Probleme frana la r 19 chamade
![]() ![]() ![]() |
Probleme frana la r 19 chamade
adrianos787 |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 53 Joined: 25 January 09 From: ARAD ![]() |
|
||
--------------------
renault
19 chamade
- AR 24 RDN
1990 1721cc multipunct
|
|||
mihai1677 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.369 Joined: 23 December 03 From: Bucuresti ![]() |
Verifica siguranta ABS, curat-o, ai un contact imperfect, curata si mufa de la centrala ABS. Sistemul asta de ABS de pe 19 daca ramane fara alimentare ramai si fara frana.
|
--------------------
Renault 5 Campus,
Hyundai Sonata,
1988 / 2001
|
|
adrianos787 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 53 Joined: 25 January 09 From: ARAD ![]() |
stiu mihai1677 am curatat am degesat am uns si credema ca stiu cam fiecare surub din r 19 si tot de geaba acum 3 zile am schimbat calculatoru de abs si pina acum nu a mai facut nimic e ok de ocamdata dar ma astept la ce e mai rau anume motoras abs care costa nu mai mult de 2200de neuroni si nu face masina atit
|
--------------------
renault
19 chamade
- AR 24 RDN
1990 1721cc multipunct
|
|
mihai1677 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.369 Joined: 23 December 03 From: Bucuresti ![]() |
Daca mai face, o treci pe clasic, stiu ca nu e bine, dar decat sa te lase aiurea in drum...
|
--------------------
Renault 5 Campus,
Hyundai Sonata,
1988 / 2001
|
|
adrianos787 |
![]()
|
si cum se trece pe clasic da-mi te rog indicatii mai amanuntit
|
--------------------
renault
19 chamade
- AR 24 RDN
1990 1721cc multipunct
|
|
zeu_4u_sweety |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 793 Joined: 7 December 07 ![]() |
ca tot suntem la capitolul asta, am si eu o intrebare... exista pe r 19 2 tipuri de etrieri ( sau mia multe) bendix ( cel cu pana care il am eu pe masina ) si lucas (sper ca le am nimerit) ... aici apare dilema. am vazut ca etrierulsi suportul de etrier lucas e acelasi cod la r19 ca la logan, megane 1 si clio... vreau sa montez si eu lucasuri in locul bendixurilor insa nu stiu daca se potrivesc pe fuzeta.... au facut francezi 2 tipuri de fuzeta? Ma poate lamuri cineva? Momentan nu mai am acces la dyalogis ca imi raspundeam singur. Astept un raspuns multumesc!
|
--------------------
BMW
318
1998/touring/M43
|
|
adrianos787 |
![]()
|
cine stie daca se potriveste pompa e frina cu servo de la renault laguna pe 19 simplu
|
--------------------
renault
19 chamade
- AR 24 RDN
1990 1721cc multipunct
|
|
zeu_4u_sweety |
![]()
|
Poi in afara de cele 2 sau 3 suruburi care o tin fixata in peretele pedalier nu cred ca ar fi alte probleme in a se potrivi!
|
--------------------
BMW
318
1998/touring/M43
|
|
adrianos787 |
![]()
|
chiar nu ma ajuta nimeni? la problema mea?
|
--------------------
renault
19 chamade
- AR 24 RDN
1990 1721cc multipunct
|
|
BiGBearRO |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.338 Joined: 19 October 05 From: de unde se da ora exacta ![]() |
QUOTE ca tot suntem la capitolul asta, am si eu o intrebare... exista pe r 19 2 tipuri de etrieri ( sau mia multe) bendix ( cel cu pana care il am eu pe masina ) si lucas (sper ca le am nimerit) ... aici apare dilema. am vazut ca etrierulsi suportul de etrier lucas e acelasi cod la r19 ca la logan, megane 1 si clio... vreau sa montez si eu lucasuri in locul bendixurilor insa nu stiu daca se potrivesc pe fuzeta.... au facut francezi 2 tipuri de fuzeta? Ma poate lamuri cineva? Momentan nu mai am acces la dyalogis ca imi raspundeam singur. Astept un raspuns multumesc! poti sa pui lucas in loc de bendix, eu am pus, nu sunt mai multe tipuri de fuzete (exceptie 16v cred), dar iti trebuie si suportii de etrier si furtune, nu stiu daca se potrivesc de logan pe 1.9 turbo diesel au fost si cu discuri mai mari, eu am pus pachetul complet |
--------------------
Toyota
AURIS
- IF-94-URS
Touring Sport 2015
|
|
zeu_4u_sweety |
![]()
|
ms BiGBearRO asteptam raspunsul asta de mult
![]() au acelasi cod cu astea de la r19, mi se pare ca si ala de clio si de logan se potriveste dar nu inteleg de ce au alt cod. Placutele au acelasi cod de la r19, la clio, logan, megane 1 etc.... Ce nu inteleg: de ce trebuiesc alte furtune la etrier? Suportul de etrier era normal ca trebuie inlocuit si ala ! |
--------------------
BMW
318
1998/touring/M43
|
|
BiGBearRO |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.338 Joined: 19 October 05 From: de unde se da ora exacta ![]() |
si eu am pus tot de pe megane I faza I
am luat etrieri, suporti, discuri si furtune de pe masina donator. fuzetele sunt identice, la faza 2 au umblat la ele si sunt schimbate parca a fost problema de lungimea furtunelor, stateau tensionate la bracaj maxim, acum nu mai tin minte exact daca a fost doar de la faptul ca discurile fiind mai mari etrieri erau un pic mai deparati de racord (au trecut 6 ani de atunci) oricum ar fi bine sa iei etrierii cu tot cu furtune de pe masina donator, ale tale sunt oricum mai vechi daca nu le-ai schimbat pana acum vezi ca la montaj fixezi intai furtunele in etrier si apoi in racord, in asa fel incat sa nu stea torsadate This post has been edited by BiGBearRO: 7 Dec 2009, 15:56 |
--------------------
Toyota
AURIS
- IF-94-URS
Touring Sport 2015
|
|
zeu_4u_sweety |
![]()
|
pai sa inteleg ca trebuiesc si discurile? exista posibilitatea ca placutele sa fie mai mari decat suprafata discului si sa stea in aer?
|
--------------------
BMW
318
1998/touring/M43
|
|
BiGBearRO |
![]()
|
pai au fost doua dimensiuni de discuri 238 (cele mai raspandite, Etrieri Bendix si Lucas) si 258 (motorizarile mai puternice, doar Lucas)
daca sunt de aceiasi dimensiune cu cele pe care le ai pe masina (adica 238) nu e nevoie, decat daca sunt mai bune ca ale tale daca sunt de 258 eu te sfatuiesc sa treci la ele, cu totu si cu totu alte frane, doar ca nu vor mai merge jante pe 13 catalogul on-line de la ate te poate ajuta sa vezi care cum se potrivesc Replacement Parts online ==> http://www.ate.de/generator/www/com/en/ate...en;tabNr=3.html This post has been edited by BiGBearRO: 7 Dec 2009, 18:07 |
--------------------
Toyota
AURIS
- IF-94-URS
Touring Sport 2015
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th August 2025 - 20:29 |