Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

punte spate defecta?

kornys
post 16 Oct 2009, 11:15
Post #1

Membru incepator

Group: Members

salut.cine poate sa-mi dea mai multe indicii despre puntea spate.am schimbat de curand bucsele spate si la nici o luna a inceput iar spectacolul de batai in spate.problema e ca troncanitul se aude numai cand virez stanga. am fost la service si mecanicul mi-a zis ca puntea e de vina, s-ar fi ovalizat si ramane un gol intre bucsa si locul in care intra.nu stiu ce sa cred.maomoara gandul ca trebuie sa cumpar punte

--------------------
renault laguna2 2001
expression
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
ardelut
post 16 Oct 2009, 11:34
Post #2

Membru autentic

Cred că mănâncă r...t ca să nu recunoască ori că ți-a făcut o manoperă aiurea , ori că ți-a pus o piesă de slabă calitate . Puntea spate nu-i făcută din staniol iar bucșa stă fixă în locașul ei . nu prea văd de unde ovalizare . Cere și opinia altui mecanic undeva la un service serios .

--------------------
Renault Laguna 2 - MS 07 NAT 2004 , Expression , 1,9 dCi 79 kw
+
ovidy
post 17 Oct 2009, 10:08
Post #3

Membru autentic

Am vazut cum se schimba bucsele astea. E imposibil sa fie ovalizate locasurile unde intra bucsele. La mine le-a schimbat mai rustic prin bataie cu ciocanul, dar am avut incredere in mana meseriasului smile.gif. Daca tin minte bine, bucsele trebuie fixate pe punte intr-o pozitie anume, iar daca e fixata sucit, zic eu ca e posibil sa apa uzura prematura.

P.S.: E un topic dedicat bucselor punte spate

This post has been edited by ovidy: 17 Oct 2009, 10:09

--------------------
Renault Laguna II - GJ-16-MSW 2001 1.8 16V + GPL
+
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 4th August 2025 - 20:30
Dacia