Scartaie geamurile, Scartaie geamurile
![]() ![]() ![]() |
Scartaie geamurile, Scartaie geamurile
Cretzu80 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 25 Joined: 2 August 07 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Clio 3 1.5 DCI 85 de telegari d`ala-n 3 usi
2007
|
|||
George Paul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 431 Joined: 6 May 07 ![]() |
Incearca ca aici.
Atentie mare cum declipsezi chederul bagheta (capatul dinspre stalpul central), sa nu rupi clipsul. Cand dai geamul jos, strecoara o surubelnita subtire prin fanta prin care s-a retras geamul, si cu varful ei trebuie sa determini miscarea spre exterior a clipsului de ancorare al chederului-bagheta. Si evita WD40, poate ataca plasticul in timp: cei 2 suporti de la baza geamului, sau, mai grav (daca nu vezi pe unde dai) ancora cablului ce trage geamul! Cauta ceva full-sintetic, gen siliconic, nu produs petrolier. |
--------------------
Renault
Clio III
08.2007/Dynamique/1.4/3 usi Iudelor '89-azi:
Cine-au îndragit strainii Mânca-i-ar inima cânii, Mânca-i-ar casa pustia Si neamul nemernicia. Cititi ''Doina'' - Eminescu. |
|
valpred |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 157 Joined: 27 November 07 From: Galati ![]() |
Nu prea seamana cu sistemul de la Megane. GP ai incercat pe Clio 3 ?
|
--------------------
Renault
Clio III
- GL-07-...
Dynamique / 2007 / 1.4 16V 100cP
|
|
George Paul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 431 Joined: 6 May 07 ![]() |
Da. Si de-asta am facut acele precizari. Am TRAS de chederul-bagheta si s-a rupt o jumatate din clips.
Precizarea cu surubelnita subtire ("scula de trasat", cum zic ei) insa e valabila DUPA extragerea chederului de la baza geamului de pe interior, din pacate. Nu stiu daca e loc fara sa demontezi nimic. Abia acum am citit mai atent ce scrie aici: cheder_bagheta.JPG ( Size: 242.73k ) Number of downloads: 263 |
--------------------
Renault
Clio III
08.2007/Dynamique/1.4/3 usi Iudelor '89-azi:
Cine-au îndragit strainii Mânca-i-ar inima cânii, Mânca-i-ar casa pustia Si neamul nemernicia. Cititi ''Doina'' - Eminescu. |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th July 2025 - 22:24 |