Clio II - Probleme iluminare consola
![]() ![]() ![]() |
Clio II - Probleme iluminare consola
Casper87 |
![]()
|
||
![]() Renault Proud User :) Group: Members Posts: 81 Joined: 27 June 06 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Clio II Bycorp 1.2 16V
2002 - Privilege
|
|||
PhilipMorris |
![]()
|
![]() dependent de internet banking Group: Members Posts: 708 Joined: 14 November 07 From: Where the streets have no name ![]() |
QUOTE(caustic @ 3 Feb 2009, 10:38) Le-am schimbat si eu. E un tutorial pe aici. I mare scoti consola dintre scaune. Are 2 suruburi torx in spre frana de mana, in stanga si indreapta; si inca un surub pe care il vezi daca scoti scrumiera. Scoti rama de la husa manetei de viteza din consola. Decuplezi contactele de la butonul de avarii, blocare usi si ce mai ai tu pe acolo; eu aveam si geamurile tot acolo dar parca la modelele noi sunt pe usa. Dupa ce ai scos consola desurubezi cele 2 suruburi de la aeroterma. Apoi ai 2 cleme sus si 2 jos. Cele 2 de jos trebuie sa iasa primele. In principiu impingi de aeroterma in partea de jos in bord. Trebuie sa faca poc. Daca face poc prea tare inseamna ca nu ai impins bine. Apoi scoti aeroterma pe jos, pe unde era consola intainte. Are o pozitie in care iese usor. Vei vedea 2 becuri infiletate in spatele ei. Becurile sunt fara soclu identice cu cele de la scrumiera si costa 1,5 lei unul. Daca esti din Bucuresti te pot ajuta eu sa le schimbi. Am gasit si tutorialul: http://www.reno.ro/Comanda-flux-aer-blocata-t118048.html Spor la treaba ![]() |
--------------------
MK2
Black panther, sexiest hatchback ever
TiVCT Dacă vrei să iti arati superioritatea și ți-e rușine ca nu intelegi cuvintele potrivite, posteaza un link.
|
|
Casper87 |
![]()
|
mersi! se poate oare sa se fi ars toata jumatatea? sau doar o fi iesita vreo mufa? comenzile merg, doar ca de la jumate spre stanga e "intuneric"
|
--------------------
Renault
Clio II Bycorp 1.2 16V
2002 - Privilege
|
|
mad_biker |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 211 Joined: 6 December 07 From: Bacau ![]() |
Ai 2 becuri. Unul iti merge adica cel din dreapta si celelalt e ars. Atata tot, nu are nici o legatura cu comenzile de pe consola. Daca iti iesea mufa de acolo nu-ti mai mergea nimic garantat, asa ca nu mai specula si apuca-te de treaba si schimba becul
![]() |
--------------------
renault
clio symbol
2002 1.4 8v
|
|
hellcat |
![]()
|
![]() FrontYard Motorsport Group: Moderatori Posts: 5.628 Joined: 25 April 04 From: Dieppe ![]() |
Deci...dai rcs/rcd-ul jos si plasticul ornamental de fix sub climatizare (se da simplu jos prin tragere)...apoi cele 2 suruburi jos...etc. (vezi pozele!!)
[attachmentid=1627552109] [attachmentid=1627552108] [attachmentid=1627552110] |
--------------------
Renault Clio
bicorp 1.4 16v
2002 expression Commencal Premier HD1
|
|
Casper87 |
![]()
|
mersi hellcat!
offtopic: PS. poti sa-mi spui cum scot si priza de la bricheta afara? sa nu mai fac alt topic. MERSI! This post has been edited by Casper87: 13 Sep 2009, 16:20 |
--------------------
Renault
Clio II Bycorp 1.2 16V
2002 - Privilege
|
|
hellcat |
![]()
|
![]() FrontYard Motorsport Group: Moderatori Posts: 5.628 Joined: 25 April 04 From: Dieppe ![]() |
Pai scoti scrumiera, apoi tragi de plasticul (rama) prizei brichetei, deconectezi de la curent priza si cu un torx mic, cel mai mic
![]() |
--------------------
Renault Clio
bicorp 1.4 16v
|
|
Casper87 |
![]()
|
asa, mersi ca am incercat si nici cu rugaciuni nu am reusit sa scot priza, deci are un surubel
![]() |
--------------------
Renault
Clio II Bycorp 1.2 16V
2002 - Privilege
|
|
balanel |
![]()
|
![]() Transmisie automata - confort si siguranta. Group: Members Posts: 1.219 Joined: 29 September 06 ![]() |
Stai sa inteleg si eu.
