Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

pt zgarieturi adanci, Fix it pro

alexumf
post 23 Sep 2009, 13:40
Post #1

MEMBRU CHELIOS

Group: Members
From: Bucuresti

http://www.mediashoptv.ro/index.php?oldal=...3&termek_id=268
Asteptand la un service acceptul de plata al asiguratorului, ma uitam la PRO TV la un program din ala idiot de shoping. Dupa razatoarea minune si aparatul de curatat cu aburi, exact cand nu ma mai tineau nervii si am vrut sa-i cer baiatului de la receptie telecomanda, apare spotul cu Fix It PRO. O carioca sau ma rog ceva de genul, care ar face minuni la zgarieturi, chiar si celor adanci, pret, vreo 200 ron.
Interesant este faptul ca eu am avut masina la revopsit exact pt o dunga trasata de un cui/cheie de la un capat la altul al masinii.
Stie cineva ceva, a incercat asa ceva, pt ca in urma spotului video, aceasta ar fi o solutie extraordinara pt zgarieturi...
Sincer, daca nu mi-as fi pierdut serviciul de curand, chiar as fi aruncat...sau nu... 200 ron sa vad daca chiar functioneaza...
Astept pareri...

--------------------
Renault Megane Coupe 2006
RENAULT MEGANE COUPE 1.6 16v 2006
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
hitman1234
post 23 Sep 2009, 14:58
Post #2

Bringing secsi back

Dacă comandați acum, vă facem cadou un șampon concentrat Auto Paower

aici m-au convins, in general astea sunt niste porcarii incredibile,n-as da 2 lei pe asa ceva decat daca as vedea la un cunoscut ca a functionat..

--------------------
bemfe vewe .
"Cearta pe net ca e ca paraolimpiada: chiar daca castigi, tot handicapat esti." Nalodaniel
+
Avani
post 23 Sep 2009, 15:06
Post #3

Membru autentic

From: Capitala gri

Am vazut si eu mai demult clipul. Cel putin din clip am vazut ca iesea totul perfect.

Tot din clip am observat si modul de functionare..

Sa zicem ca avem o zgarietura de cui pe o portiera. Zgarietura nu este mai lunga de 10 cm. Luam carioca si incepem sa trasam cu ea de la cca 2-3 cm inainte de a ajunge la linia efectiva pe care o avem de acoperit. Cu alte cuvinte, luam vopsea de pe masina si acoperim unde avem nevoie. Rezultatele (cel putin la TV) erau exact acelea pe care le asteapta oricare dintre noi ce isi duce masina la vopsit. O vopsea uniforma si fara nicio urma de zgarietura.

Sunt si eu curios daca a functionat la cineva "cunoscut" pe aici .... rolleyes.gif

--------------------
. . .
Think forward !
+
Flamingo
post 23 Sep 2009, 20:49
Post #4

Membru "SPARKY Team"

Group: Banned

Au incercat unii la masina mea un fel de polishare cu pasta si creion d-ala ca-n reclama... dar dupal prima spalare s-a luat... si s-au vazut iar zgarieturile. Bine ca nu m-a costat decat 50 de lei, dar pe moment eram super multumit.

Si apropo, chiar si ei zic...

CORECTOR PENTRU LAC INCREDIBIL!

Umple adânciturile produse în timpul zgârieturilor.

Formula fantastică, face să dispară zgârieturile de suprafață pentru timp îndelungat.

La treaba cu timpul indelungat, au cam comis-o... dar ma rog, o fi alt tip de creion.

This post has been edited by Flamingo: 23 Sep 2009, 20:52

--------------------
HYUNDAI i10, full options 2008
A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
+
CGB
post 27 Sep 2009, 14:06
Post #5

CGB

From: behind

rahatul ala nu e carioca. e un kkt de consistenta rujului, care umple zgarietura. tine pana la prima spalare. daca esti norocos poate chiar pana la a doua.

--------------------
Renault Clio RS Line 2022
buzasparta
post 27 Sep 2009, 18:26
Post #6

Membru autentic

From: Judetul Romanica

am un coleg care " a pus botu' " la aia cu ws platinium si acu plange dupe bani.

--------------------
renault megane sedan 1.6 110cp - GL06cxx 2007 expression
President Ronald +CRT Superstar ML 145
233 SP 94
+
Solidu
post 1 Dec 2009, 16:23
Post #7

Membru autentic

From: Pitesti

Am citit eu pe forumul Dacia, l-au testat unii in strainatate si se usuca in 13 secunde dupa ce desfaci capacul. Si devine os nu mai poti face nimic cu el, trebuie sa il arunci. Si in plus chiar daca faci ceva cu el in secundele alea ramane pe masina ca si cum ai dat cu super glue, trebuie neaparat sa polishezi masina pe zgarietura.

--------------------
Renault/Ford Symbol/Focus - AG-xx-xxx Fidji dCi 70 CP, 2007/ Titanium 1.6 TDCI 2008
+
clr
post 1 Dec 2009, 21:59
Post #8

Membru autentic

Inca mai exista persoane care cred in reclamele astea de tip Teleshoping ? smile.gif
Fiti convinsi ca daca zgarietura este adanca nu o rezolvi decat la vopsitorie.

Si acum, un pic on topic: locul meu de parcare este sub un pom care lasa tot felul de mizerii pe masina. Si cum masina mea mai mult sta decat merge, cu timpul mai mi-au aparut diverse "urme". Cine poate sa-mi recomande si mie un produs bun de degresare?

Multumesc.

--------------------
Ex Renault Megane 2003
Cand ai încercat totul si nimic nu a mers, citeste instructiunile de folosire

+
mihai_dorin
post 2 Dec 2009, 17:09
Post #9

Membru autentic

Claybar?

--------------------
Renault Megane Sedan 1.6 16v 2007 Privilege + Mio C720b
“Omul este cel mai putin el însusi, atunci cand vorbeste în propria persoana. Da-i o masca, și el va va spune adevarul. ” Oscar Wilde
+
clr
post 2 Dec 2009, 23:04
Post #10

Membru autentic

Habar n-am ca de aia am si intrebat, o sa caut un pic pe net sa-mi fac o imagine.

Multumesc!

--------------------
Ex Renault Megane 2003
Cand ai încercat totul si nimic nu a mers, citeste instructiunile de folosire

+
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 30th July 2025 - 21:59
Dacia