Oglinzi electrice, Are cineva?
![]() ![]() ![]() |
Oglinzi electrice, Are cineva?
renault19tse |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.318 Joined: 8 April 07 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
19&21
19TXE,1916V,19Cabrio16V,21Baccara Colectionar si restaurator de Renault19 si Renault21
|
|||
tilicaru |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 292 Joined: 23 April 08 ![]() |
am eu una tosie
cu mufa cu tot daca esti interesat ym : alex2claudiu |
--------------------
renault r5 campus
renault
1987
|
|
renault19tse |
![]()
|
salut
sunt interesat ti-am lasat un mesaj pe mess multumesc, Adi |
--------------------
Renault
19&21
19TXE,1916V,19Cabrio16V,21Baccara Colectionar si restaurator de Renault19 si Renault21
|
|
renault19tse |
![]()
|
am reusit. Renault-ul meu 21 are oglinzi electrice.
A fost super simplu plug&play nu fire prin bord sau alte inventii. Cablaje usi schimbate si oglinzi electrice. Masina mea era precablata pt asa ceva. Este un R21 GTS Symphonie Daca vreti sa puneti, teoretic si practic se poate. |
--------------------
Renault
19&21
|
|
jungle_21 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 762 Joined: 18 February 07 From: Mures ![]() |
Si a mea e tot GTS,m-am uitat si exista si la mine precablajul pt oglinzi electrice.Cum ai facut cu comutatorul?unde l-ai pus?ca din cate stiu e de obicei langa maner,de unde deschizi usa,dar acela e mai diferit putin(ma refer la manerul prevazut cu buton de relaj al oglinzilor).Sau i-ai gasit alt loc?Eventual ca sa nu mai pun eu si altii nu stiu cate intrebari poate ar fi mai usor si mai simplu daca ai enumera pasii care trebuie urmati si ce altceva mai trebuie inafara de oglinzi eletrice(un tutorial sa zicem).Mersi !
|
--------------------
Opel/Renault
Corsa Cosmo;Laguna 1 Break// Megane 1 hatch
"04 1.2 16v ;"96 2.0 Rti;"96 1.6 Rti Ex R 21,Best car ever !!! Ex Clio unu' Pocket Rocket
|
|
renault19tse |
![]()
|
Comutatorul se monteaza pe buzunarul usii in stanga butoanelor, are loc perfect. Se da o gaura cu o carota de 3 cm daca imi aduc bine aminte. Dupa aceea se monteaza cablajele de usi. Eu am avut unele de faza 1(care avea butoanele de geam pe consola centrala), asa ca am facut o combinatie si am adaugat la cablajele mele din usi firele aferente oglinzilor electrice. Pe stanga este ceva mai complicat in sensul ca trebuie prelungit un fir care ajunge la comutator. eu am mai inventat un cablaj cu mufe originale, practic totul se mufeaza....o sa pun ceva poze pt ca tb sa desfac fata de usa din stanga. Prelungirea asta se face pt ca butonul vine mai jos decat in mod normal. Toate firele sunt mascate si se prind in colierele de plastic din usa. Mai ai nevoie de 2 coliere de plastic si 3 agrafe pe care se fixeaza mufele de la oglinzi. O sa pun poze, oricum. Cred ca cele mai importante in ecuatia asta sunt cablajele care sunt cam greu de gasit. Un comutator mai am eu. |
--------------------
Renault
19&21
|
|
b06fcn |
![]()
|
![]() DOCTOR Group: Members Posts: 5.907 Joined: 27 February 05 From: Bucuresti/Galati ![]() |
Adi, daca nu te superi, cat vrei pe comutatorul ala, ca al meu s-a facut bucati...i-am lasat pe baieti sa scoata firele din usi ca sa le antifonez si pe interior si au calcat pe el, cica din greseala...merci
|
--------------------
Renault
21
- B 06 FCN
1.9dT, 1989 MB C 220d 4MATIC
MB GLA 200 Renault 21 Turbo Renault Megane 1.9 dCi Opel Corsa 1.3 CDTI Toyota Avensis 2.0 D4D Lada 1200 Aro 10.4 4x4 |
|
renault19tse |
![]()
|
ti-am dat mail....e ok, te rezolv.
|
--------------------
Renault
19&21
|
|
jungle_21 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 762 Joined: 18 February 07 From: Mures ![]() |
Mersi pt ajutor si daca reusesti sa pui si niste poze ar fi super.La comutator te referi la butonul de reglaj banuiesc,nu?Daca e asa se mai gasesc in dezmembrari,poate potriveste de la Clio,Laguna,Megane...ca astea sunt mai dese.
|
--------------------
Opel/Renault
Corsa Cosmo;Laguna 1 Break// Megane 1 hatch
"04 1.2 16v ;"96 2.0 Rti;"96 1.6 Rti Ex R 21,Best car ever !!! Ex Clio unu' Pocket Rocket
|
|
renault19tse |
![]()
|
da, la acel buton ma refer.
nu cred ca merge de la alte modele. poate de la R19 sa mearga, desi la 19 firele intra in buton, aici firele ies. asa ca va trebui sa cauti de R21. |
--------------------
Renault
19&21
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 5th August 2025 - 13:04 |