Deci dupa ce scot scrumiera, trag de accea bucata de plastic in care este montata bricheta? Inspre stanga? Adica iese pe unde era scrumiera? Genial, la asta chiar nu m-am gandit. Multumesc, Hellcat! L.E. Se scoate cu tot cu suportul de pahare. E o intreaga aventura apoi sa scoti suportul becului si becul. Acum sa vad unde gasesc bec de schimb. L.L.E. Am gasit si bec (Philips ![]() Montat, probat, am din nou lumina! This post has been edited by balanel: 14 Sep 2009, 11:14 |
--------------------
chevrolet aveo sedan
t300 LT+ a14xer - 1.4 benzina aspirat 100 CP/ 2013
(in curand alta masina, cu transmisie automata) *********
Mwe Louis-Rene Panhard si Emile Levassor, inventatorii transmisiei manuale. Fan Mircea Badea. |
|
hellcat |
![]()
|
Mai pun 2 poze, zic eu relevante...in a doua se observa punctele in care piesa se fixeaza in tunelul schimbatorului.
[attachmentid=1627552430] [attachmentid=1627552431] |
--------------------
Renault Clio
bicorp 1.4 16v
|
|
Casper87 |
![]()
|
da, am prins smecheria
![]() |
--------------------
Renault
Clio II Bycorp 1.2 16V
2002 - Privilege
|
|
balanel |
![]()
|
![]() Transmisie automata - confort si siguranta. Group: Members Posts: 1.219 Joined: 29 September 06 ![]() |
Apropo, ce e acolo in mijloc, unde e ca un fel de capacel?
|
--------------------
chevrolet aveo sedan
t300 LT+ a14xer - 1.4 benzina aspirat 100 CP/ 2013
(in curand alta masina, cu transmisie automata) *********
Mwe Louis-Rene Panhard si Emile Levassor, inventatorii transmisiei manuale. Fan Mircea Badea. |
|
mad_biker |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 211 Joined: 6 December 07 From: Bacau ![]() |
Mufa obd 2
![]() |
--------------------
renault
clio symbol
2002 1.4 8v
|
|
Casper87 |
![]()
|
mufa ODB nu este in torpedou? acolo in spate?
|
--------------------
Renault
Clio II Bycorp 1.2 16V
2002 - Privilege
|
|
vallixx |
![]()
|
![]() Membru nesuferit Group: Members Posts: 4.549 Joined: 28 January 08 From: Bucuresti ![]() |
Mufa se cheama OBD nu ODB, este prescurtarea de la On Board Diagnostic System si se afla acolo jos sub scrumiera.
|
--------------------
Renault
Megane 4 Hatch TCe 140
- 2019 Ex. Renault Clio Symbol 1.4 16V - 2008 - 2022
Ex. Renault Clio Symbol 1.4 8V - 2003 - 2008 |
|
mikex |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 64 Joined: 15 September 09 From: dambovita, bucuresti ![]() |
am si eu acele beculete arse , am scos radioul , consola centrala am tras de ea putin mai inapoi ca nu stiu cum sa scot husa de la schimbator ,am desfacut cele 2 suruburi de sus , am scos si acea bucata de plastic de sub climatizare am scos si suportul de pahare dar partea cu climatizare nu iese nu stiu caum sa trag de ea sa nu rup ceva
18 Sep 2009, 18:30: am reuit am impins mai tare putin si a iesit 19 Sep 2009, 10:43: nu reusesc sa scot husa de la schimbator , imi poate spune cineva cum se scoate? 19 Sep 2009, 17:14: am reusit si cu husa , am scos beculetele acu sa vad unde gasesc sa le cumpar This post has been edited by mikex: 19 Sep 2009, 17:14 |
--------------------
renault
clio bicorp
1999 1.4
|
|
aurelyan |
![]()
|
![]() Membru cu familie Group: Members Posts: 1.280 Joined: 20 June 09 From: Iasi ![]() |
Salut, m-am apucat si eu de aperatiunea asta, am scos radioul, sub el era o bucata de plastic mica, am scos-o si pe aia, scos cele doua holzsuruburi, dar gata...m-am blocat.
Despre ce bucata de plastic de sub climatizare vorbiti, cea care tine pana la suportul de pahare si cu forma curba? Daca da, cum o scoateti, ca mie mi s-a parut ca vine prinsa dupa marginile laterale ale consolei centrale ![]() Sau mai trebuie scos si altceva? multumesc. |
--------------------
Ford
Focus Mk3
2012 - 1.6 16v Ti-VCT Imbatranesc si tot invat - Eschil
|
|
aurelyan |
![]()
|
![]() Membru cu familie Group: Members Posts: 1.280 Joined: 20 June 09 From: Iasi ![]() |
Off, nu reusesc sa scot consola afara ca in foto http://static.reno.ro/uploads/post-2251-1252851061_thumb.jpg.
Oricum, e belea, mare inghesuiala acolo... Este cineva din Iasi care a facut treaba asta si ma poate ajuta? Ms Gata, am rezolvat... ![]() This post has been edited by aurelyan: 17 Apr 2010, 08:51 |
--------------------
Ford
Focus Mk3
2012 - 1.6 16v Ti-VCT Imbatranesc si tot invat - Eschil
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th May 2025 - 11:34 |