Cabluri macara usa dreapta fata..., Am nevoie de niscai cabluri...daca aveti...careva.
![]() ![]() ![]() |
Cabluri macara usa dreapta fata..., Am nevoie de niscai cabluri...daca aveti...careva.
Kmcoio |
![]()
|
||
Membru Group: Members Posts: 114 Joined: 4 October 07 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna 2
2002 Privillege
|
|||
amadi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 971 Joined: 17 January 08 From: Mehedinti ![]() |
rezolvarea e simpla
![]() numai bine. |
--------------------
renault
laguna 2
2002 privilege :( 1.9 dci 120hp
|
|
petrescu mihai |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 35 Joined: 12 December 06 From: Bucuresti ![]() |
Salut
Am vazut ca ai probleme cu macaraua la Laguna Daca te intereseaza Vand KIT complet de reparatie macara Renault pentru geam stanga sau dreapta care cuprinde toate componentele necesare mai putin motoras. Pret 220 RON mail: mihai_mail_21@yahoo.com 0727368485 |
--------------------
Renault
Laguna II 1.9 Dci
2002 cu Hayon Laguna II , 2002, 1.9 Dci, 107 CP
|
|
CoBrAcsb |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 234 Joined: 27 October 08 From: Caransebes ![]() |
daca va intereseaza cautati pe eBay.fr
acolo se gaseste kit de reparare la macarale fata 2 plastice albastre 2 cabluri 1 rola si parca mai avea ceva pretul e de 21 euro cu tot cu transport doar ca sunt facute in Turcia poate intereseaza pe careva |
--------------------
Renault
Laguna III 2.0 110kw
2011 Renault Laguna II 1.9 dCI 79 kW 2002
|
|
reno-soso |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 118 Joined: 26 July 05 From: Ploiesti ![]() |
Multumesc de info CoBrAcsb
Am comandat deja un set fata st+dr = 16,50x2+4,10 transportul rezulta un total de 37,10EUR adica aprox 158RON si rezolv amandoua geamurile fata ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Laguna II 2.0dCi - 173CP
2006 Initiale
|
|
mucii_salbatici |
![]()
|
![]() Membru marunt Group: Members Posts: 79 Joined: 28 September 07 From: Brasov ![]() |
Iti trimit si in Romania?
|
--------------------
.
Ex Laguna II
2002 Expression 1.9 dCI 79 KW
|
|
reno-soso |
![]()
|
Verpackung und Versand
Artikelstandort: Istanbul, Turquie Versand nach: Nord- und Südamerika, Europa, Asien Verpackung und Versand Nach EUR 4,10 Rumänien Standardpauschale für internationalen Versand |
--------------------
Renault
Laguna II 2.0dCi - 173CP
2006 Initiale
|
|
CoBrAcsb |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 234 Joined: 27 October 08 From: Caransebes ![]() |
trimite si in Romania
doar ca poate sa dureze cata pana ajung in rest e OK cu ei eu fac comenzi saptamanale de pe eBay ![]() inca nu am luat nici o tzeapa |
--------------------
Renault
Laguna III 2.0 110kw
|
|
Dodone |
![]()
|
![]() membru invidios pe trade mark-ul lui semit (tanti moderatoreasa) Group: Members Posts: 2.134 Joined: 21 May 05 From: Timisoara ![]() |
Exista kit de reparatie si pt. Megane 1 ? Eu as avea nevoie pt. geamul spate stanga.
|
--------------------
Renault
Renault Laguna 1 GrandTour
1998/Concorde Daca dragoste nu e, nimic nu e. M.Preda
Nu sunt de acord cu nici un cuvant din ceea ce spui dar mi-as da viata pentru dreptul tau de a vorbi Voltaire |
|
Yutcaru |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.180 Joined: 1 August 08 From: Timisoara ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna 2 1.8 16 valve 120 CP
2001 Expression
- TM 24 GBY
|
|
mucii_salbatici |
![]()
|
![]() Membru marunt Group: Members Posts: 79 Joined: 28 September 07 From: Brasov ![]() |
QUOTE(CoBrAcsb @ 24 Sep 2009, 21:24) trimite si in Romania doar ca poate sa dureze cata pana ajung in rest e OK cu ei eu fac comenzi saptamanale de pe eBay ![]() inca nu am luat nici o tzeapa Si cam cat dureaza pana vin in RO, ai idee?Aproximativ, de ordinul, zilelor, saptamanilor? Cred ca ma bag si io la o comanda. |
--------------------
.
Ex Laguna II
|
|
CoBrAcsb |
![]()
|
pai nu stiu din turcia cat dureaza
din anglia ajung cam intr-o saptamana daca comanzi din china sau america ajung cam in o luna acuma depinde faza ce e mai naspa la eBay e ca intai platesti si dupa aceea iti trimite ala produsu eu fac comenzi saptamanal |
--------------------
Renault
Laguna III 2.0 110kw
|
|
reno-soso |
![]()
|
QUOTE(mucii_salbatici @ 25 Sep 2009, 07:47) Si cam cat dureaza pana vin in RO, ai idee?Aproximativ, de ordinul, zilelor, saptamanilor? Cred ca ma bag si io la o comanda. Asta am intrebat si eu initial si am primit urmatorul raspuns: "Hi, We will dispatch your item tomorrow if you pay for it today. We will inform you after we've dispatched your item and will give you a tracking code. The delivery time for European countries is generally 6-8 days after dispatching. Sometimes it can be 10 days because of the weekends. And if there has been any delay on post office we recommend our buyers to wait 15 days before contacting with us. Best Regards." |
--------------------
Renault
Laguna II 2.0dCi - 173CP
2006 Initiale
|
|
mucii_salbatici |
![]()
|
Ok.Multumesc de raspuns.
Am comandat si eu azi 2 seturi. (s+d) Sa vedem acum in cat timp le primesc. |
--------------------
.
Ex Laguna II
|
|
Dodone |
![]()
|
![]() membru invidios pe trade mark-ul lui semit (tanti moderatoreasa) Group: Members Posts: 2.134 Joined: 21 May 05 From: Timisoara ![]() |
|
--------------------
Renault
Nu sunt de acord cu nici un cuvant din ceea ce spui dar mi-as da viata pentru dreptul tau de a vorbi Voltaire |
|
CoBrAcsb |
![]()
|
http://cgi.ebay.fr/RENAULT-Megane-2-Avant-...id=p3286.c0.m14
asta e pentru megane acuma mai trebuie descifrat care e pentru stanga si care pentru dreapta ca eu nu stiu franceza |
--------------------
Renault
Laguna III 2.0 110kw
|
|
Dodone |
![]()
|
Eu am nevoie pt. Megane 1, link-ul e pt. M 2, care e putin diferit la plasticele albe. Gauche= stanga.
In concluzie: este si pt. necazul meu ? ![]() |
--------------------
Renault
|
CoBrAcsb |
![]()
|
nu am gasit nimika de megane 1
sorry |
--------------------
Renault
Laguna III 2.0 110kw
|
|
Dodone |
![]()
|
Asta e
![]() ![]() |
--------------------
Renault
|
petrescu mihai |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 35 Joined: 12 December 06 From: Bucuresti ![]() |
Kmcoio, daca iti mai trebuie cabluri anunta-ma , pt ca eu am schimbat doar cablul rupt la macaraua mea , si mi-au ramas celelalte cabluri , rola, piese albe albastre.. , Poate ai norocul sa nu ai problema la acelasi cablu la care am avut .
|
--------------------
Renault
Laguna II 1.9 Dci
2002 cu Hayon Laguna II , 2002, 1.9 Dci, 107 CP
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 14:38 |