Incredibil!Ma omoara mustele, un miros insuportabil!!Help
![]() ![]() ![]() |
Incredibil!Ma omoara mustele, un miros insuportabil!!Help
AdrianoBoy |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 632 Joined: 10 August 07 From: B u c u r e s t i ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane 3
2009/1.5 dCi/107CP
|
|||
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
mai degraba nu in masina ci pe masina sau sub masina sa fi fost ceva... ai verificat pe rampa? ( fara nici un misto acum )
la spalatorie sa le spui baietilor sa insiste sub masina This post has been edited by rtBK: 29 Sep 2009, 22:24 |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
$$ilvviu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.882 Joined: 6 January 07 From: Roman/NT ![]() |
Poate ai vre-un sobolan mort pe sub bord.
|
--------------------
Renault
Laguna
- NT-97-SLR
Initiale 2002 Suzuki Samurai 1983 NT-99-SZK
VW Golf 1.9TDI 2001 NT-99-FIX |
|
AdrianoBoy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 632 Joined: 10 August 07 From: B u c u r e s t i ![]() |
![]() <span class='edit'>30 Sep 2009, 00:42:</span> am sa schimb maine filtrul de habitaclu,sa vad daca este vreo diferenta!! <span class='edit'>30 Sep 2009, 00:44:</span> poate o fi dat cu masina peste un caine fostul proprietar si sa fi ramas ramasite de carne de caine in stare de putrefactie sub masina,orice este posibil!!!! ![]() This post has been edited by AdrianoBoy: 29 Sep 2009, 23:45 |
--------------------
Renault
Megane 3
2009/1.5 dCi/107CP
|
|
R-NOS |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 136 Joined: 23 December 05 ![]() |
verifica daca ai infundata scurgerea din zona parbrizului si sa fi ramas apa acolo
|
--------------------
renău
laguna d'aia inițială... :P
2007 butelcă de 2 litri dizăl si 150 ponei nărăvași
|
|
OVIDIUS |
![]()
|
![]() bogat în valori simple Group: Members Posts: 1.727 Joined: 14 February 05 From: Orasu' lui Bucur ![]() |
Uita-te bine la motor si la scurgeri. Sobolan mort sau pui de pisica. Orice e posibil...
|
--------------------
Renault
Laguna
2.0 T 2007 / Dinamique + Twingo 1.2 16v 2004 Chiar si ziua de luni poate aduce minuni...
|
|
myky |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 316 Joined: 7 October 07 From: Arad ![]() |
Zice bine OVIDIUS,si eu am gasit 2 vrabii moarte cand am dat jos prima data scutul motorului. |
--------------------
Renault
laguna II expression
2003 1.9 dci 107CP |
|
hellcat |
![]()
|
![]() FrontYard Motorsport Group: Moderatori Posts: 5.628 Joined: 25 April 04 From: Dieppe ![]() |
Sau poate masina a facut baita la vreo inundatie in Franta...
![]() |
--------------------
Renault Clio
bicorp 1.4 16v
2002 expression Commencal Premier HD1
|
|
ardelut |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 415 Joined: 21 September 08 ![]() |
Verifică și portbagajul să nu fi curs ceva ( lapte sau altceva ) și să nu se fi prelins sub bancheta spate .
|
--------------------
Renault
Laguna 2
- MS 07 NAT
2004 , Expression , 1,9 dCi 79 kw
|
|
AdrianoBoy |
![]()
|
schimbat filtru habitaclu,acelasi miros dar nu asa puternic dar tot nu am scapat de muste,o sa ma uit la bancheta si o sa incerc sa dau scaunele jos poate o fi ceva pe acolo,resturi de mancare sau altceva nu stiu,dar chestia este ca nu numai in interior si pe masina afar cand stationez se pun mustele,este incredibil,zici ca am "bug mobil"
![]() |
--------------------
Renault
Megane 3
2009/1.5 dCi/107CP
|
|
OVIDIUS |
![]()
|
![]() bogat în valori simple Group: Members Posts: 1.727 Joined: 14 February 05 From: Orasu' lui Bucur ![]() |
Miroase mai putin pentru ca se duce putrefactia, probabil animalul o sa se mumifice...
![]() Intr-o saptamana dispare de tot, daca nu-l gasesti. Si poate, peste cateva luni, la vreo revizie...o sa gasesti vinovatul. Sau ce mai ramane din el... |
--------------------
Renault
Laguna
2.0 T 2007 / Dinamique + Twingo 1.2 16v 2004 Chiar si ziua de luni poate aduce minuni...
|
|
AdrianoBoy |
![]()
|
pai unde naiba sa fie animalu asta bagat pe unde poate sa intre chiar asa sa nu-l pot gasi...???!!!
![]() |
--------------------
Renault
Megane 3
2009/1.5 dCi/107CP
|
|
OVIDIUS |
![]()
|
Sub scut, pe la roti, deasupra arcurilor, in suportul de arcuri spate (cel din plastic) si ar mai fi cateva...
