Megane 3 cruise control
![]() ![]() ![]() |
Megane 3 cruise control
nilix |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 7 Joined: 19 October 09 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane
2009 versiunea III
|
|||
Fratzica |
![]()
|
![]() Zen Group: Moderatori Posts: 2.925 Joined: 6 April 04 ![]() |
ce motor are masina?
|
--------------------
Kia
Sportage
T-GDI 2021 "The happier we are, the less we see." - some japanese guy
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Cruise control nu face 5000 de iepuroi decat daca ti-o da pe miss univers sa-ti tina viteza constanta
![]() |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
paote vine doar pe echipare superioara... de aici diferenta.....
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
Avani |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.132 Joined: 23 October 07 From: Capitala gri ![]() |
|
--------------------
.
.
. Think forward !
|
|
eduardsebe |
![]()
|
![]() Membru Expressionist Group: Members Posts: 2.150 Joined: 19 September 08 From: Bucuresti ![]() |
cum sa fie diferenta de 5000 de euro intre versiuni...hai 2000 cu cruise control in optional...dar 5000!!!
|
--------------------
Seat
Leon FR 184
2015
|
|
nilix |
![]()
|
5000 euro diferenta dintre variantele de motorizari si accesorii. Pentru cei interesati
http://www.renault-local.cz/renault-ceska-..._megane_5dv.pdf e in ceha dar pt a avea cruize control trebuia sa aleg ultima varianta -- varianta Privilege. Motorul e 1,6 16V 74 kW/100 k. Deci va rog un raspuns legat de topic- adica se poate monta crusise control sau nu. |
--------------------
Renault
Megane
2009 versiunea III
|
|
Fratzica |
![]()
|
http://www.reno.ro/index.php?showtopic=53655&hl=cruise In principiu se poate
|
--------------------
Kia
Sportage
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
asta e motorul fara fulie de pe dacia privileje????????????
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
dpopa |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 44 Joined: 1 February 09 From: Brno / Cehia ![]() |
Ciudat ... Am tot Megane 3 din CZ, cu tempomat.
Tempomat s omezovaèem rychlosti E standard pe Dynamique... Dar e motor de 110, nu de 100 + mai multe airbaguri si jenti de 205. Asta daca imi aduc aminte diferentele. Toate astea in mult mai putin de 5000 EU diferenta. |
--------------------
Renault
Megane III
2009 / 1.6 - 16v - 110 CP / Dynamique
- n/a
|
|
nilix |
![]()
|
Nu inteleg marea problema la diferenta da 5000e. Intre authentic si dinamic e de fapt 3500e ( apropae 89 000 czk ) plus taxele aferente si alte cheltuieli legate de masina credeti-ma ca imi mai trebuiau inca 5000e cu toate ca mi se pare irelevant daca e diferenta de 5000e sau de 2000e. Un raspuns clar legat de topic va rog.
Fratzica- am citit posturile de pe link si toate erau pt Megane II. am cautat mufele misterioase, sigurante ... fara succes. Multam pt link |
--------------------
Renault
Megane
2009 versiunea III
|
|
Fratzica |
![]()
|
nilix incearca sa faci rost de un manual de service pentru megane III si discutam dup-aia. Nu stiu daca a aparut inca, fiind un model nou, dar poate ai noroc. Sau macar zi-ne tipul de motor si tipul ECU. Fa poze la etichetele pe care le gasesti pe motor si ecu.
|
--------------------
Kia
Sportage
|
|
nilix |
![]()
|
M-am uitat pe ECU dar nu e scris nimic. Nu am avut curaj sa il desfac ( e incapsulat) nu de alta dar sa un se buseasca -- trebuia sa scot niste mufe ...
|
--------------------
Renault
Megane
2009 versiunea III
|
|
19vik |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 2.948 Joined: 23 October 07 From: Bucuresti ![]() |
Uite aici schema:
![]() 1081=comutator activare cc/sl 331=comenzi pe volan 120=ECU Conexiunile in ECU sunt la aceiasi pini ca la Megane II. |
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
2005/1.6 16v Expression
|
|
bahrim II |
![]()
|
![]() Urat! Group: Members Posts: 271 Joined: 26 February 09 From: Pitesti ![]() |
Off-topic
Am si eu o intrebare pentru nilix meganurile din cehia au ceva in plus , fata de cele din romania ...ma refer la dotari cum ar fii 'maini libere' nu stiu daca megane 3 o are .....dar la megane 2 din romania nu are sigur.... |
--------------------
Renault
Megane II Bicorp 1.4 16 V
2005
- Ag---- Capitan' de judet!
|
|
nilix |
![]()
|
nu is la fel, doar ca spre deosbire de Romania sunt 4 clase de magane 3 si posibilitatea de a pune optiunile. De exemplu eu am clasa cu zero dotari la care am adaugat optiunile. Si la service sunt foarte rapizisi nu trebuie sa te targuiesti cu ei ( spui ce pb ai se uita daca e acoperit de garantie si in functie de ce le zice calc ca ar dura reparatia ata dureaza ( am avut pb cu geamul din spate - in garantie scria ca se schimba a fost schimbat cu toate ca se putea rezolva "romaneste")
|
--------------------
Renault
Megane
2009 versiunea III
|
|
adinica |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 76 Joined: 12 February 05 ![]() |
Am si eu o intrebare de utilizator caruia i-e lene sa citeasca manualul lui M3: la modelul Dynamique nu sunt ledurile verzi si apoi cele rosii la depasirea vitezei? Multam fain!
