problema electrica portiera stanga-spate
![]() ![]() ![]() |
problema electrica portiera stanga-spate
eye_of_horus |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 29 August 09 ![]() |
|
||
--------------------
Renault Laguna II
Hatchback
2003
|
|||
Yutcaru |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.180 Joined: 1 August 08 From: Timisoara ![]() |
Scoate becul de tot si ai sa vezi ca o sa-ti mearga senzorul,nu o sa mai ai tot timpul usa inchis pe bord.
Pune in loc de bec un led,e putin mai chior dar e ok,merge bine. Nu poti inchide numai 3 usi din 4,sistemul electric de inchidere e pt toate usile. |
--------------------
Renault
Laguna 2 1.8 16 valve 120 CP
2001 Expression
- TM 24 GBY
|
|
Dan73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.427 Joined: 4 July 07 ![]() |
http://www.reno.ro/index.php?showtopic=116...enzor++portiera
http://www.reno.ro/index.php?showtopic=824...enzor++portiera Ledul asta din poza merge la mine de un an fara probleme...lumina e mai puternica decat cu becul original. This post has been edited by Dan73: 29 Aug 2009, 20:00 Attached thumbnail(s) DSC04259.JPG ( Size: 253.67k ) Number of downloads: 184 |
--------------------
Citroen
C5 III
2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
|
|
eye_of_horus |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 29 August 09 ![]() |
multumesc mult pentru indrumari, voi cauta un led de 12v sau voi folosi un led ultra-bright normal, inseriat cu o rezistenta de 1k (exemplu).
Pentru a-mi corecta ideea cu "pot inchide 3 usi", detaliez: daca cele 4 portiere sunt inchise si comand "incuie" din telecomanda, toate cele 4 usi vor fi incuiate; daca insa portiera din stanga-spate o las larg deschisa si celelalte 3 inchise, pot comanda "incuie" si vor fi incuiate 3 din 4 portiere (una ramanand larg deschisa) 30 Aug 2009, 09:45: Am scos becul, insa inafara de 21 de grame .. lipsa, nu s-a intamplat nimic. Indicatorul de pe bord imi spune hotarat ca usa-i inchisa. Am masurat tensiunea de pe borna becului cu usa inchisa/deschisa, 0 Volti (aproape zero, indica ~2mV -> i-am pus in seama electrostaticii sau tensiunii de contact) This post has been edited by eye_of_horus: 30 Aug 2009, 08:45 |
--------------------
Renault Laguna II
Hatchback
2003
|
|
conzerva |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 298 Joined: 8 January 09 From: Oradea ![]() |
da, ai dreptate nu ai tensiune acolo......... poate nu ai masa, verifica inca odata si incearca sa iei masa de la ori ce altceva (ex motorul de la macara) sau poate un scurtcircuit peundeva, nu stiu ce sa zic
|
--------------------
Renault
Laguna2 1,9dci
2002 Privilege 120CP
- BH 86 VSY
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 21:54 |