revizii renault megane 2, treaba de mantuiala
![]() ![]() ![]() |
revizii renault megane 2, treaba de mantuiala
cazan_dragos |
![]() ![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 8 Joined: 4 September 09 ![]() |
|
||
--------------------
renault
megane2
- b71x..
2007/privilege
|
|||
mihai_dorin |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.144 Joined: 23 September 07 From: Bucuresti ![]() |
La ce service ai facut reviziile? Sincer nu am mai auzit de asa ceva.
|
--------------------
Renault
Megane Sedan 1.6 16v
2007 Privilege + Mio C720b “Omul este cel mai putin el însusi, atunci cand vorbeste în propria persoana. Da-i o masca, și el va va spune adevarul. ” Oscar Wilde
|
|
cazan_dragos |
![]()
|
reviziile au fost facute la meridian vest si serus din bucuresti
|
--------------------
renault
megane2
- b71x..
2007/privilege
|
|
$$ilvviu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.882 Joined: 6 January 07 From: Roman/NT ![]() |
Eu am o singura piulita care a sarit, si masina are 7 ani.
|
--------------------
Renault
Laguna
- NT-97-SLR
Initiale 2002 Suzuki Samurai 1983 NT-99-SZK
VW Golf 1.9TDI 2001 NT-99-FIX |
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Serus, deci!
![]() Incepem? |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
Catalinmodena |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.547 Joined: 7 April 08 From: Aproape de Craiova ![]() |
Eu cred ca ai avut parte de mecanici ori grabiti,ori nepriceputi.La mine sunt acolo,si a fost dat scutul jos in 2 ani,de vreo 12-15 ori cred.Chiar nu inteleg cum se rup daca sunt prinse bine.Poate ai dat/lovit ceva cu el,vreo piatra/bordura ceva!
|
--------------------
Renault
megane sedan
manager 1.4 16v 2007
|
|
andreiani |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 105 Joined: 26 September 08 ![]() |
Treaba de mantuiala se face peste tot la noi...sincer pana acum nu am avut parte de mecanici care sa-si faca treaba asa cum trebuie...
Apropo de revizie...stie cineva un service in Iasi care sa lucreze cat de cat ok? Ultima data cand am fost in service cu mashina (acum 1 luna) pentru revizie am schimbat toate filtrele (nestiind cat de simple sunt aceste operatiuni) mai putin cel de motorina. La asta chiar nu vreau sa ma bag si as vrea sa-l schimb intr-un service care macar imi pune toate suruburile la loc. ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane 2.2
2006 Estate 1.5dCi
|
|
mihai_dorin |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.144 Joined: 23 September 07 From: Bucuresti ![]() |
Singurul service Renault pe care il recomand este Star Service Tulcea, asta pentru cei din zona.
|
--------------------
Renault
Megane Sedan 1.6 16v
2007 Privilege + Mio C720b “Omul este cel mai putin el însusi, atunci cand vorbeste în propria persoana. Da-i o masca, și el va va spune adevarul. ” Oscar Wilde
|
|
zer0 |
![]()
|
![]() renault 11 sold: renault chamade sold Group: Members Posts: 78 Joined: 2 November 07 ![]() |
Ce ziceti de cei de la TiSuerom Cluj-Napoca, care nici macar nu mi-au schimbat uleiul la revizia facuta in garantie si cu alta ocazie sau cu aceeasi mi-au rupt una din piulitele de prindere a scutulu facand foarete dificila demontarea acestuia.Bine ca am iesit din garantie.
|
--------------------
renault
megane 2.2; 1,5 dci 86 cp
2007/manager/bleu crepuscule
|
|
skorpio_bog |
![]()
|
![]() Sports cars are difficult to justify, but easy to love Group: Members Posts: 4.369 Joined: 6 September 06 From: UK/RO ![]() |
treaba cu ruptul piulitelor de la scut e cunoscuta. la mine au cedat la prima desfacere a scutului. Insa le-am rezolvat usor aplicand cateva puncte de sudura. Acum au la activ multe desfaceri si strangeri si nu au mai cedat deloc. Sudura e baza.
|
--------------------
Renault
Megane 4 RS Trophy 300 EDC
2019 VW Tiguan R-Line 2023
Fiat 500 0.9 Twinair 2012 Renault Megane 2 1.5dci 2007 |
|
Crip |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 16 Joined: 8 May 07 ![]() |
QUOTE(zer0 @ 10 Sep 2009, 17:32) De ce bine ca ai iesit din garantie ? Garantia este un drept pe care il primesti cand achizitionezi masina. Reviziile le poti face la orice service autorizat de RAR (singura institutie care autorizeaza serviceurile in Romania). Atata timp cat TU platesti aceste revizii, repet, le poti face oriunde doresti. Cu o precizare, cel care iti face revizia trebuie (asa cum este normal) trebuie sa-si asume raspunderea pentru ceea ce face. Apropo, puteti sa va faceti reviziile la ce service vreti. Sa fie autorizat de RAR. Si sa faca reviziile, asa cum cere Renault, in carnetul de garantii. This post has been edited by Crip: 10 Sep 2009, 21:42 |
--------------------
Renault
Symbol Fidji 1.5 DCI, Megane Privilege 1.5 DCI
2007
|
|
cazan_dragos |
![]()
|
nu am lovit masina pe nicaieri. daca gaseau cei de la service vreo urma rezolvau imediat problema pe banii mei din cauza exploatarii necorespunzatoare. piulitele s-au rupt in service cand au demontat scutul( 3 revizii + 2 interventii la ac.). sistemul de fixare al piulitelor e prost, este o piulita cu guler care se teseste pe traversa din fata . avand in vedere ca materialul din care e facuta piulita nu este elastic deci nu se poate tensiona singura forta care fixeza piulita este forta de frecare generata de strangerea dintre guler si traversa. la prima miscare jocul dintre cele doua piese creste si se invarte in gol piulita iar pentru demontare se fac tot felul de manevre cara largesc gaurile si distrug surubul. totusi este vorba de un scut metalic care are cam 4-5 kg la care se mai adauga ce se strange in scut deci 2 holtzsuruburi sunt insuficient. daca se rup in mers pot crea probleme atat masinii mele cat si a celor de langa mine sau pietonilor( un proiectil de cateva kg la o viteza de 60-80 km /h face ceva deranj).
|
--------------------
renault
megane2
- b71x..
2007/privilege
|
|
ciupi80 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 78 Joined: 13 December 07 From: Bucuresti ![]() |
salutare,
am citit ce ati scris voi pe aici,iar eu cred ca acele suruburi de la scut au fost foarte tare stranse de fiecare data cand scutul a fost dat jos.exista posibilitatea ca un mecanic " foarte priceput " sa fi facut asta chiar cu pistolul de aer comprimat ca sa fie "stranse bine sa nu cada " si este normal sa forteze in piulita si cand au strans si cand au desfacut. un alt motiv cred ca ar fi faptul ca nu au uns cu putina vasilina suruburile iar acestea au ruginit foarte tare iar cand au incercat sa le desfaca se invarteau cu tot cu piulita. ideea este ca trebuie ca tu sa-l fixezi foarte bine sa nu ai probleme in cazul in care iti cade in timpul mersului. toate cele bune. |
--------------------
megan sedan
lux privilege
2007/1.5/85cp
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 31st July 2025 - 00:25 |