[VAND]piese din dezmembrare, Dacia Nova GTI 2000(personala)
![]() ![]() ![]() |
[VAND]piese din dezmembrare, Dacia Nova GTI 2000(personala)
Eu Alex |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.052 Joined: 12 November 07 From: Com. Bucuresti Sat Rahova ![]() |
|
||
--------------------
Dacia Supernova
Confort
- IF22ALE/ B25TUT
2001 Cand ma opreste Politia, ma simt ca Scufita Rosie: Dar de ce ai rotile asa de mari? Dar de ce ai cauciucurile asa de late? Dar de ce ai folie?
|
|||
Eu Alex |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.052 Joined: 12 November 07 From: Com. Bucuresti Sat Rahova ![]() |
UP
|
--------------------
Dacia Supernova
Confort
- IF22ALE/ B25TUT
2001 Cand ma opreste Politia, ma simt ca Scufita Rosie: Dar de ce ai rotile asa de mari? Dar de ce ai cauciucurile asa de late? Dar de ce ai folie?
|
|
aur |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 374 Joined: 9 April 05 ![]() |
Salut,
Radiatorul de racire la ce pret este? |
--------------------
Dacia
LOGAN Prestige
- BH05AUR
2006
|
|
N E S |
![]()
|
![]() Big Daddy Group: Members Posts: 672 Joined: 11 April 09 From: Constanta ![]() |
Salut! As vrea sa stiu alternatorul cu cat il dai si daca ai cumva si volanul spre vanzare! mersi frumos
|
--------------------
Dacia
1310L
1999 I may look nice,
But I drive like a motherfucker !!! |
|
Eu Alex |
![]()
|
Aur si NES aveti pm!
13 Oct 2009, 10:11: Up This post has been edited by Eu Alex: 13 Oct 2009, 10:11 |
--------------------
Dacia Supernova
Confort
- IF22ALE/ B25TUT
|
|
N E S |
![]()
|
![]() Big Daddy Group: Members Posts: 672 Joined: 11 April 09 From: Constanta ![]() |
Salut!! N-am cum sa trimit PM ca nu am suficiente posturi....dar cu alternatorul am rezolvat-o...mersi frumos oricum...in schimb ma oftic pentru volan....chiar vreau unul de supernova....oricum mersi mult!
|
--------------------
Dacia
1310L
1999 I may look nice,
But I drive like a motherfucker !!! |
|
Eu Alex |
![]()
|
Cu placere N E S!!
Chiar nu vrea nimeni nimic? |
--------------------
Dacia Supernova
Confort
- IF22ALE/ B25TUT
|
|
catuta |
![]()
|
![]() Membru care uraste "porumbeii"!! Group: Members Posts: 509 Joined: 27 May 09 From: Galati ![]() |
Cutiuta cu motoras care inchide/deschide clapeta recirculare aer mai este?Se afla dupa ventilator in partea dreapta.Ms.
This post has been edited by catuta: 13 Oct 2009, 19:44 Attached thumbnail(s) Picture_002.jpg ( Size: 687.61k ) Number of downloads: 1365 |
--------------------
Honda
CB 1000 Big One
- GL 53 ROC
16v 130CP Avem o tara superba,pacat ca e locuita de..
|
|
EEU10 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 59 Joined: 20 January 09 ![]() |
Bara fata, la ce pret si in ce stare este? Ms!
|
--------------------
dacia
supernova
- B 26
2002 clima
|
|
Eu Alex |
![]()
|
Catuta nu stiu de acea cutiuta, ca la a mea se deschidea clapeta prin intermediul unui cablu dar am sa ma uit si te contactez!!!daca poti pune o poza cu locul anumw
EEU 10 ai PM UP This post has been edited by Eu Alex: 14 Oct 2009, 23:38 |
--------------------
Dacia Supernova
Confort
- IF22ALE/ B25TUT
|
|
Eu Alex |
![]()
|
Up
|
--------------------
Dacia Supernova
Confort
- IF22ALE/ B25TUT
|
|
Johnnyt |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 25 Joined: 5 December 07 From: Bucuresti ![]() |
Salutare Alex.
Nu ai zis nimic de motorasul "pas cu pas" sau de Relanti... Exista si la ce pret? ms |
--------------------
Dacia
Nova
- OT-01-XCK
1998 GTI Dacia Nova... daca o ai nu'ti vine sa o dai. Daca nu o ai... mai bine sa nu o ai...
|
|
Eu Alex |
![]()
|
Salut Johnnyt, am motorasul!!
