Problema stergatoare
![]() ![]() ![]() |
Problema stergatoare
websku |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 11 October 09 ![]() |
|
||
--------------------
renault
clio symbol
2008
|
|||
Batrânul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.463 Joined: 22 March 05 From: Bucuresti ![]() |
Daca nu reusesti sa-l repari, cumpara alt brat metalic - nu costa o avere.
|
--------------------
Renault
Clio IV
2015 / Life 1.2 16V Ex Dacia 1300 (1975), Oltcit (1984), Dacia 1310 (1996), SuperNova (2001), R. Symbol (2007)
Cine nu are batrani sa-si cumpere... Astept oferte... |
|
crisolro |
![]()
|
![]() Posts: 1.435.866 Group: Members Posts: 1.884 Joined: 9 November 07 From: Bucuresti ![]() |
verifica atent si axul pe care este infipt fiecare stergator in parte ca sa stii daca sunt numai stregatoarele indoite - poate a fost si axul afectat - daca nu are joc, daca nu e indoit si el, daca dintii aceia nu au fost afectati, rupti, daca nu e crapata camasa bratului care se prinde pe ax - putin probabil dar nu imposibil (va trebui sa scoti capacul negru de plastic care mascheaza tot sistemul)
daca au fost afecatate rau bratele, le poti readuce tu la o oarece pozitie in care stergatoarele sa curete iar parbrizul; dar daca le indoi tu prea tare si vor freca prea tare pe parbriz, fortat atunci se va suprasolicita motorasul ala de la stergatoare prima data, eu zic sa iei stergatoare de la o alta masina identica constructiv (aici iti vei da seama daca sunt de vina doar stergatoarele) si sa le probezi sa vezi cum sterg la tine si eventual sa le indoi pe ale tale pana le aliniezi cu cele de pe cealalta masina avand in vedere ca eu am vazut astfel de stergatoare indoite in ultimul hal, iti prezic un set nou de brate si-ti doresc sa nu fie afectat si altceva P.S. daca e vorba doar de ul loc oarecare pe marginea strazii, inseamna ca nu a fost decat o dedicatie a celui care parcheaza frecvent in acel loc si cred ca ar trebui sa urmaresti sa vezi cine e si sa ii multumesti frumos ![]() This post has been edited by crisolro: 12 Oct 2009, 08:06 |
--------------------
Renault
Clio IV Life 2015, 1.2 16V/75 cp
Ford Ecosport 2018, 1.0 125cp
- cu nr absolut normal Daca vreodata ai impresia ca nu mai exista nimeni caruia sa-i pese daca mai traiesti, incearca sa nu platesti cateva rate la banca.
|
|
andreict |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 14 July 09 ![]() |
Salut! Am avut aceeasi problema ca si tine cu stergatorul din stanga. In cazul meu, a fost indoit pana cand a ajuns funda. Otelul tare a facut imposibila indreptarea la pozitia initiala ... a incercat si un mecanic de la service autorizat cand am fost la revizie. Eu stau de un an cu bratul dereglat si deja problema a creeat o alta: stergatoarele au zgariat parbrizul.
Am ajuns la concluzia ca trebuie sa schimb bratul neaparat. Te sfatuiesc sa faci acelasi lucru, inainte sa ai probleme cu zgarieturi pe parbriz. |
--------------------
Renault
Symbol
2006 - 1.5 DCi
|
|
biducu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 23 Joined: 25 May 09 ![]() |
si eu am patit acelasi lucru cu un vecin foarte "prietenos". solutia a fost sa schimb bratele
|
--------------------
renault
symbol/ 1,5dc i/64cp
2008
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 21:58 |