Probleme capete de bara
![]() ![]() ![]() |
Probleme capete de bara
bogdanrana |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 81 Joined: 22 January 09 ![]() |
|
||
--------------------
Renault Laguna II
1.9 DCI
2002
|
|||
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
Ce ai tu pe masina, nu e original pentru Laguna2. E o improvizatie... deci iti trebuie sa schimbi si bieletele de directie aferente, pentru capetele noi...
|
--------------------
-
-
-
|
|
bogdanrana |
![]()
|
Ma gandeam eu.
Merci mult? AI idee? le pot monta eu? Habar n-am cum ![]() |
--------------------
Renault Laguna II
1.9 DCI
2002
|
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
da, dar oricum ajungi prin service ca sa refaci geometria... deci mai bine te duci cu toata problema in service...
|
--------------------
-
-
-
|
|
bogdanrana |
![]()
|
Recomanda-mi te rog, daca stii, un service bun prin buc.
Daca ai idee, ce preturi practica. M-au speriat unii cu 200 ron schimbarea capetelor |
--------------------
Renault Laguna II
1.9 DCI
2002
|
|
itadrian |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 147 Joined: 1 February 09 ![]() |
la schimbarea bieletelor si a capetelor de bara se pun cam 2-3 norme x 60 ron norma = 120 - 180 ron. mai pune si 100 ron reglarea geometriei si cam astea-s preturile la o reprezentanta normala.
|
--------------------
Renault
Laguna II
2002, Dynamique, 1,8L 16V Renault Laguna III, 1.5dci, 110cp, 2007
|
|
Johnny |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 185 Joined: 20 February 04 From: Pitesti ![]() |
Eu la Megane am schimbat bieletele cu 20 ron/buc manopera la un service de cartier.Ulterior am facut directia la un service mare cu 60 ron. Operatiile sint aceleasi si pentru capete bara in concuzie..cauta un alt service.
|
--------------------
Renault
Megane Estate 1,9 dci
2006, Trabant 601 S de Luxe 1988
|
|
bogdanrana |
![]()
|
Am rezolvat-o!
180 ron si am trecut ITP-ul si stau linistit acum Pana acum autokarma sunt cei mai buni in raportul calitate/pret |
--------------------
Renault Laguna II
1.9 DCI
2002
|
|
ovidy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 568 Joined: 29 September 08 ![]() |
Pun si eu o intrebare: am schimbat bieletele(Moog de la autokarma), am facut aprox. 5.000km si deja am joc in bieleta stanga. E posibil sa nu fi fost bieleta stransa bine in caseta?? sau e calitatea prasta a bieletelor combinata cu drumurile noastre la fel de proaste??? Mie unul mi se pare f. mica durata asta de viata a bieletei. Voi ce parere aveti?
This post has been edited by ovidy: 29 Sep 2009, 18:46 |
--------------------
Renault
Laguna II
2001 1.8 16V + GPL
- GJ-16-MSW
|
|
andu911 |
![]()
|
cum ti-ai dat seama ca e bieleta ?
|
--------------------
-
-
-
|
|
bogdanrana |
![]()
|
aceleasi bielete, tot de la autokarma am pus si eu pe masina si nicio problema.mai bine dai roata jos si verifici rulmentul.
|
--------------------
Renault Laguna II
1.9 DCI
2002
|
|
tacufmr_lagunaII |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 599 Joined: 25 April 07 From: Brasov ![]() |
Este adevarat ca produsele MOOG sunt slabe calitativ, dar sa cedeze in doar 5000km nu prea cred. Ridica masina pe elevator si verifica celelalte componente.
|
--------------------
Renault
Laguna II
2007, 1.9 dci, 131 CP
- BV - 32 - UMY
|
|
ovidy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 568 Joined: 29 September 08 ![]() |
QUOTE(andu911 @ 29 Sep 2009, 22:04) Are joc daca trag de roata stanga/dreapta in partea dinspre caseta. Multumesc pt reply-uri. Asa ma gandeam si eu, ca nu pot ceda asa repede bieletele. O sa verific cand o sa am timp, desi clar jocul vine in partea cu caseta.Sa fie jocul din caseta?? This post has been edited by ovidy: 3 Oct 2009, 08:26 |
--------------------
Renault
Laguna II
2001 1.8 16V + GPL
- GJ-16-MSW
|
|
Cap0ne |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 28 Joined: 5 May 08 ![]() |
Salut,
si am porleme cu captele de bara, bieletele de directie si bieleltele antiruliu, am cerut de la autokarma cerere oferta pret dar le-am dat si codurile de referinta renault pentru ele care le-am luat din service autorizat. Sunt patit cu astia de la autokarma, am cumparat distributie fara coduri de referinta si nu mi se potriveau rolele intinzatoare, am cumparat distributie pentru o dacia solenza si mi-au gresit cureaua de accessori, cu toate ca le-am specificat ca sunt 2 curele si eu ziceau ca e doar una si sigur se potriveste. Asa ca, sfatul meu este sa le dai codurile de referinta sa nu mai greseasca . iti scriu mai jos codurile de referinta sa verifici cu piesele tale : Bielete antiruliu - cod referinta renault ( 8200661217 ) renault laguna ii benzina 2003 Capat bara - cod referinta renault ( 7701049282 ) renault laguna ii benzina 2003 Capat bara - cod referinta renault ( 7701049283 ) renault laguna ii benzina 2003 Bielete directie - cod referinta renault ( 7701472766 ) renault laguna ii benzina 2003 Daca nu sunt asa du piesele la ei inapoi si sa ti le inlocuiasca cu cele noi dupa codurile de referinta. Te anunt cand primesc raspuns de la ei sa vedem si preturile, oricum la renault sunt mega scumpe !! Mersi, |
--------------------
Renault
LAGUNA
II - 2003
- BC 85 RRR
|
|
sae |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 11 Joined: 25 September 09 ![]() |
Buna ziua
As dori daca sa stiu daca are cineva codurile enumerate mai sus dar pentru 1.9dCi 81KW Mersi anticipat |
--------------------
Renault
Laguna II
2005 1.9dCi
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th May 2025 - 13:32 |