Uite aici respect fata de politie, Chisinau-Moldova
![]() ![]() ![]() |
Uite aici respect fata de politie, Chisinau-Moldova
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
|
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|
blackLabel |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 39 Joined: 26 November 07 From: Bucuresti ![]() |
cat de animal sa fii
![]() |
--------------------
Renault
Megane 2.1 sedan
1,6 16V 2004 Exhaust gasses go into the turbocharger and spin it, witchcraft happens and you go faster. Jeremy Clarkson
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
Nu stiu, stiu ca acum vreo doi ani am asistat in trafic cum un taxi l-a luat in plin pe un politist pe motocicleta. Instantaneu am sunat la 112 si eu nu iubesc pulitia, deloc.
|
--------------------
.
.
|
|
spy_oh_joy1389 |
![]()
|
![]() Megane zen și un mare plimbăreț Group: Members Posts: 3.879 Joined: 28 August 08 From: Sibiu ![]() |
politist sau nu, tot om e. Poate e unul din putinii care isi fac treaba, si incearca sa le fie celorlalti mai bine. Poate trage si el greu acolo sa isi hraneasca familia. Pune-te in locul lui, intins pe asfalt, nu poti sa te ridici si lumea trece pe langa tine. Cred ca in momentul ala te simti cel mai singur om din lume
|
--------------------
Renault
2 x Megane 4 GT&Zen
||2017||2016 Hanlon's razor: "Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity."
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
Exact, in momentul ala nu a mai contat pentru mine ca e pulitai, am sunat la 112 sa vina repede o ambulanta sa il ia pe "vajnicul scriitor de procese verbale".
![]() |
--------------------
.
.
|
|
solidconvert |
![]()
|
![]() Donator Group: Members Posts: 3.247 Joined: 3 May 06 From: Bucuresti ![]() |
Pulitist sau politist tot om este... cat de animal poti sa fii sa treci asa nepasator?
![]() This post has been edited by solidconvert: 16 Oct 2009, 09:43 |
--------------------
.
.
. Audi A4 B9 S-tronic TFSI...
Gîndirea corectă vine din experiență. Experiența, la rîndul ei, provine din gîndirea greșită. |
|
ag02cws |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.443 Joined: 2 December 06 From: Bucuresti / Pitesti ![]() |
Sa le fie rusine! Animale.
|
--------------------
Dacia 1310 L 1994 /
Dacia Sandero 1.4 MPI 2008 / Kia Cee'd
2008
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
Ala cu microbuzul e best of Moldova.
![]() ![]() |
--------------------
.
.
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
Nu cred ca aia a fost discriminare fata de politisti ... cred ca asa fac ei cu toata lumea !
Astia se "mananca" intre ei ! P.S. : cu riscul de a-mi lua o mica vacanta ... astia care fac asa , sunt adevaratii moldoveni prosti ! |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Nu prostia iti da reactii d-astea. Nepasarea, sau hai, nesimtirea.
Am mai asistat la ceva similar, am mai povestit pe larg mai demult, eram la casa unor vecini, s-a auzit o bufnitura pe strada, primu' lucru pe care l-a zis ala mai batran a fost "Aoleo, am lasat Loganu' in fata portii!", am alergat toti spre poarta, la vreo 50 de metri era o Dacie rasturnata in mijlocul drumului, eu mi-am aruncat papucii si am ajuns cat am putut de repede, intre timp soferu' iesise buimac din masina si eu incercam sa-l scot pe cel din dreapta. Cand am intors capul sa cer ajutor "vecinilor", credeam ca macar ala de-o seama cu mine a venit, am constatat ca ei ramasesera la locu' lor, in fata portii... Nici nu sunt moldoveni, ci ardeleni la origini, daca ar conta... |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
$$ilvviu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.882 Joined: 6 January 07 From: Roman/NT ![]() |
Animale, ce sa mai vorbim.
Cosmine, crezi ca in Bucuresti nu ai sanse sa vezi din astia? |
--------------------
Renault
Laguna
Initiale 2002
- NT-97-SLR Suzuki Samurai 1983 NT-99-SZK
VW Golf 1.9TDI 2001 NT-99-FIX |
|
houseISmusic |
![]()
|
![]() Rasist Group: Members Posts: 735 Joined: 18 February 08 ![]() |
Intrebare : Daca unul din securistii care v-a torturat acu multi ani ar pati la fel in fata voastra , cum a-ti reactiona ?
This post has been edited by houseISmusic: 16 Oct 2009, 21:19 |
--------------------
Renault
Clio 1.4 / 8 v
2004
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
Nu stiu.
|
--------------------
.
