Demontat schimbator, Ajutor pentru demontare maner schimbator
![]() ![]() ![]() |
Demontat schimbator, Ajutor pentru demontare maner schimbator
adrian tutuianu |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 81 Joined: 29 August 09 From: Iasi ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Clio 3
2006/1.4, 16V, 98CP, Euro 3
|
|||
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
Panza de bomfaier.
|
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
Eggy |
![]()
|
![]() calm Group: Members Posts: 487 Joined: 2 November 04 From: Bucuresti ![]() |
vezi pe sectiunea megane, este identic schimbatorul si sunt cativa care au incercat
|
--------------------
Renault
Clio III 1.6 16v
2007
|
|
florin_sm89 |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 169 Joined: 8 June 09 ![]() |
oricare cap-schimbator se poate schimba vezi la megane sunt care le-au dat jos
![]() ![]() |
--------------------
-
-
-
|
|
99AIM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.134 Joined: 26 June 05 ![]() |
Nu este pe nici un filet,se trage cu forta ca iese pana la urma,eu cred ca e pus la cald din fabrica.
|
--------------------
Clio III ph 1
Renault Fluence ph 2
1.6 dci
- CT 99 xxx Sufletele mari au intalnit intotdeauna opozitie din partea mintilor mediocre. (Albert Einstein)
|
|
adrian tutuianu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 81 Joined: 29 August 09 From: Iasi ![]() |
Am reusit destul de usor, dupa ce ieri m-am chinuit vreo ora.
E pus prin presare nu stiu cum ca sa stea tapan pe bat si de aia se scoate foarte greu. Am prins cu un patent sub garnitura care tine mansonul si am facut parghie cu o surubelnita si a iesit repede. Am pus unul luat de la magazin, dar nici ala nu prea imi place cum sta. Oricum, cel vechi nu mai poate fi pus la loc. |
--------------------
Renault
Clio 3
|
|
Eggy |
![]()
|
![]() calm Group: Members Posts: 487 Joined: 2 November 04 From: Bucuresti ![]() |
mie imi place cel original nu inteleg de ce vroiai sa il schimbi...in alta ordine de idei vezi ca vand anumiti useri la bursa original de logan phase 2, care este identic din cate am vazut
|
--------------------
Renault
Clio III 1.6 16v
2007
|
|
adrian tutuianu |
![]()
|
L-am schimbat deoarece se cojise pielea de pe langa capacul ala cu directia vitezelor si arata exact ca un fund de PET.
Si mie mi-ar fi placut, dar......se duse! |
--------------------
Renault
Clio 3
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd May 2025 - 04:05 |