[CUMPAR] Caut garaj cu chirie, in PITESTI!!!
![]() ![]() ![]() |
[CUMPAR] Caut garaj cu chirie, in PITESTI!!!
Muttley |
![]()
|
||
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|||
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
Chirie! Dau bani!
![]() |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
DORTMUND |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 128 Joined: 26 October 09 From: BUCURESTI ![]() |
Salut, am vazut locatia ta dar totusi iti spun de oferta, garaj incalzit cu paza 24/24 in Buftea, se poate ajunge prin DN 7 daca vrei sa tii ceva gen dubita, motocicleta si nu trebuie sa ajungi zilnic la ea e perfect!
Seara buna!! |
--------------------
BICICLETA
PEGAS
1981
|
|
Muttley |
![]()
|
Imi trebuie pentru masina personala si am nevoie sa ajung la ea zilnic.
Multumesc. Astept in continuare oferte... |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.507 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
|
--------------------
Dacia
1300
- 3-SB-2608
1981 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
Muttley |
![]()
|
bucatzel, iti multumesc pentru intentie.
Pe tipul asta l-am cautat cu vreo 2 luni in urma, mi-a zis ca nu stie daca-l da, mi-am dublat oferta, apoi a spus ca-si scoate Dacia veche din garaj si mi-l inchiriaza mie. Tot frecusul asta a durat saptamani bune. Apoi la telefon mi-a spus ca nu merita efortul sa-si duca masina la tara si ca nu mi-l mai da. M-a-ncurcat destul. Multumesc din nou. This post has been edited by R19/16v: 29 Oct 2009, 19:29 Attached thumbnail(s) remat.JPG ( Size: 23.36k ) Number of downloads: 108 |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 28th July 2025 - 21:13 |