In portbagaj la roata de rezerva te-ai uitat? ![]() Daca masina a stat parcata mai multa vreme undeva si a avut uitata prin ea vreun rest de placinta... |
--------------------
Renault
Laguna
|
|
ricochet2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.770 Joined: 8 November 08 From: Timisoara ![]() |
Tu esti ca in episodul din Seinfeld, cu mirosul de transpiratie de care Jerry nu putea scapa.
![]() ![]() Eu am miros de la clima. A aparut asa, peste noapte. Daca nu dau pe recirculare, miroase a putoare de iti muta nasul din loc. Am schimbat filtrul de habitaclu, dar degeaba. Iar la capitolul mistere, eu am (drept e ca am Laguna I, dar ideea conteaza) o scartaitura pe roata spate dreapta cand apas frana sau trag frana de mana, scartaitura pe care nu a gasit-o nimeni. Am fost la 4 service-uri, numai la Renault am fost de 3 ori, am schimbat cilindri de frana, sabotii, gresat peste tot, verificat si curatat tamburii, degeaba. Parca se rupe in doua cand calc frana. Am facut 3 teste de frana, prind de pot sa ma duc la curse cu ea, dar scartaie groaznic. Asa ca nu esti singurul la mistere neelucidate. Poate ar trebui sa deschidem un topic. |
--------------------
Renault
Laguna Concorde 1.6 16V
1999
|
|
AdrianoBoy |
![]()
|
Faza cu Seinfeld e tare,dar eu nu pot face ca el...sa fac masina cadou la cineva ca miroase urat cand deschizi geamu sau ca este "bug mobil"....
![]() |
--------------------
Renault
Megane 3
2009/1.5 dCi/107CP
|
|
ardelut |
![]()
|
Ar mai fi o posibilitate . Scoate capacul vasului cu lichid de parbriz si adulmeca putin . Acum ceva timp aveam in masina un miros de picioare nespalate de credeam ca mi-a ascuns careva o pereche de sosete jegoase pe undeva . Mirosea , de fapt , lichidul pentru parbriz ( ceva no name ) de speriat . M-am prins pentru ca mirosul se intensifica cand spalam perbrizul . A , mai aerisește și chinezu ăla din valiză , poate ajuta.
![]() |
--------------------
Renault
Laguna 2
- MS 07 NAT
|
|
Yutcaru |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.180 Joined: 1 August 08 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(AdrianoBoy @ 30 Sep 2009, 22:26) schimbat filtru habitaclu,acelasi miros dar nu asa puternic dar tot nu am scapat de muste,o sa ma uit la bancheta si o sa incerc sa dau scaunele jos poate o fi ceva pe acolo,resturi de mancare sau altceva nu stiu,dar chestia este ca nu numai in interior si pe masina afar cand stationez se pun mustele,este incredibil,zici ca am "bug mobil" ![]() Eu tiind sa cred ca e totusi din habitaclu,sa nu fi fost ceva varsat pe bancheta sau scaune fata si sa se amplifice la caldura sau la o adiere de vant ( geam deschis sau clima data la maxim ).Un animal mort de ceva vreme in compartimentul motor sau pe sub masina nu miroase cand mergi,ci numai cand stai pe loc,si oricum masina este destul de bine etansata pt a intra ceva miros de afara. Daca sa varsat lapte pe scaune sau pe captuseala de la podea sau depinde ce alta solutie,este un miros de cum ai precizat tu. Un sfat:du-te si curata-ti tot habitaclu ( scaune,bancheta,captuseala plafon si cel de la picioare) si atunci vezi cum mai miroase.Nu te costa mai mult de 150 de lei tot curatatul. Filtru de polen e numai pt mirosul de afara nu si pt cel din habitaclu. QUOTE(ricochet2 @ 1 Oct 2009, 12:36) Eu am miros de la clima. A aparut asa, peste noapte. Daca nu dau pe recirculare, miroase a putoare de iti muta nasul din loc. Am schimbat filtrul de habitaclu, dar degeaba. Mirosul de clima nu il scoti schimband filtrul.Bacteriile care dau acel miros urat sunt " pozitionate " pe tubulatura,acolo se inmultesc si acolo isi au " casa "Daca vrei sa scapi de miros,trebe sa yi dai afara din "casa",adica sa-ti cureti tubulatura,pt ca schimbatul filtrului e ceva temporar. Aceste bacterii se depun din cauza nefolosirii destul de regulat a instalatiei de clima. This post has been edited by Yutcaru: 1 Oct 2009, 16:29 |
--------------------
Renault
Laguna 2 1.8 16 valve 120 CP
- TM 24 GBY
2001 Expression
|
|
AdrianoBoy |
![]()
|
nu cred ca este de la lichid pentru ca eu am umplut vasul acum cateva saptamani cu lichid de la rompetrol care miroase cat de cat frumos...acum nu stiu o fi ceva pe fundul vasului,dar nu am observat sa miroasa urat cand spritez parbrizul...acum cine stie o sa imi bag nasul pe la motor pe la chedere pe sub scaune poate de acolo o fi mirosul si magnetul pentru muste...