.
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
QUOTE($$ilvviu @ 16 Oct 2009, 20:17) Nu zic ca nu-s sanse sa vezi asa ceva ... de ex cand am avut eu accident au venit toti care erau p-acolo sa se uite , dar n-a sunat nimeni la ambulanta ca ala era lesinat in masina ! Eu a trebuit sa sun ! Dar chiar asa oamenii sa treaca pe strada si sa nu intervina deloc , n-am vazut ![]() P.S. : aici e vb de accidente , ca de batai nu se baga nimeni intre ei sau sa sune la politie ... alt exemplu : langa parcul Sebastian se bateau niste pusti ( n-aveau mai mult de 12-13 ani ) ... da' bataie nene ... cu pumni , picioare ... nimeni nu s-a bagat ! A trebuit sa traversez eu strada si sa opreasca un taximetrist sa nu se omoare aia .... halal "cetateni" ! QUOTE(houseISmusic @ 16 Oct 2009, 22:19) Intrebare : Daca unul din securistii care v-a torturat acu multi ani ar pati la fel in fata voastra , cum a-ti reactiona ? Probabil l-as ajuta ! |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
dariusz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 479 Joined: 13 February 07 From: baia-mare ![]() |
ma , nu e vorba de politisti , dar legat de modul de care sarim in ajutorul celorlalti ! aseara stateam la semafor , iar pe trecere ( semaforul era pe rosu ) incerca sa traverseze un barbat cam la vreo 60 de ani ! spun incerca pentru ca era mort de beat ! la un moment dat cade lat cu fata in jos . pun frumos avariile , si ma duc sa il ajut sa iasa de pe drum . era atit de beat ca nu mai stia pe ce lume e , plus ca era si ditai omul . a venit cineva sa ma ajute ? NU ! se uitau toti cum ma chinuiam sa il trag pe margine , ba mai mult - au inceput sa claxoneze , pentru ca se facuse verde iar masina mea fiind prima la semafor ii cam incomoda ! dupa ce am reusit sa il trag pe margine , a oprit o masina cu doi tineri , iar fata din dreapta m-a intrebat daca sa sune la salvare , si cum s-a intimplat accidentul ? i-am spus ca nu a fost nici un accident , ci a cazut pentru ca era beat. e drept- urasc atit de mult betivii incit imi venea sa ii rup gitul. ideea e ca dupa aceea am sunat la 112 , sa vina sa ii faca ceva. stiti ce mi sa spus ?--Aaa , e beat ? no , lasa-l sa stea acolo , ca om veni cind om ave timp ! punct .
|
--------------------
dacia
supernova
2002 europa
- mm 13 ral membru cooperant
|
|
Muratu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 505 Joined: 25 June 06 ![]() |
Nu v-as dorii sa aveti de-a face cu politistii ruso-moldoveni din Moldovia.
Eu personal nu am nimic cu politistii indiferent de natie, popor sau etnie. Am un prieten moldovean care a fost luat pe sus de politisti, in moldova, doar ca nu a vrut sa vorbesca in rusa cu ei; a fost dus la sectie, apoi l-au umplut cu pumni si bastoane ca curcanul de craciun.... nu a mai iesit din casa 2 saptamani de frica. This post has been edited by Muratu: 18 Oct 2009, 16:56 |
--------------------
Daewoo Hyundai
Tico Accent
0.8SX 1998 2007 1.5 CRDI
- B-##-JSP B-##-SAK
|
|
spy_oh_joy1389 |
![]()
|
![]() Megane zen și un mare plimbăreț Group: Members Posts: 3.879 Joined: 28 August 08 From: Sibiu ![]() |
QUOTE($$ilvviu @ 16 Oct 2009, 19:17) nu mai tii minte studenta lovita de masina pe soseaua din fata casei presei libere? era intinsa pe jos, iar politistul dirija circulatia sa elibereze soseaua ca venea coloana oficiala. ii durea in fund de saraca femeie. a murit acolo. concluzia: dupa cateva luni am citit pe antena3 parca, vinovata(soferita in audi) a primit in instanta 4 ani de inchisoare si vreo 100 000 euro daune familiei(ceva de genul), iar aia voia sa faca recurs ca i se pare prea mare pedeapsa(in loc sa zica merci ca a scapat cu atata), iar familia sa faca recurs ca li se parea prea mica pedeapsa. mai departe nu am mai aflat ce s-a intamplat. |
--------------------
Renault
2 x Megane 4 GT&Zen
||2017||2016 Hanlon's razor: "Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity."
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 20th May 2025 - 23:48 |