![]() This post has been edited by adinica: 12 Feb 2010, 08:18 |
--------------------
Renault
Megane III
1,6/16V Dynamique+ESP+A/C auto/bi
|
|
tatimeu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.710 Joined: 6 September 06 ![]() |
ba da
|
--------------------
renault/audi
Megane III RS/Audi A4
2014/2019 benzinar/tractor 302/190 CP
|
|
redpipe74 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 209 Joined: 28 July 09 ![]() |
QUOTE(nilix @ 16 Jan 2010, 13:59) nu is la fel, doar ca spre deosbire de Romania sunt 4 clase de magane 3 si posibilitatea de a pune optiunile. De exemplu eu am clasa cu zero dotari la care am adaugat optiunile. Si la service sunt foarte rapizisi nu trebuie sa te targuiesti cu ei ( spui ce pb ai se uita daca e acoperit de garantie si in functie de ce le zice calc ca ar dura reparatia ata dureaza ( am avut pb cu geamul din spate - in garantie scria ca se schimba a fost schimbat cu toate ca se putea rezolva "romaneste") nilix-ma intereseaza unde faci tu serviceul in Cehia imi poti da toate detaliile (oras nume service,distanta costuri de deplasare,etc.),mi ar fi de mare folos.multumesc anticipat. |
--------------------
renault
megane 3
2009
|
|
Il Muttley |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 22 August 09 ![]() |
pacat ca nu prea ai pe unde merge pe crusing prin romania. mai ales cu craterele astea.
|
--------------------
Renault
Megane III
2009 / 1.5 Dynamique
|
|
adinica |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 76 Joined: 12 February 05 ![]() |
Ce fain e Meganelul pe negru...
![]() Al meu e beije cedre... ![]() |
--------------------
Renault
Megane III
1,6/16V Dynamique+ESP+A/C auto/bi
|
|
nilix |
![]()
|
QUOTE(redpipe74 @ 12 Feb 2010, 19:50) nilix-ma intereseaza unde faci tu serviceul in Cehia imi poti da toate detaliile (oras nume service,distanta costuri de deplasare,etc.),mi ar fi de mare folos.multumesc anticipat. eu am luat de la AUTO POKORNY din brno si tot acolo fac si serviceul. Dar in BRNO sunt 3 dealeari autorizati-- http://www.renault.cz/prodejci/edito/index.jsp |
--------------------
Renault
Megane
2009 versiunea III
|
|
IancuMIC |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 277 Joined: 4 December 11 From: Galati ![]() |
Imi permit sa va adresez si eu o intrebare ce acest topic.
La setarea unei viteze mai mici, de la comanda de pe volan, timp ce functia cruise este activata, masina franeaza destul de evident. De ex. de la 125 la 115 km/ora. Intrebarea. Cum se face reducerea vitezei? Numai din reglarea injectiei sau pur si simplu este actionata frana de serviciu? Multumesc. |
--------------------
DACIA
Logan
2008,Prestige 1.6/16v Renault Megane 3 1,5 dCi Expression
Drumul cel mai scurt dintre doi oameni este zambetul. |
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
Se reduce viteza din injectie.....evident!
|
--------------------
.
.
.
- . RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
IancuMIC |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 277 Joined: 4 December 11 From: Galati ![]() |
Asta am banuit si eu.
Dar, rapiditatea cu care se reduce viteza, te face sa crezi ca pur si simplu e vorba de o franare. Daca am 125/ora, cazul din aceasta dupa amiaza pe A1 si iau brusc piciorul de pe acceleratie, nu se resimte acea franare ca atunci cind setezi 110 de la 125 pe cruise. Probabil ECU adopta alta strategie in cazul, "franarii" prin cruise. |
--------------------
DACIA
Logan
|
iDoctor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.062 Joined: 12 October 13 ![]() |
franeaza ??????????????????? hais a fim seriosi , nu se face nicio franare..... dinamique ,
|
--------------------
Renault
Megane
2011 / 150 hp
- B-02-TYM Nu mai am rabdare pentru prosti , ca este prea multi . dar multi .
|
|
silvanu96 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.798 Joined: 21 April 15 From: Ploiesti ![]() |
Probabil ca intr-un fel se taie motorina cand ridici piciorul de pe acceleratie si altfel o face calculatorul din comanda de limita-viteza.
daca dai un interval mai mare, sa zicem 120-60, cum face ? |
--------------------
Renault
Megane 3
2009 Hatch 1.5 dCI 78kw
- PH__CSR Duster Laureate 2016, 1.5dci 4wd.
|
|
IancuMIC |
![]()
|
@iDoctor
Ai incercat sa setezi 100km/ora cand ai memorised speed la 120? In cateva secunde se ajunge la viteza retrogradata. Nu cred sa fie mai mult de 3. Fa asta si dupa aceea vorbim. E tot u fel de franare, nu ca aia de serviciu, am inteles asta. @silvanu Asta ziceam si eu. In cazul cand pe cruise fiind, setezi rapid o viteza mica, efectiv se simte o reducere a vitezei mult mai accentuata fata de frana de motor, adica atunci cand ridici piciorul de pe acceleratie. This post has been edited by IancuMIC: 23 Dec 2015, 23:33 |
--------------------
DACIA
Logan
|
iDoctor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.062 Joined: 12 October 13 ![]() |
sigur , daca esti in urcarea unui deal , vorba turcului :
la vale scania si la deal romania ![]() |
--------------------
Renault
Megane
2011 / 150 hp
- B-02-TYM Nu mai am rabdare pentru prosti , ca este prea multi . dar multi .
|
|
IancuMIC |
![]()
|
Eu zic sa experimentezi, ca sa vorbesti in cunostinta de cauza. Vorbim dupa aia.
|
--------------------
DACIA
Logan
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th April 2025 - 19:16 |