuie si mie unul, vroiam laptop sa vad meciuri de box si AM pe net de pe computer pe tv.Uite ce ofer:
http://www.reno.ro/-VAND-SCHIMB-nokia-5700...ic-t164488.html |
--------------------
renault
Megane 4
2018
|
|
sorin1983 |
![]()
|
Nu mersi, deocamdata doar banuti.
|
--------------------
Renault
Megane1-
|
|
ZappaUKu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 320 Joined: 30 July 05 From: xx - xx ![]() |
2gb ddr1 sau 1 gb ddr1 la ce bani se poate? astept pm
This post has been edited by ZappaUKu: 18 Nov 2009, 12:51 |
--------------------
xx
xx
xx
|
|
paiuovidiu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 19 Joined: 4 August 09 ![]() |
vreau si eu PC....cam asa:
placa video pe PCI-expres DDR2 hdd.40g procesor>2.0ghz......astept un telefon 0765299338, sau imi dai PM aici |
--------------------
Mercedes
C270 CDI
- B 10 SEY
2004
|
|
paiuovidiu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 19 Joined: 4 August 09 ![]() |
nu pot inca sa dau PM-uri. ar fii si bun cu ddr1, spune`mi un pret~!
|
--------------------
Mercedes
C270 CDI
- B 10 SEY
2004
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 28th July 2025 - 16:28 |