Ai PM Up |
--------------------
Dacia Supernova
Confort
- IF22ALE/ B25TUT
|
|
sergiu-iulian |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.103 Joined: 16 December 07 ![]() |
eleron a avut masina?
![]() |
--------------------
Dacia
SuperNova
- Ms 64 GVS
2003 Confort DACIA =>Daca Ai Cap Ia-ti Alta!!!
|
|
Eu Alex |
![]()
|
Nu, a fost fara eleron!
![]() |
--------------------
Dacia Supernova
Confort
- IF22ALE/ B25TUT
|
|
mariandinca |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 87 Joined: 28 August 09 From: Caracal ![]() |
cutia de viteze si chitul de ambreaj le mai ai?un pm cu pretul
|
--------------------
Dacia
Nova GT
- OT-14-MED
septembrie '99
|
|
Eu Alex |
![]()
|
MarianDinca ai PM!! Inca mai am cutia si kitul!!
UP This post has been edited by Eu Alex: 17 Oct 2009, 17:47 |
--------------------
Dacia Supernova
Confort
- IF22ALE/ B25TUT
|
|
SAVU |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 358 Joined: 27 July 05 From: Bucuresti ![]() |
sal! ai cumva clapa de deschidere usi fata din interior?
|
--------------------
dacia
super nova clima /logan laureat
- B-778
2001 / 2010
|
|
Eu Alex |
![]()
|
SAVU ai Pm,da mai am clapeta
UP |
--------------------
Dacia Supernova
Confort
- IF22ALE/ B25TUT
|
|
ZappaUKu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 320 Joined: 30 July 05 From: xx - xx ![]() |
ce culoare e bara fata?
|
--------------------
xx
xx
xx
|
|
Eu Alex |
![]()
|
Bara e de culoare neagra!!
SAVU am clapeta! UP This post has been edited by Eu Alex: 19 Oct 2009, 20:14 |
--------------------
Dacia Supernova
Confort
- IF22ALE/ B25TUT
|
|
Eu Alex |
![]()
|
UP
|
--------------------
Dacia Supernova
Confort
- IF22ALE/ B25TUT
|
|
ronin33dan |
![]()
|
![]() Membru Afumat Group: Members Posts: 514 Joined: 11 September 08 From: Braila ![]() |
Un pret la alternator si de cat este? Multam!
|
--------------------
Dacia
Supernova
- BR-29-***
2003
|
|
stc_ctln |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 288 Joined: 27 December 08 From: Bucuresti ![]() |
Incuietorile la mai ai,adica butuci ?
Toate erau pe aceasi cheie?usilesi contactu? |
--------------------
Dacia
1310 LI
- B-21-AIR
2000 Dacia 1310 LI 1397cmc 2000
Cu turometru,geamuri electrice,inchidere si aeroterma functionala. Cred ca e Full:D |
|
Eu Alex |
![]()
|
ronin33dan si stc_ctln aveti pm!! da mai am piesele respective!
|
--------------------
Dacia Supernova
Confort
- IF22ALE/ B25TUT
|
|
Eu Alex |
![]()
|
Up
|
--------------------
Dacia Supernova
Confort
- IF22ALE/ B25TUT
|
|
66-yyy |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 17 Joined: 11 April 09 ![]() |
salut. ce culoare e haionul si la ce pret cu sau fara luneta.
|
--------------------
daci
nova
gt '98
|
|
Eu Alex |
![]()
|
Salut 66-yyy!
haionul e de culoare visinie!!! Ai PM UP |
--------------------
Dacia Supernova
Confort
- IF22ALE/ B25TUT
|
|
br03gnn |
![]()
|
![]() Club MAK Motorsport Braila de obicei noaptea pe strazi Group: Members Posts: 138 Joined: 9 November 08 ![]() |
toba finala daca nu e ruginita si calu din mijlocul bordului pe care vin comenzile de la aeroterma scrumiera (doar cadru de plastic) si daca ai jatoze modelu vechi maneru de la pasager
|
--------------------
fiat
uno
- CT-07-VKP
1997 Asta e viata nu ai ce face , te uiti inapoi razi si treci mai departe!!!!
|
|
66-yyy |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 17 Joined: 11 April 09 ![]() |
imi trebuie alb ca sa nu-l mai vopsesc. daca nu gasesc altul alb te sun.
|
--------------------
daci
nova
gt '98
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 3rd August 2025 - 23:52 |