|
--------------------
Renault
Megane 3
2009/1.5 dCi/107CP
|
|
victor cristian |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 345 Joined: 5 May 07 From: Bucuresti ![]() |
vezi ca exista niste solutii cu pulverizator,anti-odour,prin carrefour.poate scapi macar de mirosul din habitaclu.
|
--------------------
renault
LagunaII 1.8,16v
2003limousine
|
|
AdrianoBoy |
![]()
|
pay in habitaclu miroase frumos ca am odorizante dar in timpul mersului daca deschid unul din geamurile din fata vine un miros asa puternic ca nici un odorizant numai face fata,serios nu va avea efect niciun odorizant,tre sa-i gasesc buba dar nu stiu unde este...!!!
![]() |
--------------------
Renault
Megane 3
2009/1.5 dCi/107CP
|
|
jon_nxt |
![]()
|
![]() Membru declarat anti-bizoni Group: Members Posts: 216 Joined: 15 August 08 From: Bucuresti ![]() |
Ti-ar trebui un copoi antrenat sa gaseasca si sa urmeze mirosuri... poate te conduce pe sub capota la cine stie ce...
![]() |
--------------------
Renault
Laguna 2, phase 1
1.9 dCi Dynamique, 2001 "Din fericire, gandirea corecta vine din experienta. Din nefericire, experienta vine din gandirea incorecta."
|
|
likos |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 183 Joined: 7 June 07 From: oradea ![]() |
adi boy
-cand ai cumparat o nu mirosea? -cred ca vine din compartimentul motor din moment ce miroase cand deschizi geamurile, sau pe sub aripi, oricum in zona din fata. -cauta cu atentie pa la motor. -de unde esti? bafta |
--------------------
renault
laguna
- 79KW
1998 grandtour 1.6 16v concorde
|
|
AdrianoBoy |
![]()
|
mirosea si knd am cumparat-o dar nu am dat atentie,ce naiba masina trecea toate testele knd am cumparat-o doar nu as fi refuzat-o ca miroase urat,si eu cred ca tot de la motor sau din zona din fata vine .Sunt din Bucuresti,poate ma ajuta cineva care cunoaste problema sau...oricum miros ca miros,dar ce ma fac cu insectele care nu-mi dau pace zici ca am cenzurat pe masina....
![]() |
--------------------
Renault
Megane 3
2009/1.5 dCi/107CP
|
|
cata_lag2.2 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 530 Joined: 5 August 09 From: Timisoara ![]() |
Fa-i o spalare completa exterioara incepand de sub spoilerul fata si motor (sunt solutii speciale pentru motor, nu apa), pe sub masina, pe la toate imbinarile (vezi fanta dintre prag si aripa de exemplu), insista pe sasiu, deasupra rezervorului si toate spatiile mai mult sau mai putin accesibile. Probabil mirosul vine din zona compartiment motor; cand se incalzeste, incepe "distractia". Bafta!
|
--------------------
Renault
Laguna 2 Carminat, 1.9 dCI FAP, 110 CP,
2007
|
|
ardelut |
![]()
|
Încearcă să arunci o privire și sub carenajul roților din față , să nu fi intrat ceva pe acolo .
Plasticele alea sunt ușor de scos. |
--------------------
Renault
Laguna 2
- MS 07 NAT
|
|
Vallybz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.475 Joined: 26 October 08 From: Buzau/Bucuresti ![]() |
da jos scutul si aparatorile de noroi....sa nu fi ramas ceva pe acolo...
|
--------------------
Renault
Megane 1 Facelift, 1.6, 16v
- BZ 87 BVM
Coupe 1999 K4M-A7-00
|
|
likos |
![]()
|
"oricum miros ca miros,dar ce ma fac cu insectele"
-insectele trag la miros(vorba aia-mustele trag la rahat si mortaciuni), scuza mi expresia dar asa este. -cum au zis si ceilalti colegi de pe forum, trebuie sa inlaturi sursa mirosului si atunci o sa dispara si mustele. succes! |
--------------------
renault
laguna
- 79KW
|
|
AdrianoBoy |
![]() ![]()
|
o sa incerc azi sa scot plasticele alea,poate gasesc ceva,multumesc mult pt sfaturi,o sa revin cu rezultatul cautarilor dupa "comoara mirositoare"
|
--------------------
Renault
Megane 3
2009/1.5 dCi/107CP
|
|
likos |
![]()
|
nici un semn.
ai gasit ceva? |
--------------------
renault
laguna
- 79KW
|
|
jon_nxt |
![]()
|
![]() Membru declarat anti-bizoni Group: Members Posts: 216 Joined: 15 August 08 From: Bucuresti ![]() |
cred ca l-au mancat mustele si pe el
![]() |
--------------------
Renault
Laguna 2, phase 1
1.9 dCi Dynamique, 2001 "Din fericire, gandirea corecta vine din experienta. Din nefericire, experienta vine din gandirea incorecta."
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th August 2025 - 14:39 |